Yardımmm !!! Bebegimde sorunmu var ??

Mutfakperisi87

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
347
35
318
Almanya
Merhaba,
Dün doktora gittim kontrol icin, ondan önce gittiklerimde mesela son gittigimde son adet tarihime göre bebegim 10+0 haftalik ve bebegim büyüklügü 10+4 haftalikti ondan önce gittigimdede böyleydi... Ama dün gittigimde ben 14+0 haftaliktim ve bebegim 14+1 haftalik gözüktü boy olarak ...
Benim sorum bu normalmi ??? Sizede oldumu ???
Doktorum normal dedi bebekler herzsman tam ayni büyümezler bi sorun yok dedi ama ben korktum yinede taktim kafaya... ((
Lütfen yardim edin
Tskler

sorun olduğunu düşünmüyorum bende adet tarihime göre 7 haftalık olmam gerekirken 5 haftalık gözüküyordu adet tarihinden 2 hafta geriydi her şey 5 haftalığa göre yapıldı ama şimdi 27 haftalık olmam lazım ama ultrasonda bebek boyutuna göre 28 haftalık çıkıyorum değişiyor yani

bebeğin uzun boylu manken gibi olacak canım moralini hiç bozma anne baba uzunsa size benziyordur işte

Himmm yani degisebiliyor ? Ve bu sadece bebegim boyu yani gelisimiyle bi ilgisi yok öylemi ??? Cunku boyu uzun cikinca dogum tarihimde 4 gun öne gelmisti ... Gelisimiyle bi alakasi yoksa ve sadece boysa önemli degil tabi.... Tskler canim

Canım bende 14 haftalıkken doktora gittiğimde bebeğim 15 haftalık çıktı ultrasonda,(boyu ve gelısımı 1 hafta önde gidiyor)Çok normal endişe etmene gerek yok,5,5 aylık olan bir başka arkadaşımda bir hafta önden gidiyor hiç bir sorun yok.

canım korkmana gerek yok benımde oyleydı doktoruma sordum hersey normal dedı sorun yok demıştı suanda 10gun onden gıdıyor

Kizlar tsk ederim öncelikle..
Ama benim sorunum önden gitmem degilki, önden giderken birden geriye düstüm onu soruyorum ??? Bi sorunmu var acaba diye böyle olan varmi diye

böyle dalgalanmalar çok normal sona geldiğinizde haftasını yakalayacak stres yapmayın hayırlı olsun

Aynı sekılde 3 gün geride gitmeside olağan bir durum onuda yasamıstım.7+3 haftalık gitmiştim sat a göre doktor 7+5 demişti.Sonra 10 haftalık diye gittim bu sefer usg de 9+5 cıkmıstı.

Aman kuzum botlyle seylere takilip canini slkma benim.bebegim 8 haftalarda 1 hafta geriden gelirken sonradan atak yapti hep iki hafta onden gitmeye baslafi sonuc 37 haftada 378o dogdu

canım ben yeni doqum yaptım.. her qittiqimde bebeqim farklı çıkıyodu 15 qün ileri qeri çıktıqı bile oldu dr.uma sorduqumda onların önemli olmadıqını benim son adet tarihini baz almamı söyledi bende öyle yaptım hiç düşünmedim.. zaten yarısından sonra düzene qiriyo en fazla 2-3 qün oynamaya başlıyo

Sagol canim tsk ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…