• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardimmm :(

Sitede yeniyim bilemedim :)

Canım öncelikle hayırlı olsun Allah mutlu mesut bir yaşam bahşetsin size .
Ağda yaptır evde 1 hafta limon+karbonat+tuz karıştır sür her gün .
Evlenmeden bir gün öncede yada bir kaç gün önce de yap bunu 10 gün rahatsın :34:

Eğer ağdayı tüylerin çıkış yönüne doğru sürüp çekerseniz çok fazla bi acı hissetmiyorsunuz rastgele çekerseniz evet çok acıyor. Benim tavsiyemde sir ağda kullanman hem inceltiyor hem azaltıyor. Bu arada hayırlı uğurlu olsun Allah mesut etsin arkadaşım.

Son düzenleme:
canım, ipl lazer var jelli lazer modern ağda olarak geçiyor. seans başı 50 tl veriyorum ben 2 ay filan çıkmıyo tüyler dökülüyo ilk seansta bile. oraya git sen paran oldukça gider yaptırırsın, ha ağda yaptırmışsın ha ipl lazer farketmez ama ipl daha acısız ağdadan.

18 yaşındayım , bir ay sonra evleniyorum bazı konularda yardima ihtiyacim var :( öncelikle genital bölge temizligi, hep jiletle aldim bir aya kuaföre gitsem incelmezler mi ve fiyat konusunda bilgisi olanlar yardimci olabilir mi....
18 yaş.
evlilik için çok erken. daha çocuk sayılırsın. okulunu bitir. üniversite oku vs.
konuna yorum yapmaktan çok bu dikkatimi çekti..
iyi düşün.

Back
X