• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardimm

burcuwaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2010
133
1
96
İstanbul
Gunaydin onemli bir sorunum var 9 yillik evliyim 2 cocugum var. Konu esim. Son 4 aydir universite arkadaslarinin whatsapta kurdugu grupta. Ve eski nisanlisida o grupta. Oncesinde grup uyeleri toplanip yemege gittiler. Ve yemerkte nisanlisida varmis. Baya kavga ettik o gunlerde. Hic mesaj gelmeyen telefonu dakikada mesaj geliyordu halende oyle gece 12 de bile msj. Ben rahatsizim bu durumdan eski nisanli gripta olmasaydi bu kadar tepki vermezdim inanin. Sonra Esimin bazi mesajlari sildigini farkettim nisanlisindan gelen mesajlari. Bana sen okuyupta uzulme sinirlenme diye ondan gelen msjlari siliyorum dedi. Onlar benim arkadaslarim diyor. Simdi dahada merak icindeyim. Esim banave cocuiklarina karsi cok iyi davraniyor melek gibi yani .bu durimda beni sasirtiyor. Ne yapcagimi nasil davranicami bilmiyorum.ne olur fikir verin yardimci olun .

Gunaydin onemli bir sorunum var 9 yillik evliyim 2 cocugum var. Konu esim. Son 4 aydir universite arkadaslarinin whatsapta kurdugu grupta. Ve eski nisanlisida o grupta. Oncesinde grup uyeleri toplanip yemege gittiler. Ve yemerkte nisanlisida varmis. Baya kavga ettik o gunlerde. Hic mesaj gelmeyen telefonu dakikada mesaj geliyordu halende oyle gece 12 de bile msj. Ben rahatsizim bu durumdan eski nisanli gripta olmasaydi bu kadar tepki vermezdim inanin. Sonra Esimin bazi mesajlari sildigini farkettim nisanlisindan gelen mesajlari. Bana sen okuyupta uzulme sinirlenme diye ondan gelen msjlari siliyorum dedi. Onlar benim arkadaslarim diyor. Simdi dahada merak icindeyim. Esim banave cocuiklarina karsi cok iyi davraniyor melek gibi yani .bu durimda beni sasirtiyor. Ne yapcagimi nasil davranicami bilmiyorum.ne olur fikir verin yardimci olun .

Silmesi doğru değil. Gurup içinde zaten eskiyi anımsatacak şeyler konuşmazlar diye düşünüyorum herkesin evlenip yeni bir düzen kurduğunu ele alırsak..

Ancak eşinin sempatisi olabilir bu kıza hala, eskiden kalma..

Bunun size iyi davranmasıyla ilgisi yok. Neden ayrılmışlar peki?

Böyle genişlikte olmaz ama ünlüler gibi biz ayrılsakta arkadaşız savsatalarını hiç doğru bulmuyorum.

Sizin görmemeniz gereken türde mesajlar demek ki
Evde de senin suyuna gidiyo ki çakma diye

Evlilik şüpheyi kabul etmeyecek bir kurum. Eşiniz de haklı eski dostlar vs. Ama bu bencillik işte sizinde duygularımız önemli. İstemiyorsanız haklısınız ve eşinizinde bunu kabul etmesi gerek. Eski nişanlınızla konuşmanızı kabul eder mi birde bu açıdan baksın.

Oda ev!i ve iki cocugu varmis baya sohbet etmisler grup olarak yemege cikmislardi. GrubA benim katilma. Dogru olmaz kimseyi tanimiyorum. İlk gunler esim kendi yazdigi mesajlarida silmezdi birkeresinde oyiillara donmeyi cok isterdim diye yazmisti. Bu beni cok uzdu. Kedndimi kucuk dusmus hissttim. Ama esim tum ark.ayni duygular icinde oldugunu bunda yanlis anlasilck bisey yok dedi.

grubun yöneticisi kimse sizde numaranızı eklettirin sizde katılın. ama grup sohbet içinde özel birşey konuşamazlar. o eski nişanlı özel olarak yazmasın.

Oda ev!i ve iki cocugu varmis baya sohbet etmisler grup olarak yemege cikmislardi. GrubA benim katilma. Dogru olmaz kimseyi tanimiyorum. İlk gunler esim kendi yazdigi mesajlarida silmezdi birkeresinde oyiillara donmeyi cok isterdim diye yazmisti. Bu beni cok uzdu. Kedndimi kucuk dusmus hissttim. Ama esim tum ark.ayni duygular icinde oldugunu bunda yanlis anlasilck bisey yok dedi.
Ortadan ortadan konuşuyo nereye çekilirse artık diye
Sende eski nişanlınla yazış bakalım noluyo

:)) gruba sizde katılın diyenlerin mantığına şaştım kaldım öncelikle bunu belirteyim. Demekki kendileri özel grupları olsa, kocalarına gel yazışmalarımızı takip et diye İzin verecekler, ilginçmiş.

Konu sahibi, o eski yaşanmışlıkların üzerinden çok sular akmış, herkes kendi hayatında şu An. O cümleye çok takma derim. Bende üniversite hayatıma dönmeyi çok isterim. Arkadaşlar, Özgürlük, gezme tozma, babadan para oh en güzel yıllar.

Belliki sen kafayı taktın diye silmiş mesajları eşin, yoksa grupta onca insanın içinde Özel yazışacak değiller ya.

Ben bi sorun göremedim açıkçası..

Her ne kadar gereksiz bir şey yapmışsa da eşinizin kötü bir şey yaptığını sanmıyorum ama yerinizde olmak istemezdim.

Ben de kötü bir şey olduğunu sanmıyorum, ama sen bu kadar rahatsızsan eşin de anlayış gösterip o kişiyle yazışmaya devam etmemeli

Ben mesajlaşmalarını silmesini, öyle eski nişanlı ile görüşmesini kabul etmem. Gayet geri kafalıyım sanırım bu konuda. Ben görüşsem - ki bana aşık olanı da var hala -nasıl olur acaba diye sorarım karşımdaki insana. umurumda olmaz derse yine ayrılırım. Tabi bu sevgililik içindi evlilik kısmında pat diye ayrılmam. Yok öyle bensiz eskilerle görüşmesi. Yazdığını da silmeyecek sorun istemiyorsa. Başının etini yerdim ben senin yerinde olsam da sen naif bir kişilik gibi duruyorsun, aynısını sen yapsan ne tepki verirdi empati yapmasını sağlamaya çalış en azından. Gerekirse aynısını yap yani.

Ben olsam esime tatli tatli suni derdim :
Ailemizi huzurumuzu kurulu duzenimizi ve cocuklarimizi uzecek seylere zemin hazirlama..belki kotu bi noyetin yok ama huzursuz oluyorum ayni durumda ben olsam eminim sende huzursuz olursun bi zamana kadar ortada yoktular bundan sonra olmasalarda olur iyiyken kotu olmayalim rica ediyorum derdim oda uzatmazdi diye dusunuyorum

Eski nişanlıyla konuşup sohbet etmenin mantıklı bir açıklaması olamaz.. Olamaz...
Kabullenme, sessiz kalma..

Back
X