• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımmm

bendiss12

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
558
181
123
Arkadaşlar merhaba, dert değil tabi ki benm ki.. Ama fikirlerinize ihtiyacım var. Bu cuma 2. evlilik yıl dönümümüz. Siz eşlerinize ne gibi sürprizler yaptınız. Ben lamia ya götürecektim eşimi sürpriz. Ama gemi de battı mı, kapandı mı ne.. Ulaşamıyorum.. O yüzden haftasonu o birşeyler ayarlayacak. Hediye olarak spora başlamayı çok istiyordu. ikimizi de güzel bir spor salonuna yazdırıcam bugün. Ama bundan haberi var, yani sürpriz değil.. Mesela evlendiğimiz saat tam 3 de, ne gibi bir kompliman yapabilirm.. Tabi o saatte ikimizde işte olucaz. Balonlar çiçek falan hep feminen şeyler. Pek olmaz, hemde işte, abest kaçar.. Ne yapabilirim sizce kızlar..
Yıldönümü akşamı resimli pasta yaptırmayı düşünüyorum kalpli sürpriz. Yanında ne hediye alabilirim.. Öyle masa falan hazırlayamam çünkü birlikte evden çıkıp birlikte eve giriyoruz.. Pastayı bile nasıl çaktırmadan alıcam bilmiyorum..
Hadi cin fikirli kızlar, yaratıcı fikirlerinizi bekliyorum :))

Bana gereksiz geliyor sürpriz ayrıntıları. Koca insanlar sonuçta köşe bucak bir şeylerin saklanması falan mantığıma ters geliyor. Güzel bir organizasyon olur da anlarım. Akrabalar, dostlar toplanır güzel bir piknik olabilir, akşam yemeği olabilir ama bu şekilde doğum günü çocuğu gibi geliyor bana.
Madem bir şeyler yapmak istiyorsun bir pastane ile anlaşıp eve pastanın gelmesini ve kapıda mumların yakılmış olarak zilin çalmasını isteyebilirsin. O gelene kadar sen de normal hayatına devam edersin. Bence çok yeterli. Hediyeni de verirsin..

Bana gereksiz geliyor sürpriz ayrıntıları. Koca insanlar sonuçta köşe bucak bir şeylerin saklanması falan mantığıma ters geliyor. Güzel bir organizasyon olur da anlarım. Akrabalar, dostlar toplanır güzel bir piknik olabilir, akşam yemeği olabilir ama bu şekilde doğum günü çocuğu gibi geliyor bana.
Madem bir şeyler yapmak istiyorsun bir pastane ile anlaşıp eve pastanın gelmesini ve kapıda mumların yakılmış olarak zilin çalmasını isteyebilirsin. O gelene kadar sen de normal hayatına devam edersin. Bence çok yeterli. Hediyeni de verirsin..

Organizasyon var aslında.. Geriye kalan bir sürü sürpriz de var ama hepsi kadınlara yapılabilecek şeyler.. Ne bileyim şimdi mum tamam da balonlar çiçekler falan bir erkeğe ne kadar uygun olur ki.. Değil mi..
Pek yardımcı olmasa da teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığın için ;)

Organizasyon var aslında.. Geriye kalan bir sürü sürpriz de var ama hepsi kadınlara yapılabilecek şeyler.. Ne bileyim şimdi mum tamam da balonlar çiçekler falan bir erkeğe ne kadar uygun olur ki.. Değil mi..

Balonlar, çiçekler mi:d
Yani çocuk değil bence biraz tuhaf olmaz mı?

iyide konu sahibi sonucta yapmak istiyor,fikir vermek yerine neden kendi dusuncenizi dayatiyorsunuz ki,siz 2yorumdur negatif yazdiniz diye yapmayacak mi simdi surprizi?
destek olalim kostek degil..

Arkadaşlar merhaba, dert değil tabi ki benm ki.. Ama fikirlerinize ihtiyacım var. Bu cuma 2. evlilik yıl dönümümüz. Siz eşlerinize ne gibi sürprizler yaptınız. Ben lamia ya götürecektim eşimi sürpriz. Ama gemi de battı mı, kapandı mı ne.. Ulaşamıyorum.. O yüzden haftasonu o birşeyler ayarlayacak. Hediye olarak spora başlamayı çok istiyordu. ikimizi de güzel bir spor salonuna yazdırıcam bugün. Ama bundan haberi var, yani sürpriz değil.. Mesela evlendiğimiz saat tam 3 de, ne gibi bir kompliman yapabilirm.. Tabi o saatte ikimizde işte olucaz. Balonlar çiçek falan hep feminen şeyler. Pek olmaz, hemde işte, abest kaçar.. Ne yapabilirim sizce kızlar..
Yıldönümü akşamı resimli pasta yaptırmayı düşünüyorum kalpli sürpriz. Yanında ne hediye alabilirim.. Öyle masa falan hazırlayamam çünkü birlikte evden çıkıp birlikte eve giriyoruz.. Pastayı bile nasıl çaktırmadan alıcam bilmiyorum..
Hadi cin fikirli kızlar, yaratıcı fikirlerinizi bekliyorum :))

o gun icin isinden 1-2saat erken ciksan
aslinda izin alip,eve gelip hazirligini yaparsin.
Sofra hazirlarsin,pastan,mumlarin,los bir ortam..
hediye konusuna gelince
valla bilemiyorum,butcene gore şik bir saat,kol dugmesi,iyi marka bir parfum
olabilir.

evet,yanlis alintilamisim.

Güzel cevap vereyim…
Konu basit bir doğum günü mevzusu.. “destek yerine köstek olmak” yanlış yerde kullanılmış bir deyim. Bilmiyorsanız bence kullanım alanlarını kullanmamaya çalışın.
İkinci; kendi düşüncelerimi nerede dayatmışım?? Kendi düşüncelerimi söyledim sadece..
Üçüncü; nerede nasıl mesaj yazacağıma ben karar veririm, konu yorumcularını siz belirleyin o zaman.

Güzel cevap vereyim…
Konu basit bir doğum günü mevzusu.. “destek yerine köstek olmak” yanlış yerde kullanılmış bir deyim. Bilmiyorsanız bence kullanım alanlarını kullanmamaya çalışın.
İkinci; kendi düşüncelerimi nerede dayatmışım?? Kendi düşüncelerimi söyledim sadece..
Üçüncü; nerede nasıl mesaj yazacağıma ben karar veririm, konu yorumcularını siz belirleyin o zaman.

dogum guni deyil,evlilik yil donumu..
iki mesajdir /cocuk degil vs/ dusuncenizi soylemek olmuyor,dayatmak oluyor.
siz bunlari soyleyince karsi tarafin ne diyecegini saniyorsunuz.
tmm haklisinizmi?
o yapacak ve fikir istiyor,net,basit
neyse sabah sabah kavgaya halim yok
bye.

dogum guni deyil,evlilik yil donumu..
iki mesajdir /cocuk degil vs/ dusuncenizi soylemek olmuyor,dayatmak oluyor.
siz bunlari soyleyince karsi tarafin ne diyecegini saniyorsunuz.
tmm haklisinizmi?
o yapacak ve fikir istiyor,net,basit
neyse sabah sabah kavgaya halim yok
bye.

Ne komik..sadece komik..

Arkadaşlar olumlu yada olumsuz fikir sonuçta vakit ayırıp yazmışsınız teşekkür ederim :) Tartışmaya lüzum yok :)
Bende ya sabah biraz geç gidip ayarlayacağım yada bir arkadaşım gelicek eve yemek pasta vs. ayarlayıp gidecek gün içinde. Evlilik resmimizin olduğu kalpli bir pasta düşünmüştüm ama biraz fiyatlı oldu öyle.. İki kişilik minik bir kalpli pasta yaptırıcam sanırım..

Balonlar, çiçekler mi:d
Yani çocuk değil bence biraz tuhaf olmaz mı?

Hehe evet aslında biraz çocukça gibi ama bana yapılsa mutlu olurdum da.. Eşime yapmam abest olur diye düşündüm bende zaten. Ben biraz fazla çocuk ruhluyum sanırım :)

o gun icin isinden 1-2saat erken ciksan
aslinda izin alip,eve gelip hazirligini yaparsin.
Sofra hazirlarsin,pastan,mumlarin,los bir ortam..
hediye konusuna gelince
valla bilemiyorum,butcene gore şik bir saat,kol dugmesi,iyi marka bir parfum
olabilir.

Canım öncelikle teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığın için.. Aynen bende gün içinde bir arkadaşımla konustm ona anahtar vericem müsait olursa o ayarlayacak olmadı ben biraz geç gidicem işe sabahtan bişeyler hazırlayacağım.. Erken çıkarsam anlar, çünkü birlikte dönüyoruz her gün..

Back
X