• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardimmm :(

acemikadin

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2013
36
0
6
35
Ankara
18 yaşındayım , bir ay sonra evleniyorum bazı konularda yardima ihtiyacim var :( öncelikle genital bölge temizligi, hep jiletle aldim bir aya kuaföre gitsem incelmezler mi ve fiyat konusunda bilgisi olanlar yardimci olabilir mi....

18 yaşındayım , bir ay sonra evleniyorum bazı konularda yardima ihtiyacim var :( öncelikle genital bölge temizligi, hep jiletle aldim bir aya kuaföre gitsem incelmezler mi ve fiyat konusunda bilgisi olanlar yardimci olabilir mi....

Aboom ne erken evleniyosun:// lazere git 2 seans bile etkli

Evlilik için çok küçüksün canım yaa:50:
Konuyu dağıtmayayım ağda yaptır off zor yazdım bunu.

Agda yaptir bencede. Ama cok kucuksun yaa neyse aynen konuyu dagitmayalim. Hayirlisi :)

Kuaförde ağda yaptırın,3-4 hafta gidiyor en azından.
O arada çok ince tüyler çıkabilir sadece, o da rahatsız etmez.
Sıradan bir kuaföre giderseniz en fazla 20 lira alırlar herhalde sadece genital bölge için.

Elinize para geçince de lazer yaptırırsınız daha sonra...

Erkek arkadasim 24 yasinda kimsesi yok. Beklemek icin sebep yoktu :) lazer ucreti fazla olur diye dusunmedim bile aslinda

Val a bende öyle düşünüyodum biyere gittim toptan değil bölge bölge seans başı fiyatlandırmışlardı 2 ay çıkmadı :)) koltukaltı 20 genital yarım 30 tam 50 ydi 3 seans gittim pırıl pırıl :) daha karlı değil mi kuaföre haftada bir gidiyodum:ssz:

Ağdayla incelmeye başlar ve geç çıkmaya başlar ama bu süre zarfında ağdayla alınıncaya kadar jiletle alma sakın...

:52:Yavrucum arama motoruna bak... Bu kadar detaya burada inmene ne gerek var hakikaten küçüksün... Lazer epilasyon var , ağda var :34:

Kuaförde ağda yaptırın,3-4 hafta gidiyor en azından.
O arada çok ince tüyler çıkabilir sadece, o da rahatsız etmez.
Sıradan bir kuaföre giderseniz en fazla 20 lira alırlar herhalde sadece genital bölge için.

Elinize para geçince de lazer yaptırırsınız daha sonra...

Tum vücut 35 yaziyo da kapida tek o bolge ne kadar olur bilemedim :)

agda ile ne kadar zamanda azalir :/

Gerek ağda gerek lazer olsun tüylerin azalması için zaman gerekiyor.
Sen düğünüm yakın demişsin,düğüne bi kaç gün kala ağda yaptırabilirsin güzelim.
Hem maliyeti ucuz hem rahat edersin.
Snrası için maddi durumun uygunsa lazeri tavsiye ederim.

Kuaföre girip fiyatı sor canım,bunda utanılacak bişey yok.
Sadece genital bölge yaptırmak istiyorum,kaça yapıyorsunuz ağdayı dersin.

Gerek ağda gerek lazer olsun tüylerin azalması için zaman gerekiyor.
Sen düğünüm yakın demişsin,düğüne bi kaç gün kala ağda yaptırabilirsin güzelim.
Hem maliyeti ucuz hem rahat edersin.
Snrası için maddi durumun uygunsa lazeri tavsiye ederim.

Cok tesekkur ederim ablacim :)

26 yaşında hala evlenmekte bin kararsız olan biri olarak tebrik ediyorum canm:) düğününe bi kaç gün kala ağdaya git tertemiz olur.sonrada lazere git hiçbir sakıncası yok lazerin.

Back
X