Arkadaşlar merhaba, dert değil tabi ki benm ki.. Ama fikirlerinize ihtiyacım var. Bu cuma 2. evlilik yıl dönümümüz. Siz eşlerinize ne gibi sürprizler yaptınız. Ben lamia ya götürecektim eşimi sürpriz. Ama gemi de battı mı, kapandı mı ne.. Ulaşamıyorum.. O yüzden haftasonu o birşeyler ayarlayacak. Hediye olarak spora başlamayı çok istiyordu. ikimizi de güzel bir spor salonuna yazdırıcam bugün. Ama bundan haberi var, yani sürpriz değil.. Mesela evlendiğimiz saat tam 3 de, ne gibi bir kompliman yapabilirm.. Tabi o saatte ikimizde işte olucaz. Balonlar çiçek falan hep feminen şeyler. Pek olmaz, hemde işte, abest kaçar.. Ne yapabilirim sizce kızlar..
Yıldönümü akşamı resimli pasta yaptırmayı düşünüyorum kalpli sürpriz. Yanında ne hediye alabilirim.. Öyle masa falan hazırlayamam çünkü birlikte evden çıkıp birlikte eve giriyoruz.. Pastayı bile nasıl çaktırmadan alıcam bilmiyorum..
Hadi cin fikirli kızlar, yaratıcı fikirlerinizi bekliyorum :))
Yıldönümü akşamı resimli pasta yaptırmayı düşünüyorum kalpli sürpriz. Yanında ne hediye alabilirim.. Öyle masa falan hazırlayamam çünkü birlikte evden çıkıp birlikte eve giriyoruz.. Pastayı bile nasıl çaktırmadan alıcam bilmiyorum..
Hadi cin fikirli kızlar, yaratıcı fikirlerinizi bekliyorum :))