Yardımmm

bluemelon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2023
83
6
1
25
Kızlar bugün tam olarak 5. Haftama girdim ve adetimin de 5. Günü, kan testi yaptırdım beta hcg 1.20 çıktı. Adetimi tam gününde ve normal miktarda denebilecek kadar oldum. Bir kaç doktorla görüştüm bana çoğu negatif bir hemşire ise pozitif dedi. Kafam karıştı acaba hamilelik ihtimalim var mıdır?

Merhaba, zaten adet olmuşsunuz kan testiniz de negatif. Gebelik olabileceğini zannetmiyorum.

Merhaba, zaten adet olmuşsunuz kan testiniz de negatif. Gebelik olabileceğini zannetmiyorum.
Anlıyorum bi umut işte. Adet görmüş bir çok kadın hamile olabiliyomuş diye okudum. Üstüne görme ike karıştırılıyomuş ama bilemedim sormak istedim burdaki hanımlara

Anlıyorum bi umut işte. Adet görmüş bir çok kadın hamile olabiliyomuş diye okudum. Üstüne görme ike karıştırılıyomuş ama bilemedim sormak istedim burdaki hanımlara
Merhaba,
Benimde adetim 3 gün gecikti dün test verdim 0.1 çıktı ve hala adet olmadım.
Normalde hep düzenli adet olurum ilk defa günüm geçti. 19. Günde şak diye hemen adet oluyordum şuan gelen giden yok üstelik kan testimdede çıkmadı. Acaba adet mi olucam sonra pozitife döner mi bilmiyorum ya benim gibi olup adet gecikmesinden 1 hafta 17 gün sonra pozitifi görenler vamış.

Üstüne görme tam olarak böyle bir şey değil maalesef normal adet olmuşsunuz tam tarihinde. İsterseniz ovulasyon testiyle deneyin bir de, yumurtlama günlerini bildiğiniz için gebe kalma ihtimali artıyor

Bence bi kez daha kan tahlili yaptırın umarım hamilesinizdir

Bence bi kez daha kan tahlili yaptırın umarım hamilesinizdir
Ya keşke hamile olsam ama ne bileyim ben mart ayında 8 haftaşık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Doktorum sorun yok korunmayabilirsin dedi. Ama 6 ay içinde hamile kalkmazsan gel dedi. Bu 3. Ayım deneyeli ama hala hamile kalamadım. Üstelik korunuyorduk hamile kaldım evleneli 7 ay oldu ilk ayımda hamile kaldım hemen ama şimdi kalamıyorum. 2 ayımda değerlendirdiğim halde hemen günümde adet oldum şuan 3. Ayım ve adetim gecikti ne yapacağımı bilmiyorum. Kan testide 0.1 çıktı şok oldum.

Eğer olman gereken adet miktarın kadar kanaman olmuyorsa ve yerleşme kanaması gibiyse tabiki tekrarlatım ama hemen değil 2-3 gün sonra.
Yok baya geldi, pıhtılı bir şekilde. Bu ay çok stresli geçti bu sefer oldu olmadı derken stres yaptım iyice. Ondan da az gelmiş olabilir diye düşündüm ama yok yani bir pedi taşıracak şekilde geldi. Sadece burdaki bazı hanımlar 4 ay adet oldum gebe olduğumu bile anlamadım falan yazınca bi umutlandım

Siz bence yine de tekrarlatın testinizi, yine de bir umut. Ama umudunuzu kaybetmeyin olmaz dediğimiz şeyler bile oluyor hiç beklenmedik bi zamanda. Tekrarlayın derim ben

Şuan kanaman var mı. Ve beklediğin adet gününde mi geldi.

Siz bence yine de tekrarlatın testinizi, yine de bir umut. Ama umudunuzu kaybetmeyin olmaz dediğimiz şeyler bile oluyor hiç beklenmedik bi zamanda. Tekrarlayın derim ben
Valla ben bu ay hiiç stres bile yapmadım olursa kafasındaydım neden geciktim kafamda deli sorular.

lütfen kendinize bunu yapmayın, adet olmuşsunuz normal bir şekilde sürekli test yaparak kendinizi strese sokmayın inanın bu sizi daha çok etkiliyor bundan sonrası için ek neler yapabilirsiniz ona bakın.. tekrar test tekrar bir beklenti içine girmek ve bu sizi çok yorar..
Acaba bir kez daha mı test yaptırsam? Artma olur mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…