- 5 Mayıs 2021
- 60
- 10
- 8
- 31
- Konu Sahibi Lebibelebiyesak
-
Flaşsiz çizgi gözükmüyorFlaşsız normal ışıkta baksanız bide ozaman var mı ozaman varsa hastaneye gidip kan verin flaşla neden bakıyorsunuz anlayamadim
Yani üzgünüm kusura bakmayın ama ozaman hamile değilsinizFlaşsiz çizgi gözükmüyor
Umut dünyası işte çok teşekkür ederim Rabbim bu mübarek günde inşallah sizede nasip ederÇoğu insan o ikinci çizgiyi görmek istiyor onun için çabalar emekler harcıyor ama nasipse oluyor bende dün tüp bebek negatifimi aldım kolay değil ama lütfen saçma sapan şeylere de aldanmayın tamam istiyoruz ama kendimizi kandırmanin bir manası yok.umarim yakın zamanda gebelik gerceklesir
Amin isteyen herkese inşallah nasip etsin AllahımUmut dünyası işte çok teşekkür ederim Rabbim bu mübarek günde inşallah sizede nasip eder
Amminn inşallahAmin isteyen herkese inşallah nasip etsin Allahım
Normal çekip atar mısın çizgi olmasa flaş lada görünmüyorUmut dünyası işte çok teşekkür ederim Rabbim bu mübarek günde inşallah sizede nasip eder
2 yıllık evliyim 5 6 aydır istiyooruzÜzülmeyin rabbi yakın zamanda hayirlisindan nasip etsin inşallah Allah büyük ne kadardır istiyorsunuz
Bazen çizgi görünmeyince fotoğrafın kontrastıyla oynanıyor. Bence pozitif bu test. Normal fotoğrafını atarsanız belki biz görürüzEki Görüntüle 2842394 Merhaba arkadaşlar adetim 2 gün gecikti test yaptım ikinci çizgi çıkmadı flaşla baktığımda silik bir çizgi var ama testin kendisinde mi var ben mi hamileyim anlamadım ne olur bana yardımcı olur musunuz hamile miyim
İnşallah rabbim daha çok aratmadan nasip etsin2 yıllık evliyim 5 6 aydır istiyooruz
Tabi atayimNormal çekip atar mısın çizgi olmasa flaş lada görünmüyor
Tabi atayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?