• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımm

sera91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2012
295
4
118
İstanbul
Hep banamı denk gelir bilmiyorum arkadaşımdan sonra iş arkadaşım. Bakımlı bir kadın temizde. Ama çok kötü kokuyor ve ben bundan rahatsız oluyorum söyleyemiyorumda utanıyorum kırılır üzülür diye. Çok samimi olduğum biride değil ama yakınımda çalışıyor sürekli beraberiz. En yakın arkadaşımlada böyle bi sorun yaşamıştım ona anlattım bu durumu iyilikle karşıladı. Sonuçta en yakın arkadaşım iyiliğini istiyerek söyledim. Ama iş arkadaşıma nasıl söylerim bilmiyorum :KK43::cry:

Niye utanıyorsunuz ya..
Yanıma gelen bir arkadaşım gündüz vakti bol sarımsaklı bir yemek yemiş, merhaba derken ki bana vermiş olduğu eziyeti anlatamam ya..
Açık açık söylemiştim , bu nedir böyle toplum içine çıkıyorsan biraz daha dikkat et demiştim..
Hiç alınmadı gitti şimdi daha dikkatli..

ilginç cidden ama direk olmasa da çarpıtarak söyleyin bence parfümün çok kötü kokuyu tuhaf bir koku falan değiştir deyin .

masanızın üstünde bir adet johnson's baby kolonya bulundurun bol bol dökünün :KK19:

kimi insanın teni kokuyor gerçekten de acayip bir şekilde o_O

Back
X