Yardımmm...

askksensin

Aşk'ın En Güzel Halisin Sevdiceğim <3
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
56
8
Merhaba arkadaslar doğum kontrol hapı kullanıpta memnun olan var mı? sizce hangisini kullanmalıyım? karar veremedim
yardımcı olurmusunuz lüftenn

yasmin kullandım ve memnun kaldım doktor bana da yazz vermisti ben yasmin almıştım eczaneden, eczacı tavsiye etmişti.

Doğum konuyu
Merhaba arkadaslar doğum kontrol hapı kullanıpta memnun olan var mı? sizce hangisini kullanmalıyım? karar veremedim
yardımcı olurmusunuz lüftenn
kontrol haplari kişinin bunyesine göre değişiyor kimine kilo aldırıyor kimine adet düzensizliği yapıyor kimine birsey yapmiyor onun için ne desek bos kullanmadan bilemezsin

doktora bugün gittim bana yazz d. kontrol hapını verdi ama arastrdm kimse memnun değil cok zararı var yan etkisi cok diyorlar kararsız kaldım o yüzden

Kimse mi? Memnun olanlar da var. İkinci bir doktora gidin bir başkasının bünyesi sizinle asla aynı olmayacak aynı hapı kullanan bir kişide leke oluşurken diğerinde oluşmuyor örneğin.

Banada doktorum yazz vermişti ben bir sorun yaşamadım doktorum yan etkisi en az olan ilaç bu demişti bana

Doktora gitmeden ve denemeden bilemezsiniz. Herkesin bünyesi farklı. 5 yıl kadar yasmin kullandım, bir sıkıntı yapmadı bende. Arkadaşımda aşırı kilo ve sinir yaptı. O da yazzdan memnun mesela.

Doktora gitmeden ve denemeden bilemezsiniz. Herkesin bünyesi farklı. 5 yıl kadar yasmin kullandım, bir sıkıntı yapmadı bende. Arkadaşımda aşırı kilo ve sinir yaptı. O da yazzdan memnun mesela.
aynen. önce yasmini denerim memnun kalmazsam yazz a baslarım bakalım

ben 5 senedır gınera kullanıyorum.dayım kadın dogum dru.o onerdı.cok bılınen bı ılac degıl ama hıc yan etkı olmadı hapı bıraktım obur ay hemen hamıle kaldım.fıyatıda uygun 11 lıra tavsıye ederım

Bn 1 sene kullandım o ilacı adet düzensizliğinden hiçbi yan etki fln yapmadı bana
Ya bişi sorucam adet düzensizliği olduğu zaman doğum kontrol hapımı veriyor doktorlar..

Kilo yapmıyor mu o doğum kontrol hapı ya....

Bende de adet düzensizliği var..

Geçen ay ilk defa 15 gün gecikti adetim...

Bu ayda 4 gün geçti...

Doktorum hormon testi yaparız sana demişti...

Yanii doğum kontrol hapını hayatımda hiç kullanmadım...

Kilo yaparmı ya tek sıkıntı ettiğim bu şu ilaçta o_O

Bünyeden bünyeye değişebilen şeyler bunlar.
Gerekirse ikinci bir doktora başvurun.

Mesela bir arkadaşım microgynon kullandı, çok memnundu, ama beni 1 ayda mahvetti. Sinir, stres, uyku vs. Herkesin çok memnun kaldığı yazz kardeşimde tüylenme yaparken, bir başkasında adet düzenledi, yan etkisi olmadı. Ben şimdi qlairista kullanıyorum, memnunum ama siz de elbette yan etki yapabilir.

Ya bişi sorucam adet düzensizliği olduğu zaman doğum kontrol hapımı veriyor doktorlar..

Bu ayda 4 gün geçti...

Evet adet düzensizliğine de verilir .
Herkeste aynı yan etkileri göstermiyor ama ilaçlar ..
En iyisi kendi doktoruna danışman

Bu ayda 4 gün geçti...

Evet. Bende hiç kullanmamıstım. Kilo da olmadı hiç bi sıkıntı olmadı bende ama senin bünyen fark gösterebilir benim dr um bikaç testten sonra vermişti

X