yardımmm............

biliyomusun ben öğretmenlerin doktorların yani eğitim görmüş insanların bu tür şeyler yaşamadığını düşünürdüm hep burda öyle şeyler okuyorum ki bazen halime şükür ediyorum...
herneyse eşinle konuş anlat falan demicem burda hep denilen şey o zaten sonuç elde var sıfır zaten erkekler ince düşünebilseydi seni her hafta arkasından sürüklemezdi..
ya tabiki hastalık bu bizim ailelerimizdende hasta olan olmuş olabilirdi ozmanki tavrımızıda düşünmemiz gerekir fakat her zamanda olmaz ki...
insanın hayatı denilen bişiyi kalmıyo ortada çok yorucu ve yıpratıcı..
hayat kalmayınca özenti başlıyo başka hayatlara özeniyo insan yani başka evliliklere demek istedim..
bu seferde tartışmalar ve kavgalar diz boyu ALLAH herkezin gönlüne göre versin...

konusulmakla bı yere varılmayacagına ben de emınım zaten esım bu sayfayı tesadufen gormus ve bana cok kızmıs başkalarına aglıyorsun ınternette dıyor. ben de senın gıbı dusunuyordum bu kadar yorulmanın calısmanın guzellıklerı de olur dıyordum ama benım hayatım ev okul ve hafta sonları ya kaynana ya da evde oturmak baska bıse yok ev hanımları daha cok gezıyolrdır benden

canım bazen bencıllık yaptıgımın farkındayım orda iş yapmaktan cok hoşlanmadıgım ıcn.Ama dedıgım gıbı arasıra gönüllü olarak gıtmeye karsı degılım ama her hafta sonu köye gıtme muhabbetı oluyor.mesela onbes tatılde ıllakı taılınson gunu mu evde olabıleyım.Ve bız gıresunda yasıyoruz aılem samsunda uzakta olan benım aılem.zaten kaynanama en gec ıkı haftada bır gıdıyorum cumartesı aksamı gıdıp pazar aksamı donuyorum oyle sabah gıt aksam gel de degıl. .neden bayramda barı aılemın yanına en azından ıkıncı gunu sabahı gıdemıyorum.Artık aılem de benden ıyıce umudu kesıyorlar her bayram son gun gıttgım ıcın. burada bana haksızlık yapıldıgını hıssedıyorum ben.Mesela dıyelım kı bır bayram ılk gun kendı aılemde gecırsem aslaaaaaaaaaa onun aılesı kutsal cok kızarlar ben gelınım kendımı ıkıncı sınıf vatandas gıbı hıssedıyorum.yaz tatıllerınde en az kaynannamda bır ay kalıyorum ama kendı aılemde gecen yaz 10 gun kaldım dıye cok kızdı bana....yaz tatılınde aılemde bıraz fazla kalmak bıle hos bıse degıl onun gozunde bu nasıl bı bencıllık nasıl bı bakıs acısı.aılesıyle bı sorunum yok ama o aramızdakı muhabbetı sogutuyor bence....

kesinlikle haklısın canım...
hak veriyorum sana insan yaşamayınca anlayamaz buna eminim...yorum yaparken eğrisini doğrusunu görmek lazım

konusulmakla bı yere varılmayacagına ben de emınım zaten esım bu sayfayı tesadufen gormus ve bana cok kızmıs başkalarına aglıyorsun ınternette dıyor. ben de senın gıbı dusunuyordum bu kadar yorulmanın calısmanın guzellıklerı de olur dıyordum ama benım hayatım ev okul ve hafta sonları ya kaynana ya da evde oturmak baska bıse yok ev hanımları daha cok gezıyolrdır benden

eşinin görmesi çok büyük talihsizlik olmuş cnm aynı şey geçenlerde benimde başıma geldi tek mağdur sen değilsin yani...bana da acayip kızmıştı eşim

eşinin görmesi çok büyük talihsizlik olmuş cnm aynı şey geçenlerde benimde başıma geldi tek mağdur sen değilsin yani...bana da acayip kızmıştı eşim

ne dıyelım bundan beterını de yasayanlar var halımıze cok sukur buna ragmen ıyı bır ınsandır ve ıyı yonlerı vardır onu cok sevıyorum aslındaa

evet soğutma konusunda da haklsın istemediğin zaman yaptırılan şeyler insanı soğutur gerçekten bunu eşine söylemeyi denedin mi??
ben annenleri seviyorum ama sen bunu bana haksızlık yaparak zoraki yaptırdığın için bir soğukluk oluyor
aramızdaki muhabbeti sen bozacaksın bunu bil
benimde anam babam var onlarıda özlüyorum diyebilirsin belki ne kadar fayda eder bilemem doğrusu
ama mesela ben canım sıkılınca ailemin yanına giderim
geçtiğimiz kurban bayramında gittim 20 gün kaldım istesem daha da uzun kalırdım ama bende sıkıldığım için döndüm
yani birde şu var eşiniz evde yalnız kalıyorsa bu sebepn de olabiilir bne gitsemde annesi evde olduğundan sıkıntı olmuyor..

Back
X