yardımm :(

kekoer

Previously
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
519
241
kızlar kısmetse 2016 yılı içinde evleneceğim şuan nişanlıyım.ben ankarada görev yapıyorum nişanlım atanamadığı için ankaraya gelecek.ben boşuna kira vermeyelim kredi çekip ev alalım.başka yere atanırsa o ankaradaki evi satar gittiğimiz yerden ev alırız diye düşündüm.ama nişanlım buna karşı çıkıyor.sizce ne yapmalıyım?

guzel dusunmussunuz ,
pekı nısanlınız ndn karsı cıkıyor bu fıkre dusuncesı neymıs ?

1- Tek maaşla ev kredisini ödeyebilecek misiniz?
2-Ev için kredi çekerseniz, düğünü nasıl yapacaksınız?

ev sadece senin üstüne olucak bence ondan karşı çıkıyor başka bir sebep göremedim.

ankarayı sevmiyor o istanbulda yaşıyor.ailesi de istanbulda çevresi kIZIN PEŞİNDEN GİTCEKSİN HEP BİR AĞIRLIĞIN OLMAYACAK BAK ATANMIŞ KIZ SENİ EZER GİBİSİNDEN DALGA GEÇİYORLAR.ÖZELLİKLE AMCASI

kızlar kısmetse 2016 yılı içinde evleneceğim şuan nişanlıyım.ben ankarada görev yapıyorum nişanlım atanamadığı için ankaraya gelecek.ben boşuna kira vermeyelim kredi çekip ev alalım.başka yere atanırsa o ankaradaki evi satar gittiğimiz yerden ev alırız diye düşündüm.ama nişanlım buna karşı çıkıyor.sizce ne yapmalıyım?
Maddi durumunuz nasıl?
Düğünü kim yapacak?
Aileler maddi destekte bulunacaklar mı?
Tek maaşla hem ev kredisi ödeyip hem evi geçindirebilecek misiniz?

O ÖZEL OKULDA ÇALIŞIYOR OLACAK Z
Maddi durumunuz nasıl?
Düğünü kim yapacak?
Aileler maddi destekte bulunacaklar mı?
Tek maaşla hem ev kredisi ödeyip hem evi geçindirebilecek misiniz?

evet maddi destek sağlayacaklar.bize belki az bir miktar alınacak kalır.

ankarayı sevmiyor o istanbulda yaşıyor.ailesi de istanbulda çevresi kIZIN PEŞİNDEN GİTCEKSİN HEP BİR AĞIRLIĞIN OLMAYACAK BAK ATANMIŞ KIZ SENİ EZER GİBİSİNDEN DALGA GEÇİYORLAR.ÖZELLİKLE AMCASI
Büyük harf yasak

ikna etmeye calısın, kıraya verecegınız parayı eve yatırmanız çok daha doğru bırs ecenek mesela bız de oyle yaptık esımle :)

O ÖZEL OKULDA ÇALIŞIYOR OLACAK Z

evet maddi destek sağlayacaklar.bize belki az bir miktar alınacak kalır.
Yerinde olsam düğünü yapmadan ev almam.
Düğünü bir atlatın sonra ikna edersin eşini

bazı şeyleri spnraya bırakınca kalıyor ; benım tavsıyem guzelce konusun ıkna yoluna gıdın emın olun Allah yardım edıyor herkesten önce ..

düğünü yapıp ev alalım diyorum zaten.eşyalarımızı kendi evimize yerleştirelim istiyorum

bence istemiyorsa zorlama..çünkü tayin işi varmış..ev alıp satıp okadar kolay olmuyor..para toplayın..

ama o parayı bol buldumu har vurup harman savurur o yüzden ev alalım istiyorum.kısıtlamak istemiyorum ama mantıklı olarak kısıtlayayım istiyorum

ama o parayı bol buldumu har vurup harman savurur o yüzden ev alalım istiyorum.kısıtlamak istemiyorum ama mantıklı olarak kısıtlayayım istiyorum
ayrıca zaten kenara ğpara koyma sansı olmayacak kira ödediğiniz için o da var yani bence sız haklısınız elınızden gelenı yapın

anlatıcaksın ; kiraya verırsek para şu kadar kayıp olacak ve elımızde hıçbırsey olmayacak ben sana ınanıyorum basarırız tarzı bırseyler ; yanı ona guven ver her zorlukta yanındqa olacağına dair

o benimle inatlaşıyor biraz illa istanbulda yaşamak istiyor ben istemiyorum çok büyük sarıyerde ailesi ve orada ev almamız çok zor çocuk olunca annesi bakacak mecbur bir süre ama o da bakmak istemiyor.bunları düşünmesi lazım.ben illa ankarada yaşayalım demiyorum ama eğer o atanamazsa mecbur burada kalacağız ve neden boşuna kira verelim diye düşünüyorum

X