• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımmm!!!karektersiz adama haddini nasıl bildirmeli?

Olabilir ama kendi ağzıyla söylese daha iyi olmazmıymıs," canım konuştuk biz kardeşim olumlu düşünmüyor"diye belirtseymiş yani.
Bilemedim,ben hoşlanmadım bu tavırdan. Ne kadar samimi olsamda birebir paylaşmazdım,daha yumuşatarak söylerdim diye düşünüyorum.
Haklısın aslında.

sa kızlar. biraz uzun olabilir şimdiden sonuna kadar okuyup cevaplayan arkadaşlardan allah razı olsun. konu kız kardeşimle ilgili. kardeşim 20 yaşında. hemşire kpss ye hazırlanıyor.iki yıllık bir ilişkisi vardı. çocukta g. doğuda öğretmendi. çocuk ile kardeşim aynı memleketten. daha sonra çocuk memlekte yakın bir şehre tayinle atandı. bundan 4-5 ay önce falan kardeşimle sözde ilişkilerine ara vermişler. çocuk istemiş bunu. sıkıntılarım falan var demiş. kardeşimde tm demiş.her neyse kardeşimin çocuğun ablasıyla arası çok iyidir dün akşm çocuğun ablası kendi ikardeşiyle olan mesajları kardeşime göndermiş. mesajlar şu şekl:

-ablası soruyor net cevabın ne artık kıza diye.

*çocuk :ne diyeyim kessin umudunu istemiyorum diyor.x 'le zor gülüm olmyo, iyi güzel ama sonunu göremiyorum.

-ablası: hangi yönden göremiyorsun?

* çocuk:aramıza mesefe girdi(halbuki mesafe olarrak daha yakınlar şu an), atanamadı(kardeşimle ilk çıktığında da atanmamıştı bu yeni bir durum değil yani);hadi atansın hemşire çalışma saatleri yoğun. Yani istemeyene bahane çok demiş.

sonra ablasına bir kızdan bahsetmiş . eski görev yerinden tanıyormuşmuşta o olabilirmiş aslında evleneceği insan .çünkü o da öğretmenmiş.sartları benimle aynı olan birini istiyorum demiş.vs. sonra demiş ama o da çok uzak mesafede demiş bilmiyorum kafam karışık. Zaman herşeyi gösterir demiş.ama x(karderşim) ya da başkası yaza düğün olacak demiş.

Bu olay dün gece oldu. Kardeşimde bi gün incesinde watsap durumunda bir şey paylaşmış . ama sırf çocuğa gönderme diye değil. Beğendiği için. Çocukta dün bütün bu konuşmaları ablasıyla yaptıktan sonra tutmuş bi de ablasına sey demiş. Baksan a durumuna ne yazmış. Seven insan sevdiğine ah etmez beddua etmez falan demiş.

Kardeşim hakıında bütün bunları söyleyen karektersiz adam bi de kardeşimin durum yazısına bunu demiş.

Velhasıl kelam kızlar kardeşim şey diyor ben hakaret edipte onun bu seviyesine düşmek istemiyorum. Amma okkalı da bir cevap vereyim ki beni kaybettiği içine otursun diyor. Terbiyesiz kardeşime bile ayrılmak istediğini söylemedi bile korkak ablası aracılığıyla söyledi o da ayrı bi konuda .neyse kızlar lütfen kardeşimin ne yazacağın9ı konusunda fikirlerinizi söyler misinz? Şimdiden tşk ler.

Bence kardesiniz bu gelecegi olmayan iliskiye kafa yoracagina oturup dersine calissin da atansin birdaha bu sekilde kimseyle kiyaslanma durumunada dusmez is hayatina atilincada es adayini kendi secer, baskasi tarafindan tercih edilme durumuda olmaz. 20 yasinda gencecik kizin daha ise bile girmemis ne isi olur simdiden evlilikle falan, sizde abla olup akil vereceginize elin adamin bide gereksiz ablasina laf yetistirmeye isi daha uzatmaya kardesinizi daha cok isin icine itmeye ugrasiyorsunuz. Olayin kapatip yoluna gitmesi varken. Adam belliki zaten hic niyet etmemis ciddi ciddi kardesinizle evlenmeye, is ciddiye binmeye ayni sehirde olmaya baslayinca yan cizmis, ve hatta korkarimki anlatilanlarda uzaktayken yani kardesinizle birlikte oldugu donemlerde baskalarinida gozden gecirmis gibi gorunuyor bu adam, daha ne ugrasiyorsunuz su tiple, kardesinizi kurtardiginiza dua edin. Seven adam isinede bakmazdi mesleginede adamin pesinde oldugu seyler baska olayin icinde zerre kadar duygular yok yani, adamin ablasi araciligiyla laf gondermesi size yetmiyor mu niyetlerini anlamaniz icin. Tum iletisiminizi kesin isinize yolunuza bakin.

Cevap vermemek, ciddiye almamak, hayatına bakıp geleceğini düşünmek yapabileceği en güzel şey kardeşinin.

Ablasinin eteklerine saklanıp ayrılık kararı bildiren adamdan kurtulduğu icinde sevinsin.

Adam için eşinin kim oldugu önemli değil düzenli ekonomik geliri olan herhangi biriyle evlenebilecek gibi görünüyor.
bence kardeşin adamla tüm ilisigini kessin , kendi yoluna baksın .
zaten adam bu kafayla layigini bulur insana değer vermeyenden hiçbir halt olmaz. Kardeşin kurtulduğu için şükretse yeridir

kardeşin daha 20 yaşında. çok küçük.

29 yaşında ne istediğini bilmeyen bir adamla işi olmasın bence.

Durum falan koymasn kaale almasn da içine iyi otursn o adamın

Ne güzel her şey ortaya çıkmış. (Ablanın psikolojisini hiç anlamadım gerçi) pek çok kadın yıllarca kafa patlatır sevgilimin bu tavırları ne anlama geliyor diye. Siz biliyorsunuz. Adam kendi adına karlı bir evlilik yapmak istiyor. Mantık evliliği diyelim. Bu yaşımda benim için bile bu mesajlar inan çok aydınlatıcı oldu. Demek erkek beyni böyle çalışıyor. Çok düz, matematik: onun çalışma saatleri kötü, öteki uzakta oturuyor, şunun daha ataması olmadı. Mesajla onu üzmezsiniz. Ancak kardeşiniz mesela süper bir işe girecek, prestijli o Zaman atın o mesajı. Acı gerçek.

Ne güzel her şey ortaya çıkmış. (Ablanın psikolojisini hiç anlamadım gerçi) pek çok kadın yıllarca kafa patlatır sevgilimin bu tavırları ne anlama geliyor diye. Siz biliyorsunuz. Adam kendi adına karlı bir evlilik yapmak istiyor. Mantık evliliği diyelim. Bu yaşımda benim için bile bu mesajlar inan çok aydınlatıcı oldu. Demek erkek beyni böyle çalışıyor. Çok düz, matematik: onun çalışma saatleri kötü, öteki uzakta oturuyor, şunun daha ataması olmadı. Mesajla onu üzmezsiniz. Ancak kardeşiniz mesela süper bir işe girecek, prestijli o Zaman atın o mesajı. Acı gerçek.
Haklısın canım ama laf dinlemiyor ki.

Bu adama en guzel darbe mutlu oldugnu gostermek olur.
" sen mazide kaldin" gibisinden hayatin keyfini cikarsin.
Elbet kulagina gidicektir kardesinin ne kdr mutlu oldugu.

Ne kdardir konusuyorlardi?

senin yaptıgin gider benim hosuma gider yassın:-)):-)):-))saka yaptım gidene yolverin boşver allahından bulsun

Ben olsam bisey yazmaz direk cikartirdim hayatimdan ama.Sonuc ne oldu takipteyimm

sa kızlar. biraz uzun olabilir şimdiden sonuna kadar okuyup cevaplayan arkadaşlardan allah razı olsun. konu kız kardeşimle ilgili. kardeşim 20 yaşında. hemşire kpss ye hazırlanıyor.iki yıllık bir ilişkisi vardı. çocukta g. doğuda öğretmendi. çocuk ile kardeşim aynı memleketten. daha sonra çocuk memlekte yakın bir şehre tayinle atandı. bundan 4-5 ay önce falan kardeşimle sözde ilişkilerine ara vermişler. çocuk istemiş bunu. sıkıntılarım falan var demiş. kardeşimde tm demiş.her neyse kardeşimin çocuğun ablasıyla arası çok iyidir dün akşm çocuğun ablası kendi ikardeşiyle olan mesajları kardeşime göndermiş. mesajlar şu şekl:

-ablası soruyor net cevabın ne artık kıza diye.

*çocuk :ne diyeyim kessin umudunu istemiyorum diyor.x 'le zor gülüm olmyo, iyi güzel ama sonunu göremiyorum.

-ablası: hangi yönden göremiyorsun?

* çocuk:aramıza mesefe girdi(halbuki mesafe olarrak daha yakınlar şu an), atanamadı(kardeşimle ilk çıktığında da atanmamıştı bu yeni bir durum değil yani);hadi atansın hemşire çalışma saatleri yoğun. Yani istemeyene bahane çok demiş.

sonra ablasına bir kızdan bahsetmiş . eski görev yerinden tanıyormuşmuşta o olabilirmiş aslında evleneceği insan .çünkü o da öğretmenmiş.sartları benimle aynı olan birini istiyorum demiş.vs. sonra demiş ama o da çok uzak mesafede demiş bilmiyorum kafam karışık. Zaman herşeyi gösterir demiş.ama x(karderşim) ya da başkası yaza düğün olacak demiş.

Bu olay dün gece oldu. Kardeşimde bi gün incesinde watsap durumunda bir şey paylaşmış . ama sırf çocuğa gönderme diye değil. Beğendiği için. Çocukta dün bütün bu konuşmaları ablasıyla yaptıktan sonra tutmuş bi de ablasına sey demiş. Baksan a durumuna ne yazmış. Seven insan sevdiğine ah etmez beddua etmez falan demiş.

Kardeşim hakıında bütün bunları söyleyen karektersiz adam bi de kardeşimin durum yazısına bunu demiş.

Velhasıl kelam kızlar kardeşim şey diyor ben hakaret edipte onun bu seviyesine düşmek istemiyorum. Amma okkalı da bir cevap vereyim ki beni kaybettiği içine otursun diyor. Terbiyesiz kardeşime bile ayrılmak istediğini söylemedi bile korkak ablası aracılığıyla söyledi o da ayrı bi konuda .neyse kızlar lütfen kardeşimin ne yazacağın9ı konusunda fikirlerinizi söyler misinz? Şimdiden tşk ler.
Not:çocuk 29 yasinda)

Adam kardeşinize değer vermediği için ne yaparsa yapsın,kaybettiği için içine oturmaz..Ancak seven adamın içine oturur..Bu adamın sevdiğini düşünmüyorsunuz heralde ? Birşey yaparsanız kardeşiniz kendini rezil ettiğiyle kalır,onun gözünde iyice yapışkan kız konumuna düşer..Bence yoksaysın işte o zaman egosuna dokunur

erkek beyni işte dümdüz valla çoğu erkeği anlatıyor şu konuşma

gene dümdüz olan bu erkek beyni kardeşinizin mesajındaki anlama bakmaz attı mı atmadı mı, umursadı mı umursamadı mı buna bakar. siz laf söyledik oh oldu derken o orda baksana beni unutamıyor eheh ne süperim der bence.
kardeşiniz güzel bir yere atanır inş bu da ona en büyük kapak olur çünkü o da biliyor 20 yaşında yeni atanmış kız ne talipleri çıkar yeni yeni ortamlarda
kısaca hiiiç takmayın hatta aay k..ımın kenarı diyn geçin:KK55:
mutluluğunuzla ezin :KK62:

Bir ilişkiye 4, 5 ay ara vermek nedir? Okul kaydı dondurmak gibi☺ben olsam heryerden engellerdim. O adamdan bi halt olmaz. Kardeşin de bu kadar mı aciz hala adamdan evlilik bekliyor gururlu olsun yahu adamın zerre umurunda değil

kızlar hepinize tşk ler. dün aksam konuştum kardeşimle bir aile toplantısı yaptık:)) :KK48: kardeşim sizin yorumlarınızı okuduktan sonra biraz olsun her şeyin daha farkına vardı.. tm yazmicam hiçbir sey dedi. ama umarım şeytana uyup yazmaz bizden habersiz:KK62:çünkü az çok bilirsizniz herkesin başından benzer şeyler geçmiştir. durumun içinde olan kişi ne kadar istese de çokta objektif olamıyor malesef. ama ben ona güveniyorum. o yaşından çok çok olgun bir kız. inşallah bundan sonraki hayatını daha güzel yaşaar. gelişmelerden haberdar ederim yine kızlar:)))

Bir şey yazmasın bence de. Gerek yok inanın işlemez böylelerine anca egosunu okşamış olursunuz.Peşinde koşmuş gibi olursunuz. Kardeşiniz ortadan kayboluversin bir anda. Tel no değiştirme vs
Ben olsam gizlice takip eder o diğer kızla ilişkiye başlayınca ona durumu anlatır karaktersiz bir adam al beraber olduğunu bil derdim. Adamla da muhatap olmazdım şahsen.

Bencede okkalı bir cevap yazsın içinde kalmasın benim aklıma gelmedi

Cevap vermemek, ciddiye almamak, hayatına bakıp geleceğini düşünmek yapabileceği en güzel şey kardeşinin.

Ablasinin eteklerine saklanıp ayrılık kararı bildiren adamdan kurtulduğu icinde sevinsin.
sözde bu karaerı yani o kişinin kardeşimlre konuşmamasını ablası istemiş son veda konuşması yaparsa daha çok üzülecegini düşündühgüm için kardeşime ben dedim arama ben söylerim demiş .yani güya kardeşimi düşündügü için arattırmamış (!)

Back
X