yardımmm

baraccuda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2008
8
0
86
İstanbul
merhabalar aranıza katılmak istedim
bende umutsuz bi vakayım
79 doğumluyum
2003 de evlendim aslında uzunca anlatmak sıkıyor artık beni
başımdan geçmeyen kalmadı çocuk macerasına başladığımdan beri
iki kez tüp bebek ve ondan öncesinde iki kre aşılama oldum sonuç hepsinde negatif
bende embriyo gelişmio
yumurta çok toplanıo spermde sorun yok döllenio transfer 3. günde edilio ama embriyo gelişmio böyle sorunu olupta beni bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler

bende de aynı sorun var
3 yum.takibi 3 aşılama 2 tüp ama hiç gebelik oluşmuyor dr lar da bir cevap bulamıyor hep bir önceki işlemi yapan dr un tecrübesini sorguluyor suçu ona atıyorlar

şimdi yine tedavideyim bakalım hayırlısı

gidilen merkez çok önemli niye olumsuz sonuç alındığına dair iyi bir araştırma yaptırın derim. ayrıca her denemeyi başka bir yerde yaptırmak iyi değil bence sizin nasıl bir hasta olduğunuzu geçmiş tedavilere nasıl cvp verdiğinizi bilen bir yer daha uygun tedavi uygular.

ebru farklı yerlerdemi oldu hep tedavilerin?

canım tedavilerinizi lütfen iyi yerlerde yapın. iki defa tutmuyo ise mutlaka sizden tahlil isteyeceklerdir. bunları yaptırın. kısmet canım bunlar. bol bol dua edin..

valla ben ilkini zeynepkamilin dr la umut tüp bebek de yaptırdım ikinciyi yine umutda yaptırdım enver by di dr sonra ordan ayrıldı bütün herkesi bıraktı ortada ulun bey le devam ettim ama sonuç alamadm seni aydınlatmamaları çok kötü kapalı bi kutu diyolar onlar bilmezse nası olucak anlamadım tabi önce allah ama onlarında bilmesi gerekmiyomu
herşey iyi embriyo gelişmio

alalal haklısın canım iyi yerlerde de yaptırmışsın. ama embriyo gelişmiyo lafını kullanma bence . o bölünmelerin olmadığı zaman kullanılan bir kelime seninkiler tutmuyor. tutmama nedeni araştırılabilir. laporoskobi, endoskopi, kromozom analizi, rahim filmi her hangi bi şey yapıldı mı canım???? ya bi de burda normal yoldan gebe kalıp tüp ile kalamayan çok kişi var. 7. denemesinde tutanda çok var. yani iki kere tutmadı diye dünyanın sonu değil. biz yine deniyeceiz. rabbim dayanma gücü versin.

evet tutmama sebebi arastirilabilir tabi ama bazen de hic bir sebeb olmayabilir bana 8e bolunmus doktorun super kalite dedigi emriyo transfer edildi iki defa tutmadi gebelik olusmadi ,,, tutmamasinin bir sebebi yoktu sans bir yerde malesef herseyin cevabi yok bir yerde kismet

bence bu gibi durumlarda üniversite hastaneleri tercih edilmeli....ankara üniv.yada hacettepenin tüp bebek bölümlerine gidebilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…