• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardimmm kizlarrr

oglumda ooglum

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2014
83
21
13
83 kilodan 53 kiloya dustum ama simdi kendmi Tutamıyorum hastalik derecesinde yiyorum ttekrar 60 oldum motivenize ihtiyacm var 8 kilo vermk istiyorum sizler nasi kilonuzu korumakta zorlaniyomusunuz

Kimse beni motive etmiyi tamm o zamn ben yarin basliyorum soz veriyorum kendime gunluk 1000 kaloriyi gecmicem ve bu sefer bozmucam diyetmi saglikli beslenme desek dahaa dogru olur

İnanmıyorum. resmen aynı durumdayız ve boyumuz kilomuz aynı sayılır, hikayemiz de aynı.. Kilo almaya başladığını hissettiğin an geri vermeye çalış diyet yap sakın pes etme. vereceğiniz kilo azmış zaten hemmmmeeen başlayın. kısa bir süre dişinizi sıkın. Daha sonra o birikir birikir de vermeniz çok zor olur.

ne kadar güzel kilo vermişsin benım de hayalim 53 kilo, bence o kilodaki güzelliğini vücüdunu giydiğin kıyafetlerinidüşünmelisin eğer çok zorlanıyorsan yardım al tekrar ama göz göre göre kendini bu yola sokma

45 mi sakami mi bu cok zayif durursun tanidigim bi kadın var 45 kilo inan cocuk gbi duruyo ama lutfen resmini at bana cok merak ediyorum herkesin bünyesi farkli belki bende 45 olamasamda 50 yi dusunebilirm;)

45 mi sakami mi bu cok zayif durursun tanidigim bi kadın var 45 kilo inan cocuk gbi duruyo ama lutfen resmini at bana cok merak ediyorum herkesin bünyesi farkli belki bende 45 olamasamda 50 yi dusunebilirm:KK66:
resmim yok ama benim fazlalıklarım basen bölgemde ve biraz karında. bir de ben bu 15 kiloyu çok kısa zamanda aldım önceden 40 kiloydum herkes o halime alışmış, şimdi tanıyamıyorlar beni... ahhh aaah..

Oo super ya mumkun degil 40 kiloya cesaretm yok bugun yine yiyorum dayanmiyorm ben sen az mi yiyosun istahinmi yok banada yardm et ya bu kacnci sozum kendme ama yapamiyorum oglum icn verdm 15 kilo ama smdi o irade yok bende

Sen neden kilo aldn dogum falnmi
hayır bolbol yemek yedim :D binge eating problemim vardı. 3 ayda aldım bu kiloları.. Ayrıca şu an iradene sahip olmazsan 5 kilo vermek için uğraşmazsan o büyür 20 olur 25 olur çoooooooooooookkkk zorlanırsın. şu an başla hemen.. ben 49 a çıktığımda başlasaydım 1-2 haftada istediğim kiloda olurdum ama başlamadım ve 56'yı gördüm şimdi 4 kilo vermek yerine 11 kilo vermem gerek. Bir de şöyle düşün, yemezsen ne olacak? bir kaç dakikada unutacaksın bile canının ne istediğini. istediğin kiloda olmanın verdiği hazzı hiç bir yemek vermiycek. kolay gelsin canım:KK48::KK51:

Yemiş olduğunuz, içmiş olduğunuz şeylerin besleyici değerini göz ardı etmemizin neden olduğu şeydir kilo almak. Kilo almak bazen doymamamızın neden olduğu bir durdurulamaz aktivite halini alır ve hayatımıza olumsuz etki eder. Peki neden doymuyoruz? Neden bünyemiz daha bağımlı ve isteyen durumuna geçiyor üstelik her gün daha fazlasını alıyorken? Demek ki bazı seçimlerimizi yanlış yapıyoruz. Bu soruların cevaplarını bir düşünelim ve dilerseniz yayınlamış olduğum konuya bakarak bazı fikirler okuyabilirsiniz. Aşağıdaki linke tıklamanız yeterli olacaktır. Az ama sıklıkla su içiniz, midenizi genişletmemeye çalışınız ki iştahınız ileriye dönük firenlenmiş olsun, sağlıklı günler dilerim.
-> http://www.kadinlarkulubu.com/forum...l-bakis-acisi-edinmek-coezuem-edinmek.775538/

Back
X