Yok hayır birleşme olmadı ama sürtünne olduYani tamamen birleşme olmadan gamile kalınmaz ki
Kan tahlili için yaş sınırı kaç peki
18 den küçüğüm deme sakınKan tahlili için yaş sınırı kaç peki
Ama tabi bu anlattığım bir bakire için geçermilidir bilememArkadaşımın ikinci bebişi böyle süpriz olmuştu
Olamaz hamile olamam mümkün değil diyordu
Doktora gittik,anlattı nasıl olduğunu
Eğer doktorun ağzından birebir duymamış olsaydım,bunun halâ bir şehir efsanesi olduğuna inanırdım
Doktorun dediğine göre rahim bacaktan bile çekermiş spermi,arkadaşımın hikayesi böyleydi minnak süpriz öyle tutundu annesine
Şoklarımızı yaşamıştık
O gün bugün temkinliyim
Erkek arkadaşımla 2 ay önce bi ilişki yaşadık. Bakireyim sadece sürtünme yoluya oldu. Bu 2 ay içinde 2 kere adet oldum ama şimdi Karnın çok şiş hafif hareletlenme var idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı kendi kendime düşünüyorum imkansız olması diye hastaneyede gidemiyorum korkudan sizce varmıdır?
Arkadaşımın ikinci bebişi böyle süpriz olmuştu
Olamaz hamile olamam mümkün değil diyordu
Doktora gittik,anlattı nasıl olduğunu
Eğer doktorun ağzından birebir duymamış olsaydım,bunun halâ bir şehir efsanesi olduğuna inanırdım
Doktorun dediğine göre rahim bacaktan bile çekermiş spermi,arkadaşımın hikayesi böyleydi minnak süpriz öyle tutundu annesine
Şoklarımızı yaşamıştık
O gün bugün temkinliyim
Vallahi şok olmuştum bendeO nasıl iş ya
Doktor Peçeteden kendi imkanıyla doğabilir dese daha inandırıcı olacak
Spermler tamam dayanıklı hızlı falan da bacaktan yüzüp döl yatağını geçip rahime çıkıp tüplere gidip orada yumurtayı bulup dölleyebiliyorsa bence o çocuk zaten mucize çocuk diye müzeye konmalı :)
Tabi birde canım bacak derken açık yazamıyorum küçük kızlarımız da var sitede Rahime yakın bir yer olarak düşünO nasıl iş ya
Doktor Peçeteden kendi imkanıyla doğabilir dese daha inandırıcı olacak
Spermler tamam dayanıklı hızlı falan da bacaktan yüzüp döl yatağını geçip rahime çıkıp tüplere gidip orada yumurtayı bulup dölleyebiliyorsa bence o çocuk zaten mucize çocuk diye müzeye konmalı :)
Belki arkadaşının eşi kontrol edememistir kendini geri çekilirken geç kalmıştır . Onlar saniyordur ki bacağa geldi fakat aslında yarı içeri yarı dışarı gibi bi durum olmuştur. Diğer türlü imkansız bence herkes hamile kalırdı yaniVallahi şok olmuştum bende
O nasıl iş dedim ya
Herzaman havayla temas ettiğinde öldüğünü biliyorduk böyle inanıyorduk
Olabiliyormuş demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?