• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardimm

Oda ev!i ve iki cocugu varmis baya sohbet etmisler grup olarak yemege cikmislardi. GrubA benim katilma. Dogru olmaz kimseyi tanimiyorum. İlk gunler esim kendi yazdigi mesajlarida silmezdi birkeresinde oyiillara donmeyi cok isterdim diye yazmisti. Bu beni cok uzdu. Kedndimi kucuk dusmus hissttim. Ama esim tum ark.ayni duygular icinde oldugunu bunda yanlis anlasilck bisey yok dedi.

Şu sosyal medya sosyal hayatımıza etti.

Sen de eski arkadaşlarını bul ve grup kur tüm gece mesajlaş.

benım esım benı gorustugu tum arkadaslarıyla tanıstırdı
hep bırlıkte gorusuyor hep bırlıkte etkınlık yapıyoruz
esınız yanlıs yapmıs bence konusun uyarın bu konuda cıddı bı sekılde...
kulahları degıscegınızı soyleyın
huzurunuzu bozmasın

Grup yemeğine siz de gitseniz ve o arkadaşlarla tanışlık yaratsanız, sonra da gruba kendinizi ekleyebilirsiniz.

Bende şu sosyal medyadan çok hazetmeyenlerdenim.
Öyle gecenin bir yarısı eşime erkek arkadaşından mesaj gelse sürekli ona bile gıcık olurum yani, sonuçta sizinle geçireceği zamandan çalıyor.
Ancak eski nişanlı olayına pek takılmazdım sanırım (emin de olamadım :()

O gruba katılmanız çok anlamsız olur. Benimde böyle bir grubum var iki tane , lise ve üniversite arkadaşlarım.. Eşim böyle bir teklifte bulunsa çok kızarım.

Şüphe evlilikte olmaması gerekiyor. Sevgiye ve sevgiye zarar veriyor.
Eşinizden sadece mesajları silmeme ve telefonuyla devamlı meşgul olmamasını konusunda ricada bulunabilirsiniz.
Sizi anlıyorum , sıkıcı bir durum ama kalbinizi bulandırmayın boş yere.

Ayrıca gruptan çıkmasını beklemeyin yapacağını hiç sanmam .

aradan sular akması bir şeyi değiştirmiyor ne hikayeler var. riskli bir durum kim ne derse desin. yaşanmışlık var aralarında. gözgöze gelince ne hissediyorlar kimse bilemez. o yüzden bana aynı ortamda olmaları, konuşmaları normal gelmez. bence de güzel bir konuşma yap söylenildiği gibi. bırak eski nişanlıyı aynı şekilde sen eski sevgilinle bile görüşmeye devam etsen ne hissederdi düşünsün.

"Grup icinde ne kadar ozel yazisabilirler ki?" Kismina ben de katiliyorum. Ama yine de kim esinin eski nisanisiyla arkadas kalmasini, arkadas gibi mesajlasmasini hos karsilayabilir.. Insana huzursuzluk verir ne olursa olsun.

Gercekten kimse benim yerimdeolmak istemez kimseninde basina gelmesin zaten. Bir kadin olarak kendini yetersiz kucuk dusmus, goruyorsun. Butun gun sanki tum yukler benim ustumde toplanmis gibi yorgun hissediyorum.

O gruba katılmanız çok anlamsız olur. Benimde böyle bir grubum var iki tane , lise ve üniversite arkadaşlarım.. Eşim böyle bir teklifte bulunsa çok kızarım.

Şüphe evlilikte olmaması gerekiyor. Sevgiye ve sevgiye zarar veriyor.
Eşinizden sadece mesajları silmeme ve telefonuyla devamlı meşgul olmamasını konusunda ricada bulunabilirsiniz.
Sizi anlıyorum , sıkıcı bir durum ama kalbinizi bulandırmayın boş yere.

Ayrıca gruptan çıkmasını beklemeyin yapacağını hiç sanmam .

Ben de çoğu dediğinize katılıyorum. Kaldı ki kıskançlık huyum hiç yoktur ve eşimin çoğu şeyine karışmam. Ona gerçekten ama gerçekten güveniyorum.

Ama eşimin eski kız arkadaşıyla/sözlüsüyle/nişanlısıyla görüşüp mesajlaşmasını istemem. Bu güven meselesinden öte bir durum, rahatsız edici birşey. Bunu hazmedebilecek çok fazla insan yoktur sanırım.

Eski gunlere geri donebilsek cumlesinde bi sorun gormuyorm ben sahsen.
Bende isterim herkes ister okul yillarina,deli dolu yillarina, stress olmayan kosusturma olmayan yillarine geri donmek.
Bu " evliligimde mutsuzum" demek degildir.

O konuyu cok abartmissinz.

Ama evet bende sizin yerinizde olsam hoplar kalkarim.
Ne demek eski nisanliyla yemekler konusmalar.
Ve cok pis kizarim bide o mesajlari siliyosa kocam.

Evet gercekten huzursuzum cuni esim bu kisiyi cok sevmis ama bildigim kadariyla bu kisi tarafindan terkedilmis. Ben hiz sormadim esim anlatmisti beni terkeden birisiyle nasil soyle nasil boyle bir suru falan filan. Sonucta bu kisiyle nisanliydi bircok anlamda bir suru sey yasanmis olabilir bir laf bir soz insani eskiye goturebilir. Hatiralar canlanabilir. Korkuyorum.

Ben de çoğu dediğinize katılıyorum. Kaldı ki kıskançlık huyum hiç yoktur ve eşimin çoğu şeyine karışmam. Ona gerçekten ama gerçekten güveniyorum.

Ama eşimin eski kız arkadaşıyla/sözlüsüyle/nişanlısıyla görüşüp mesajlaşmasını istemem. Bu güven meselesinden öte bir durum, rahatsız edici birşey. Bunu hazmedebilecek çok fazla insan yoktur sanırım.

Evet can sıkıcı bir durum. Mesajımdaki şuphede karşı tarafın verdiği şüphe.
Eşimizin kafasında soru işareti bırakmayacak şekilde hareket etmeliyiz.
Ancak burada konu sahibinin yapabileceği çok birşey yok.
Bir grup ortamı var ve o grubu çok seviyor ve çoktan aktif olmuşlar .
Bu zamandan sonra sadece temkinli davranabilir. 9 yıllık bir evlilik hem çok sağlamdır hemde çabuk sarsılabilecek kadar hassastır.

Evet gercekten huzursuzum cuni esim bu kisiyi cok sevmis ama bildigim kadariyla bu kisi tarafindan terkedilmis. Ben hiz sormadim esim anlatmisti beni terkeden birisiyle nasil soyle nasil boyle bir suru falan filan. Sonucta bu kisiyle nisanliydi bircok anlamda bir suru sey yasanmis olabilir bir laf bir soz insani eskiye goturebilir. Hatiralar canlanabilir. Korkuyorum.

bence korktuğunuz başınıza gelmeden önleminizi alın. olacak diye bir şey yok ama kalp bulandırıcı bir durum. siz düşüneceğinize eşiniz düşünsün. kimse bu kadar geniş olmak zorunda değil. olamaz da. bu saate kadar görüşmedilerse bu saatten sonra da görüşmemek bir şey kaybettirmez. sizi üzmemesi gerek çok anlayışlıysa. konuşun bence.

Benim eşimin de böyle bir grubu var.
Grupta çok aktif değil, ama bazen o kadar garip saatlerde mesajlar geliyor ki, kıskanç olmayanı çıldırtır yani.

Bence çok sinir oluyorsanız telefonunu bozun, yeni telefon alasıya uzak kalır da normal dünyaya döner.

Back
X