• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımmm :(((çok pişmanım

Sorun yok ne güzel, seviyorum seni demiş kabul etmiş.

Ama eğer bu durumda beraber olmak isterse seninle kesinlikle ayrıl, kendini kullandırtma.
Hiç de seviyor, sevdiği için birlikte olmak istiyordur illa kötü niyetli midir diye düşünmem.

Evet kullanmak istiyor der ayrılırım.

Üzgünsün, pişmansın değil mi?
Pişmanlıkların ders olsun sana aynı hatayı tekrarlama..

Siz bunu bir defo bir kusur gibi söylemişsiniz/paylaşmışsınız.(burda da öyle paylaşmışsınız)
Siz ona başka kadınla olup olmadığını sordunuz mu?
Sormadıysanız bu bir kusur olmadığı için..Normal olduğu için..
Merak edip sorduysanız ve cevabı evet idiyse de yine bu bir kusur olmadığı için ok dediniz ve geçti gitti değil mi..

Bu defo değil! Saygı duyulması gereken bir tercih meselesi.
Üzerinde durmayın ki üzerinde durulmasın!

Kızlar ben bundan 3 yıl önce birini sevdim 2 yıl çıktık ilişki yaşadık ve sonunda ayrıldık . Çok üzüldüm çok ağladım beni bu durumda bıraktığı için... Çok pişmanım yaptığım için.. Ve 3 ay önce biriyle tanıştım benimle ciddi düşünüyo ama benim vicdanım rahat olmadı . Herşeyi anlattım ona .. Bana çok değer veriyor seviyorda.. Beni böyle kabul etti ama ben yinede rahat değilim diyorum keşke anlatmasa mıydım evlendiğimzde yüzüme vurursa diye korkular sarmaya başladı. Ayrılsam mı acaba yada bu olayı düzeltmenin başka bi yolu yok mu kafam çok karışık. Söylediğime pişman oldum bu defada farklı şeyler kafamı karıştıryo bırakır diye düşündüm bırakmadı beni gerçekten sevdiğini söyledi ağladı benim için onu bu hale düşürdüğüm için çok üzülüyorum. ::KK43:((

Korkular yüzünden bir şey söylemeyin başkasına, kendi içinizde çözmeden de birine itiraf gibi bir şey anlatmayın bundan sonra o kadar. Keşke anlatmasaydım değil, anlattınız artık, bundan sonrasına bakın, bu olayı düzeltmenin yolu diye bir şey yok, olayın son hali sizden ayrılmadan yanınızda olan biri işte, bu da iyi bir şey, o kadar basit. Dürüstlük konusunda da içiniz rahat olsun, evlendikten sonra suratınıza vurursa, evlenmeden önce de biliyordu cevabınız var işte cepte, bunu suratınıza vurabilecek bir insan olduğunu bu saaten sonra anlarsanız zaten evlenmezsiniz, birşeyleri iyice karmaşıklaştırıp içinden çıkılmaz hale çevirince mutluluk bulamıyor insan, hangi ara korkularınızdan, pişmanlıktan ve üzüntülerinizden sonra sıra rahat ve mutlu hissetmeye gelecek böyle devam ederseniz?

Anlattığın için tebrik ediyorum seni helal olsun valla.
Adam kabullenmiş sende sürekli aklına getirip bunaltma olmamış gibi davran. Sonuçta evlendiğiniz de de onunla ilk defa yaşıcaksın bu durumu bunu düşün basit hissetme kendini.
Eğer ezme çalışırsa ayrılırsın. Durup durup kurma kafanda

Bundan ayrılsan diğer erkek anlamıycak mı?
Birşey yaşamışsan arkasında dur,arkasında duramıycan işe kalkışma.

Erkek arkadaşının karşısında ömür boyu ezik,büzük dur ozaman.
Anlatmışsın,oda saygıyla karşılamış.daha ortalığı karıştırmanın alemi ne?

Niye agladi erkek arkadasin ben bunu anlamadim. Bir de ozguveniniz azalmis sizin. Boyle kendinize guveninizi yitirirseniz herkes tepenize biner. Sadece erkek arkadasiniz degil. Bu bekaret meselesi yuzunden de kendinizi ezik hissederseniz karsinizdakiler bu durumdan faydalanir. Unutmayin siz yine sizsiniz. Birsey degismedi. Yalniz sadece sunu ozellikle vurgulamak istiyorum lutfen erkek arkadasinizin bu durumu kullanip sizinle sirf bu yuzden beraber olmasina izin vermeyin. Beden sizin bedeniniz. Kendinizi eksik ve ezik hissetmeyin. unutmayin siz kendinize saygi duymazsaniz kimse size saygi duymaz

Evlendigindemi soyliceksin ?
Ozamanda yalancisin diye yuzune bakmazdi , en iyisi simdiden soylemek ..

Ama dikkat olman lazim tabii , iliskiye girmek istese felan kesinlikle karsi cik..

söylemeseydin ilerde yada evlendiğinizde anlayacaktı nasılsa doğruyu söyleyip dürüst olmak en iyisi ayrıca bunu için terk edecekse etsin

sinirlendiğinde böyle bir şeyi kızın yüzüne vurmayacak bir erkek var mıdır BİLMİYORUM

Ne olursa olsun , ne kdr kabul ediyorum derse desin bence ( üzülerk söylüyorumki ) sorun yaşarsınız.

yani neresinden başlasam bilemedim konunun...
beni böyle kabul etti ne demek? defolu esya mısınız da bu şekilde sizi almayı kabul etsin. insansınız siz.
bekaret onun için önemli değilmiş demek ki sizi sevdiğini söylemiş yolunuza bakın daha ne kurcalıyorsunuz.
yuzune vurursa o zaman ayrılırsınız daha 3 aylık ilişki.. yarın nikah masasına gitmeyeceksınız herhalde..

geçmişte sevdiğin biriyle beraber olmuşsun pişman olmak yerine hata da olsa doğru da olsa yaptığının arkasında dimdik dur.
sen ezilip bükülürsen üstüne basan çok olur. ''ben buyum'; hatalarımla yanlışlarımla doğrularımla demesini bil...'' böyle seven sever, sevemeyenle zaten işin olmasın
O kadar güzel anlatmışsınız ki. Sizin gibi düşünen çağdaş insanların olması gurur verici. Arkadaş adına ben teşekkür ederim :)

Ooo daha konı sahibi beni böyle kabul etti derse bazı yorumcularda onu desteklerse daha çok yolumuz var demektir. Konu Sahibi arkadaşın sana söyledi mi daha önce ilişki yaşadığını. O söyleyince sen de söylerdin
Olan olmuş artık. Hayır erkekler diyor mu daha önce böyle yaptım. Niye kadınlar diyor bunun için de dürüst oluyor anlamıyorum. Konu açılırsa iki taraf da söyler

Tabı kı senı sevıyorsa bunu kabul edecek ne var bunda?Istedıgını yasarsın hayat senın degıl mı?Yoksa sen de sadece zarı koruyup sonra da dıktırıp kandıranlardan mı olmak ısterdın?

seks hayatın temeli sen cevrendeki herkes bu güdünün sonucu hayatta.yemek içmek kadar insani bi durum bu.bunu yasamıs olman seni kusurlu kötü bi insan yapmaz. yuzune vurma diye bişey olamaz o seni yasadıklarınla yargılarsa eger sende onu yargıla sonucta o da öncesinde ilişki yasamıs bi insan . bu konuyla canını sıkma ne guzel seviliyosun bunun keyfini cıkar guzel gunlerınnı bu sekılde heba etme

Bu iliskini vicdan azabindan dolayi bitirdigni varsayalim,ilerde karsina baska birisi cikmayacak mi,e sen yine ayni sen olacagina göre,karsina cikacak insan nasil bir tepki verecek acaba,bak,simdiki sevgilin sorun yapmamasina ragmen sen kendin vicdanen rahatsizsin,bu ruh halinden siyrilamadikca hayatina yeni birilerini almayacaksin o zaman.

Daha once biriyle birlikte oldun diye ikinci sinif insan degilsin. Sadece bir hata yaptin. Iyisiyle kotusuyle birseyler yasadin. Bitti gitti. Once kendini sev ve deger ver.

Back
X