- 29 Eylül 2014
- 56
- 8
- Konu Sahibi askksensin
Merhaba arkadaslar doğum kontrol hapı kullanıpta memnun olan var mı? sizce hangisini kullanmalıyım? karar veremedim
yardımcı olurmusunuz lüftenn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktora bugün gittim bana yazz d. kontrol hapını verdi ama arastrdm kimse memnun değil cok zararı var yan etkisi cok diyorlar kararsız kaldım o yüzdenDoktora danışın.
kontrol haplari kişinin bunyesine göre değişiyor kimine kilo aldırıyor kimine adet düzensizliği yapıyor kimine birsey yapmiyor onun için ne desek bos kullanmadan bilemezsinMerhaba arkadaslar doğum kontrol hapı kullanıpta memnun olan var mı? sizce hangisini kullanmalıyım? karar veremedim
doktora bugün gittim bana yazz d. kontrol hapını verdi ama arastrdm kimse memnun değil cok zararı var yan etkisi cok diyorlar kararsız kaldım o yüzden
bendee öyle yapmayı düşünüyorum canımyasmin kullandım ve memnun kaldım doktor bana da yazz vermisti ben yasmin almıştım eczaneden, eczacı tavsiye etmişti.
haklısınnKimse mi? Memnun olanlar da var. İkinci bir doktora gidin bir başkasının bünyesi sizinle asla aynı olmayacak aynı hapı kullanan bir kişide leke oluşurken diğerinde oluşmuyor örneğin.
anladım canımBanada doktorum yazz vermişti ben bir sorun yaşamadım doktorum yan etkisi en az olan ilaç bu demişti bana
aynen. önce yasmini denerim memnun kalmazsam yazz a baslarım bakalımDoktora gitmeden ve denemeden bilemezsiniz. Herkesin bünyesi farklı. 5 yıl kadar yasmin kullandım, bir sıkıntı yapmadı bende. Arkadaşımda aşırı kilo ve sinir yaptı. O da yazzdan memnun mesela.
Ya bişi sorucam adet düzensizliği olduğu zaman doğum kontrol hapımı veriyor doktorlar..Bn 1 sene kullandım o ilacı adet düzensizliğinden hiçbi yan etki fln yapmadı bana
Merhaba arkadaslar doğum kontrol hapı kullanıpta memnun olan var mı? sizce hangisini kullanmalıyım? karar veremedim
Ya bişi sorucam adet düzensizliği olduğu zaman doğum kontrol hapımı veriyor doktorlar..
Kilo yapmıyor mu o doğum kontrol hapı ya....
Bende de adet düzensizliği var..
Geçen ay ilk defa 15 gün gecikti adetim...
Bu ayda 4 gün geçti...
Doktorum hormon testi yaparız sana demişti...
Yanii doğum kontrol hapını hayatımda hiç kullanmadım...
Kilo yaparmı ya tek sıkıntı ettiğim bu şu ilaçta
Evet. Bende hiç kullanmamıstım. Kilo da olmadı hiç bi sıkıntı olmadı bende ama senin bünyen fark gösterebilir benim dr um bikaç testten sonra vermiştiYa bişi sorucam adet düzensizliği olduğu zaman doğum kontrol hapımı veriyor doktorlar..
Kilo yapmıyor mu o doğum kontrol hapı ya....
Bende de adet düzensizliği var..
Geçen ay ilk defa 15 gün gecikti adetim...
Bu ayda 4 gün geçti...
Doktorum hormon testi yaparız sana demişti...
Yanii doğum kontrol hapını hayatımda hiç kullanmadım...
Kilo yaparmı ya tek sıkıntı ettiğim bu şu ilaçta