yardımmm

fd_dilek

özlemimsin
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2012
159
0
46
37
İstanbul
slm arkadaşlar bana tüp bebek yaptırmam için önericeğiniz yerler neresi 2 yıllık evliyim raporum yok ben en son istanbul tüp bebek -aret kamara merkezine gittim orayı önerirmisiniz

canım çıktıgın yolda inşallah mükemmel sonuç alırsın.ben 2 kere tüp denemesi yaptım 1.medicalpark 2.kalamış tüp bebek merkezi 3. yaptırmak için istanbul tüp bebek merkezine gittim aret beyle görüşmeye gerçekten aret bey iyi bi dr olabilir ilgili ama merkezi hiç begenmedim 3.tüpü ysptırmadan normal yolla hamile kaldım düştü bu süreç içinde her hafta 1 kere tüp bebek için arayıp çagırıyolar resmen ticarete dökmüşler işi orada yaptırırsan işlemer yapılırken tek kişilik odada olmuyosun toplu halde oluyo kadınlar işleme alınıyosun dinlendirilirken yine işlem yapılan kadınlar hepsi bi odada hepberaber oluyo eşin yanında olmuyo evet tüp bebeklerden negatif aldım ama merkez ve dr olarak sana kalamış tüp bebek merkezi Ali rüştü beyi öneririm dr merkez ekip hepsi harika tavsiye ederim

açıklaman için teşekkürler bende bu konuda yardım bekleyenlerdenım üçüncü denemeyi yapıcam ama merkezlerde karasızdım istanbul tüp bebek merkezide aklımda vardı senın bu acıklamanla eledim o merkezi diğerlerini arastırırım rabbim hepimize en kısa zamanda bebeklerimizi kucagımıza almayı o duyguyu yaşamayı nasip eder inşallah:)

ya eleme ben engelde olmak istemem sana sadece bana olanları söyledim :) inşallah sende bu asefer melegine kavuşursun

slm arkadaşlar bana tüp bebek yaptırmam için önericeğiniz yerler neresi 2 yıllık evliyim raporum yok ben en son istanbul tüp bebek -aret kamara merkezine gittim orayı önerirmisiniz

merhaba cnm bnm 2. denemem 1.erdemde yaptırdım ve bin pişmanım...şimdi 2. denememi umutta yaptırıyorum tavsiye ederim cnm bn çok memnunum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…