yardımmm lutfenn

berilsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2011
34
0
96
Bursa
ben 2 bucuk yıldır evlıyım 1 bucuk yasında kızım var gecelerı bazen huysuzluk yapıo uyanıyo zorla uyuytuyorum yıne oyle bır gunde kızıma bagırdım uyu uyu dıye esımde uyanıp bana el kaldırdı hadı vur vur dedım oda yavasca vurdu bana ama saka amclı deıl cıddı bı sekılde.ben hıc bısey yapamadım şok oldum agzımdan tek kelıme bıle cıkmadı sonra o konu hakkında hıc konusmadık esım bı ozur bıle dılemedı benden bende gururuma yedıremıyorum ne yapmalıyım sizce bunun devamı gelır dıyede korkuyorum off yardım fıkrlre ıhtıyacım var:18:

demekki bir benim kocam el kaldırmıyoo ama çok üzgünüm çok kötü bi duyguu napacagını şaşırıyo insan bende oglumla şaka yapıyodum birden korktu elini kaldırdı ama indirmedi kaldırması bile yetti :((

bir bucuk yasindaki bir bebege gece uyumuyor diye bagirirsaniz o hic uyumaz stresle korkar ve uyku tutmaz
mümkün oldugunca gece sessiz olacaksniz isik vs olmayacak uykusu hic dagilmayacak

esiniz size kiziniza bagirdiginiz icin mi vurdu ? yoksa kendisi uyandigi rahatsiz olduug icin mi?

Back
X