Yardımmm????

Pelin sonmez

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2019
20
4
6
27
Ben enson 23 eylül korunmasız ilişki yaşadım ve 2 ekim gibi sadece lekelenme oldu 5 ekim kan testi yaptırdım 2.0 çıktı beta değerim adet olmadım ve şuan çok aşırı sağ kasığımda ağrı var batıyor gibi sizde hamilelik varmı geç döllenme olabilir mi 23 ağustos düşük yaptım ondan snra hiç adet olmadım 2 ekim gibi lekelenme oldu sadece

Henüz gecikmeden sanırım test yapmışsın bilemedim ne oldu durum tekrar yaptırdın mı ya da adet oldun mu
Hayır adet olmadım düşük yaptığım için adetim ne zaman olduğunu bilmiyorum ama 23 ağustos düşük yaptım ve hala olmadım ader 2 ekimde lekelenmem oldu sadece enson 23 eylülde korumasız ilişkim oldu

Geç döllenme varsa eğer çıkmamış olabir ilişkiden 12 13 gün sonra test yapmışsın senin yerinde olsam birkaç gün bekler tekrar test yaptirirdi. Tüm yaşadığınbelirtiler adet zamanın yaklaştığı için de olabilir psikolojik de olabilir. Tekrar test yaptırmak da yarar var.

Teşekkür ederim ewde gebelik testi yapsam olur mu

Ben burada değeri 2 çıkıp yükselenler okumuştum. Zaten varsa idrar testinde çıkar bence yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…