YARDIMMM....progestoron yüzünden transferin ertelenmesi

eskisehir

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2008
510
244
Arkadaşlar ilk tüp bebek maceram transferden önce progestoronum 2 çıktığından dolayı ertelendi embriyolarım donduruldu zaten iki taneydi . yani ilk tüpüm dondurulmuş embriyoların 1 tanesiyle yapıldı oda tutmadı :-(((( şuanda bir dondurulmuşum kaldı ama onu kullanmadan ikinci tüp bebeğe geçiyorum tekrar progestoronum yüksek çıkacak transfer ertelenecek embriyolar dondurulacak diye çok korkuyorum benim durumumda olanlar var mı?? Bu transferden önce progestoronum çıkmaması içi ne yapmam gerekiyor :-((((( Taze transfer olsun istiyorummmm

Arkadaşlar ilk tüp bebek maceram transferden önce progestoronum 2 çıktığından dolayı ertelendi embriyolarım donduruldu zaten iki taneydi . yani ilk tüpüm dondurulmuş embriyoların 1 tanesiyle yapıldı oda tutmadı :-(((( şuanda bir dondurulmuşum kaldı ama onu kullanmadan ikinci tüp bebeğe geçiyorum tekrar progestoronum yüksek çıkacak transfer ertelenecek embriyolar dondurulacak diye çok korkuyorum benim durumumda olanlar var mı?? Bu transferden önce progestoronum çıkmaması içi ne yapmam gerekiyor :-((((( Taze transfer olsun istiyorummmm
Canım kendini taze transfere şartlama dondurulmuş embriyo transferinde tutunma şansı daha çok demişti doktorum.benimde progesteron yüksek çıkınca donmuş transfer im ertelendi şimdi adet oldum transferi bekliyorum herseyin zamanı var yavrun en güzel zamanda sana gelecek inşallah

benim dondurulmuş embriyomda progestoron tekrar bakılmadı tutmamasına ona bağlıyorum . doktor dondurulmuş embriyoda çıkmaz demişti demek ki çıkabiliyormu bir dahakine doktoru dinlemeden progestoron hormonuna baktıracağım :-(((

X