yardımm!

carmenhabanera

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
459
127
Bayanlar merhaba bir arkadasimin isteği üzerine size danışmak istiyorum. bu konuyla ilgili pek bilgi sahibi değilim çünkü. Yakın bir arkadaşım nişanlısıyla adetinden 2-3 gün önce ilişkiye girmiş üstünden 1 hafta geçmiş hala regl olmamış. Yaklaşık 9 ay öncede böyle birşey olduğunu söyledi yine bir kaç gün kala ilişkiye girmiş o ay adet olamamış. Korunmasına rağmen regl olamayınca korkmuş biraz, tabi gebelik gibi bir durum olmamis. Şimdi yine gecikmiş korunmasına rağmen yine kafasına takip duruyor. Ben bir hastalığı mi var diye düşünmeye başladım. Nişanlısı kızar diye ona söyleyememiş bende daha ilişki yaşamadığım için ona yardımcı olamadım bu konuda. İnternetten bakabildim fakat böyle bir durumdan hıc sozedilmemis yani ilişkiye girmenin regli ertelemesinden. Aranız da böyle birşey başına gelen var mi ya da bunun altında bir hastalık mi var sizce??

Tamamen stres kökenli olduğunu dusunuyorum. Stres adet düzenini tamamen değiştiriyor.evli olmaması muhtemelen strese sokuyor ne kadar korunsada hamilelik riski vs gibi korkular kotu etkileyip adet düzeninde dalgalanmalar yapıyor olabilir

Korunmadan hiçbir temas olmadığını söyledi ama buna rağmen korkuyor işte bence ihtimal yok ama dediğim gibi bende bilemem sonuçta.

Stres regli geciktiriyor. Hem adetten önce, hem de korunarak. Çok zor. Binde bir korunma işe yaramayacak ve binde bir ovulasyon dönemi adet öncesine denk gelecek. Çoooook zorrrr.

Stresin geciktirdiğini duymuştum da bir ay uzun bir süre olmuş. Tecrübelisiniz sonuçta arkadaşıma gosteriyorum bunları. Sizde hayırlısıyla bebisinizi kucağınıza alırsınız inşallah :emir_bebek::nazar:

Stresin geciktirdiğini duymuştum da bir ay uzun bir süre olmuş. Tecrübelisiniz sonuçta arkadaşıma gosteriyorum bunları. Sizde hayırlısıyla bebisinizi kucağınıza alırsınız inşallah :emir_bebek::nazar:

Her kulade gebelik riski vardir bu rabbimin isi ben cok spral taktirip veya hap kullanip hamile kalanlar gordum .
Yani mesela icine bosalma gbi bi durum olduysa bi kerede 100 milyndu sanrm sprem oluyo ve bnun btnsi hamile kalmaya yetiyo yani adetten once snra farmetmez kisinn.ymrtlmasna bagli her ay frkli ymrtluyoda olablr ornegn ben hamile kalmak isterken okdr ugrastm 4.aymda kaldm neler yapdm kalablmek.icin ayaklarimi havaya dikip bile yattim
Snra dogum yaptktn snra korunmaya bslamdn okdr dikkat ettim yine hamile kaldim ve ilkinde adet zmaanmda kalmsm dgernde norml zamanda yani allahn isi en iysi test yapsin

Her kulade gebelik riski vardir bu rabbimin isi ben cok spral taktirip veya hap kullanip hamile kalanlar gordum .
Yani mesela icine bosalma gbi bi durum olduysa bi kerede 100 milyndu sanrm sprem oluyo ve bnun btnsi hamile kalmaya yetiyo yani adetten once snra farmetmez kisinn.ymrtlmasna bagli her ay frkli ymrtluyoda olablr ornegn ben hamile kalmak isterken okdr ugrastm 4.aymda kaldm neler yapdm kalablmek.icin ayaklarimi havaya dikip bile yattim
Snra dogum yaptktn snra korunmaya bslamdn okdr dikkat ettim yine hamile kaldim ve ilkinde adet zmaanmda kalmsm dgernde norml zamanda yani allahn isi en iysi test yapsin
Canim nişanlısı korunmuş kendisi degil

Frktmz cnm dedgm gbi risk her seklde var prezervatf kullandyda yrtlmsdr veya geri crkldyse afdersn ama zevk suyundn bile klnablio die blyrm en iyisi test yapsn stres yapmasn
Ne zaman belli olur ki sonucu? Prezervatifsiz hiç yaklaşmamış yanına onu da yırtılma var mi diye kontrol etmişler ama yokmuş. Zaten afedersiniz de prezervatife rağmen içine boşalmamış ama hala olamadı regl bana çok tuhaf geldi birde hep böyle oluyormus regle yakın ilişkiye girince o ay ya gecikiyomus ya da olmuyomuş.

Ne zaman belli olur ki sonucu? Prezervatifsiz hiç yaklaşmamış yanına onu da yırtılma var mi diye kontrol etmişler ama yokmuş. Zaten afedersiniz de prezervatife rağmen içine boşalmamış ama hala olamadı regl bana çok tuhaf geldi birde hep böyle oluyormus regle yakın ilişkiye girince o ay ya gecikiyomus ya da olmuyomuş.

Nornl eczanede olan tsten yapsin 2 fkkda cikiyo evde alip yapablr yani ozman strestten gecikmis olablir

X