Başlıkta da belirtigim gibi babam annemle konuşmuyor hatta aynı odada bile durmuyor. Üstelik 6 aydır süren bir durummus. Ben bunu 10 gündür öğrendim. Nedeni ise annemin çok sık gitti mahallemizde olan bir akrabamiz. annem çok sık giderdi yıllardır çok yakınımizdir ben evlenmeden öncede giderdi. Cok iyi insanlar annem de canı sıkıldıği için oturmaya giderdi sık bir şekilde. Babam da hiç birşey demezdi. Ama sanırım 8 ay öncesinde falan gitme demelerine ragmen annem yine gitmiş. Bunun uzerine babam bunu kafaya takmış farklı düşünceler yaratmış. Ve onla konuşmuyor. Biz eşimle her hafta gideriz. Bize hiç yansıtmadilar. Annem üzülmemi istememis. Annem çok temiz ve iyi bir kadın babam da öyle. Mükemmel bir baba. Neden böyle bir şeyi uzattigini anlamıyorum annem artık hiç gitmiyor. Ben öğrendiğimde durumu babamla konuştum bana söz verdi ve düzeleceğini söyledi birkaç gün hersey iyiymis ama sanırım yine konusmamaya başlamış. Annen çok üzülüyor ben de dolayisiyla çok üzülüyorum. Aklım hep onlarda. Kendimi evime bile veremiyorum bu yüzden. Babamın bu kadar uzatmasina anlam veremiyorum. Cok kinci bir durum bu lütfen akıl verin ne yapmalıyım. Sürekli onları düşünmekten kendimi evime veremiyorum lütfen yardım edin babamın bu durumunu nasil kirabilirim. O kadar birbiriyle şakalaşan bir çift seven bir çift nasıl bu hale gelir içim daralıyor. Lütfen akıl verin ne yapmam gerek.