yardımm :(

Nazesila

EZ'
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2010
5
0
36
İstanbul
merhaba aranıza yeni katıldım her ne kadar uzun süredir sizi uzaktan takip etsemde

benim bir problemim var adet günüm geçti bugün test yaptım negatif çıktı.Açıkçası hamile olmaktan korkuyorum siz daha tecrübelisiniz eşimle en fazla 3 kere olmuştur düşüncelerinizi alabilir miyim bir daha test yapmalımıyım yoksa düzensizleşmiştir diyebilir miyim ??

şimdiden teşekkürler

nasıl eşinle en fazla 3 defa olmustur anlamadım valla
ama emin olmak istiosan yarın bidaha test yap yine negatif cıkarsa kan testi yaptır

en iyisi kan testi cnm adetin düzenliyse hamile olabilme ihtimalin çok yüksekk..hem eşinle 1 kere bile birlikte olsan yumurtlama gününe denk geldiyse yeterli cnm..

ben anlamadım bekar yazıyo profilinde ama evlisin.üçün beşin hesabını yapmayın boşuna insan bir defayla bile hamile kalır

yani 3 kere korunmasız kalmısızdır ama haklısınız 3ü 5i olmaz :) tamam biraz daha bekleyip test yaptırmak en mantıklısı tskler

en net sonuç kan testidir.

hamile olmaktan korkuyorsunuz ,korunmasız birlikte oluyorsunuz ; tuhaf
neyse kesin çözüm birkaç gün sonra testi yinelemek ,adetiniz yine gelmez ise kan testi yaptırın ..

birşey daha sorucam bugün adetimin 11. günü test yaptım yine ve negatif . testlerde 7. günden sonra belli olur diye okumuştum varsa çıkması gerekmiyor mu bi yardımcı olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…