Yardimmm Babam annemle konusmuyor

fenci25

Kun fe yekün
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
332
257
73
35
Başlıkta da belirtigim gibi babam annemle konuşmuyor hatta aynı odada bile durmuyor. Üstelik 6 aydır süren bir durummus. Ben bunu 10 gündür öğrendim. Nedeni ise annemin çok sık gitti mahallemizde olan bir akrabamiz. annem çok sık giderdi yıllardır çok yakınımizdir ben evlenmeden öncede giderdi. Cok iyi insanlar annem de canı sıkıldıği için oturmaya giderdi sık bir şekilde. Babam da hiç birşey demezdi. Ama sanırım 8 ay öncesinde falan gitme demelerine ragmen annem yine gitmiş. Bunun uzerine babam bunu kafaya takmış farklı düşünceler yaratmış. Ve onla konuşmuyor. Biz eşimle her hafta gideriz. Bize hiç yansıtmadilar. Annem üzülmemi istememis. Annem çok temiz ve iyi bir kadın babam da öyle. Mükemmel bir baba. Neden böyle bir şeyi uzattigini anlamıyorum annem artık hiç gitmiyor. Ben öğrendiğimde durumu babamla konuştum bana söz verdi ve düzeleceğini söyledi birkaç gün hersey iyiymis ama sanırım yine konusmamaya başlamış. Annen çok üzülüyor ben de dolayisiyla çok üzülüyorum. Aklım hep onlarda. Kendimi evime bile veremiyorum bu yüzden. Babamın bu kadar uzatmasina anlam veremiyorum. Cok kinci bir durum bu lütfen akıl verin ne yapmalıyım. Sürekli onları düşünmekten kendimi evime veremiyorum lütfen yardım edin babamın bu durumunu nasil kirabilirim. O kadar birbiriyle şakalaşan bir çift seven bir çift nasıl bu hale gelir içim daralıyor. Lütfen akıl verin ne yapmam gerek.

6 ay küslük mü olur yahu?
Artık alışkanlık olur insanda 6 ay uzun bir süre.
Siz tamamen barışana kadar bende size küsüyorum de.

Kari koca arasına girilmez heleki yıllar süren bir evlilikse bence. . İnşallah düzelir araları canım üzülme

6 ay küslük mü olur yahu?
Artık alışkanlık olur insanda 6 ay uzun bir süre.
Siz tamamen barışana kadar bende size küsüyorum de.
Annem küs değil zaten babam konuşmuyor. Babama soruyorum konuşuyorum bir sıkıntı yok diyor ama gerçek öyle değil. Ben de sana küsüyorum desem ben konuşuyorum zaten diyecek

Annem küs değil zaten babam konuşmuyor. Babama soruyorum konuşuyorum bir sıkıntı yok diyor ama gerçek öyle değil. Ben de sana küsüyorum desem ben konuşuyorum zaten diyecek
Anneniz bilsin rol olduğunu.
Konuşmuyorsun işte gösteriş yaptığını biliyorum ben kuşlardan haberlerini alıyorum evinize de gelmicem işte her gün de ağlıcam eskisi gibi değilsiniz diye deyin ve küsmüş numarası yapın.

Bunlari da denerim canım. Teşekkür ederim fikirlerin için inşallah ise yarar

Ben bu hafta kalıcam 2 gün ama ben oradayken babam normal davranıyor sorun bu.
Size kıyamıyorlarsa düşkünlerse trip atın rest çekin
Belli bi yaştan sonra çocuklaşıyorlar zaten paylaşımlarıda azalıyor
Keşke mümkün olsa bi yere gitseler kısa da olsa başbaşa tatil gibi

Size kıyamıyorlarsa düşkünlerse trip atın rest çekin
Belli bi yaştan sonra çocuklaşıyorlar zaten paylaşımlarıda azalıyor
Keşke mümkün olsa bi yere gitseler kısa da olsa başbaşa tatil gibi
Teşekkür ederim fikriniz için sağ olun. Malesef ki ben böyle konuşunca inkar ediyor babam

Babam bana düşkündür. Onunla konuşmamaya konuşsam da mesafe koymaya karar verdim beni kaybettiğini fark edip belki düzelir. Düzelene kadar da eve gitmeyi düşünmuyorum inşallah ise yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…