Yardımm:(((

cigdemetin

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
51
0
6
35
Konya
2 aylık hamileyim iki gün önce tuvalete gittiğimde kahverengi damla geldi korktum doktora gittik hemen bebeğimin durumu iyiymiş progestan diye bi ilac verdi onu içiyorum ama hala tuvalete gittiğimde geliyor yoğun değil ama korkuyorum bebişime bişey olur mu diye( bu iki ay boyunca burdan bilgi edindim hep ve üye olmaya karar verdim deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden çok tşkler

Son düzenleme:

canım benim hiç hamilelik deneyimim olmadı ama yakın bi arkadaşım hamileydi şimdi doğurdu onun da hep kanaması oluyodu hatta bi seferinde klozet kıpkırmızı kan olmuştu doktoru dikkat etmen gerekiyo sürekli yatıcaksın demişti ALLAH şifa versin canım

sen olumlu düşün ki herşey güzel olsun. ben ilk hamileliğimde kanama bile geçirdim ama Allah büyük ve oğlum şu an 4,5 yaşında. ikinci hamileliğimde hep karamsardım 10.haftada kürtaj olmak zorunda kaldım. allah yardımcın olsun ama herşey olacağına varıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…