Yardımmm

Sariii124

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2018
3
0
1
26
Erkek arkadaşımla 2 ay önce bi ilişki yaşadık. Bakireyim sadece sürtünme yoluya oldu. Bu 2 ay içinde 2 kere adet oldum ama şimdi Karnın çok şiş hafif hareletlenme var idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı kendi kendime düşünüyorum imkansız olması diye hastaneyede gidemiyorum korkudan sizce varmıdır?

Zorun zorunu başarmış olabilirsiniz tebrikler :KK53:

Şöyle bi şey varmış korkutmak gibi olmasın da, bi test daha neyim alın bari:

Sürtünme yolu ile gebelik riski var mıdır?

Sürtünme yolu ile cinsel ilişki yaşama, her zaman gebelik riski taşır. Bu nedenle gebelikten korunma amacı ile korunma yöntemi olarak uygulanmaması gerekir.

Sürtünme yolu ile nasıl hamile kalınabilir?

Erkeğin sperm hücrelerinin cinsel ilişki esnasında yalnızca bir tanesinin bile doğru zamanda kadının yumurta sahasına ulaşabilmesi ile döllenmeyi gerçekleştirebilir. Eğer kadının adet döneminden sonraki günlerde sürtünme yolu ile vajina bölgesinde bir boşalma durumu gerçekleşmiş ise, gebelik şansı büyük oranda artacaktır. Sperm hücreleri sadece yumurtayı dölleyebilecek yetiye sahiptir. Bu nedenle hareketli yapıları sayesinde vajina kanalından geçerek yumurtaya ulaşmaya çalışır. Vajinanın etrafında olmaları onlar için bir engel değildir. Özellikle kadının uygun yumurtalarının bulunması ve spermin yumurtayı dölleyebilecek kaliteye sahip olması halinde gebelik kaçınılmaz olacaktır. Fakat sperm hücrelerinin vajina ile hiçbir şekilde temas halinde bulunmadığı sürece, gebelik söz konusu olamaz.

Kısacası, sürtünme yolu ile hamilelik elde edilebilir. Eğer vajina ağzına veya çevresine bir boşalma durumu varsa ve temizlenmeden yine aynı şekilde birkaç defa sürtünme eylemi gerçekleştiriliyorsa bu durum sperm hücrelerinin vajina kanalına doğru yönelmesine yardımcı olur ve içeriye ulaştığı takdirde hamilelik çok net bir şekilde izlenir.

-Alıntıdır-

Psikolojik bence. Bu korkular düşündükçe insanın içini yiyip bitiriyor . Israr testi bozuktur ondan öyle çıkmıştır. Zaten iki aydır hamile olsan silik değil kıpkırmızı çıkardı. Icın rahat etsin diye kan tahlili yaptır sonra da önlemini al yoksa bu korkular insanı delirtir

Gazdır o kıpırdanmalar.:kahve:
Yusuf yusuf olacağınız şeyler yapmayın madem.:kahve:

Kan tahlili için yaş sınırı kaç peki
18 den küçüğüm deme sakın :( Eğer küçüksen nasıl böyle bi risk alabildin hayret ediyorum herkesin kendi hayatı asla karışmam ama biraz da kendini dusun. Elbet böyle şeyler yaşanabilir ama Yasin küçükse tam bir yıkım olur senin için bunlar

He gülüm he sürtününce anında bebek oluyo he, herkes gebelikte her ay adet görüyo he, daha 2 aylik bebek kıpırdayınca hissediyorsun he.
Küçük yaşta kendinizi harcamayın yaşınızı bekleyin herşeyin en güzeli olur.

Arkadaşımın ikinci bebişi böyle süpriz olmuştu
Olamaz hamile olamam mümkün değil diyordu
Doktora gittik,anlattı nasıl olduğunu
Eğer doktorun ağzından birebir duymamış olsaydım,bunun halâ bir şehir efsanesi olduğuna inanırdım
Doktorun dediğine göre rahim bacaktan bile çekermiş spermi,arkadaşımın hikayesi böyleydi minnak süpriz öyle tutundu annesine
Şoklarımızı yaşamıştık
O gün bugün temkinliyim :KK53:

Eğer doktorun ağzından birebir duymamış olsaydım,bunun halâ bir şehir efsanesi olduğuna inanırdım
Doktorun dediğine göre rahim bacaktan bile çekermiş spermi,arkadaşımın hikayesi böyleydi minnak süpriz öyle tutundu annesine
Şoklarımızı yaşamıştık
Ama tabi bu anlattığım bir bakire için geçermilidir bilemem

Erkek arkadaşımla 2 ay önce bi ilişki yaşadık. Bakireyim sadece sürtünme yoluya oldu. Bu 2 ay içinde 2 kere adet oldum ama şimdi Karnın çok şiş hafif hareletlenme var idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı kendi kendime düşünüyorum imkansız olması diye hastaneyede gidemiyorum korkudan sizce varmıdır?

Hamilelik anlaşılmayacak gibi bişey değil bence
Olmamıştır yani
Bi test daha yap varsa anında çıkar

Şoklarımızı yaşamıştık

O nasıl iş ya
Doktor Peçeteden kendi imkanıyla doğabilir dese daha inandırıcı olacak
Spermler tamam dayanıklı hızlı falan da bacaktan yüzüp döl yatağını geçip rahime çıkıp tüplere gidip orada yumurtayı bulup dölleyebiliyorsa bence o çocuk zaten mucize çocuk diye müzeye konmalı :)

O nasıl iş ya
Spermler tamam dayanıklı hızlı falan da bacaktan yüzüp döl yatağını geçip rahime çıkıp tüplere gidip orada yumurtayı bulup dölleyebiliyorsa bence o çocuk zaten mucize çocuk diye müzeye konmalı :)
Vallahi şok olmuştum bende
O nasıl iş dedim ya
Herzaman havayla temas ettiğinde öldüğünü biliyorduk böyle inanıyorduk
Olabiliyormuş demekki

O nasıl iş ya
Tabi birde canım bacak derken açık yazamıyorum küçük kızlarımız da var sitede Rahime yakın bir yer olarak düşün
O çevre işte

Vallahi şok olmuştum bende
O nasıl iş dedim ya
Herzaman havayla temas ettiğinde öldüğünü biliyorduk böyle inanıyorduk
Olabiliyormuş demekki
Belki arkadaşının eşi kontrol edememistir kendini geri çekilirken geç kalmıştır . Onlar saniyordur ki bacağa geldi fakat aslında yarı içeri yarı dışarı gibi bi durum olmuştur. Diğer türlü imkansız bence herkes hamile kalırdı yani

Back
X