biliyomusun ben öğretmenlerin doktorların yani eğitim görmüş insanların bu tür şeyler yaşamadığını düşünürdüm hep burda öyle şeyler okuyorum ki bazen halime şükür ediyorum...
herneyse eşinle konuş anlat falan demicem burda hep denilen şey o zaten sonuç elde var sıfır zaten erkekler ince düşünebilseydi seni her hafta arkasından sürüklemezdi..
ya tabiki hastalık bu bizim ailelerimizdende hasta olan olmuş olabilirdi ozmanki tavrımızıda düşünmemiz gerekir fakat her zamanda olmaz ki...
insanın hayatı denilen bişiyi kalmıyo ortada çok yorucu ve yıpratıcı..
hayat kalmayınca özenti başlıyo başka hayatlara özeniyo insan yani başka evliliklere demek istedim..
bu seferde tartışmalar ve kavgalar diz boyu ALLAH herkezin gönlüne göre versin...
konusulmakla bı yere varılmayacagına ben de emınım zaten esım bu sayfayı tesadufen gormus ve bana cok kızmıs başkalarına aglıyorsun ınternette dıyor. ben de senın gıbı dusunuyordum bu kadar yorulmanın calısmanın guzellıklerı de olur dıyordum ama benım hayatım ev okul ve hafta sonları ya kaynana ya da evde oturmak baska bıse yok ev hanımları daha cok gezıyolrdır benden