Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar 17 günlük adet gecikmem oldu. Ama bu gece adet oldum bundan 2 gün önce de ilişkim oldu adet olmadan 2 gün önce acaba hamilelik şansım varmıdır 2 gun oldu cunkü biraz korkuyorum acıkcası daha erken diye düsünüyoruz
Merhabaaa bem bir haftadır kahverengi lekeler ve baş ağrısıyla uğraşıyorum afet im düzensiz belin ve kasık bölgem ara ara ağrıyor midem bulanmıyor ama ac değilken bile ac hissediyorum son iki ay önce adet oldum sizce sebeb neeeee dzensz adetm
Arkadaşlar 17 günlük adet gecikmem oldu. Ama bu gece adet oldum bundan 2 gün önce de ilişkim oldu adet olmadan 2 gün önce acaba hamilelik şansım varmıdır 2 gun oldu cunkü biraz korkuyorum acıkcası daha erken diye düsünüyoruz
Hic sanmiyorum canim cunku adete bir hafta kala yumurtamiz curuyup catliyo diye biliyorum bende adetime 9 gun kala iliski yasadim cocuk istiyorum ama olmadi sanmiyorum hamile kaldigini canim.
Tesekkür ederim cevabınız için ama sizin yine 9 gün kala olmuş benimki olmadan 2 gün önce oldu kafamı karıstırdı bide normalde cok yogun olurdum bu seferki yogun değildi az da değil normal buda kafamı karıstırdı ayy cok elhamlıyım
Tesekkür ederim cevabınız için ama sizin yine 9 gün kala olmuş benimki olmadan 2 gün önce oldu kafamı karıstırdı bide normalde cok yogun olurdum bu seferki yogun değildi az da değil normal buda kafamı karıstırdı ayy cok elhamlıyım