Tüp Bebek Merkezleri yardımm..

ayseekaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
61
0
86
Sinop
merhaba arkadaşlar ben 10 şubatta tüp bebek tedavisine başlıyacağım ama hangi merkezi seçeceğimi bilmiyorumm..Giresunda yaşıyorum acaba Samsun medıcal parka mı gıtsem dıyorum ama orası da kurulalı daha bir sene bile olmamış.Pek güvenemiyorumm.Acaba İstanbula mı gitsem diyorum.Diyelim ki İstanbula gittim hangi merkeze gitmeliyim. Samsun medical park ve diğer tüp bebek merkezleriyle ilgili bilgisi olan varsa lütfen bana yardım edın.Kafam çok karışık....

mrb öncelikle kolay gelsin inşallah mutlu sona ulaşırsın.istanbul ve ankarayı tercih etmeni öneririm.ama öncelikle sorunun ne? erkek kaynaklı mı kadın kaynaklı mı?istanbul veya ankarada kalacak yerin carsa oralar bu konuda ilerlemiş.istanbulda memorial,ankarada anatolia,maya önerebileceklerim.tabi bu iş kısmet işi Allah ne zaman uygun görürse o zaman gerçekleşiyor

mrb öncelikle kolay gelsin inşallah mutlu sona ulaşırsın.istanbul ve ankarayı tercih etmeni öneririm.ama öncelikle sorunun ne? erkek kaynaklı mı kadın kaynaklı mı?istanbul veya ankarada kalacak yerin carsa oralar bu konuda ilerlemiş.istanbulda memorial,ankarada anatolia,maya önerebileceklerim.tabi bu iş kısmet işi Allah ne zaman uygun görürse o zaman gerçekleşiyor
sagol ınsallh dedıgın gıbı olur.Ben endometrıos hastasıyım.Üç ay önce çikolata kisti aldırdım.İstanbulda teyzem var..Ama samsunda da aılem var samsunda yaptırırsam daha rahat ederım..Samsunda medıkla park var gıdebılecegımm..Oda daha bı senelık bılmıyorum kıı..........

bende endo hastasıyım sol yumurtalıkta 3-4 cm kist var 5 sene önce endodan ameliyat oldum batın bölgesini kaplamıştı.sol yumurtalığa zarar vermiş 3 defa tüp yaptırdım olmadı neyse içini fazla karartmayayım şimdi memorialde co-cültürle tüp bebek yaptıracağım endo hastasıysan uzman bir yere git derim ben birazda ondan kaybettim hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim inşallah umutlarımıza en kısa sürede kavuşuruz

Back
X