• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımmm !

Allah kimsenin başına vermesin haklısınız insanlara güven yok korkuda yok insanlarda elimi ayağımı çektim bi kac gun sonra okuluma dönüyorum bir daha görmem zaten aklımda sadece belkide adama evli olduğunu belirttigim de konusmak yerine konuyu kapatması yüzünden meral ettigim icin düsünüyorum
en dogrusunu yaparsın bitir degiştir numaranı yazık değilmi gencecik kızsın okuyosunda hayatına ne adamlar çıkar. senin hayatın biterse adamın parası seni kurtaaramaz

hep eşini aldatan erkeğin sevgilisi nasıl kabul edip yapar bunu diye merak ederdim demek böyle düşünerek başlıyorlarmış, masum gibi de duruyor değil gibi de

hep eşini aldatan erkeğin sevgilisi nasıl kabul edip yapar bunu diye merak ederdim demek böyle düşünerek başlıyorlarmış, masum gibi de duruyor değil gibi de
Basima gelmeden bi kac arkadasimla bu konuyu tartisip en fazla yadirgayan kisi bendim cevremde vardi okulda bilmiyorum cok mu yadirgadim Allah benim basima verdi diye dusunuyorum haklisiniz hic hos degil adam cok dengesiz acik acik söylediği sey guzelliginden etkilendim fizigin cok guzel boyun kac boyle birinden birsey beklemek benim hatam niyeti belli ama bende ona verebilicek hc bişey yok

Back
X