Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi gunu bi doktora daha gorunebilirsin.
Ben de ayni durumu yasadim, kanamam vs hic bi belirti yoktu. Normal bi kontrole gittigimizde kalp atisi durmus dendi. Benm doktorum hakli cikmisti.
İnsallah seninki yaniliyordur![]()
8haftalikSenin kaç haftalikti??
8haftalik
Benimde 6 haftalik ken kürtaj dedi Dr kese var bebek yok fln dedi biz başka Dr a gittik beta değerlerimi felan takip etti 4 gün sonra gel dedi ve bebeğimin kalp atışlarini hem gördüm hemde duymuştum sana önerim tek Dr a Bağlı kalma acele etmeAnladım. Çok geçmiş olsun
Bende aynı durum oldu. Hiç kanama olmadı. Hatta 15 gün ölü bebekle gezmişim. Sonra gittim kalp atışları yok dedi. Ölü gebelikmiş. Kürtaj ol dedi. Başka doktorla konuştum. Iki gün sonra gel dedi, gittim ve kürtaj oldum. Kendiside düşer ama çok Ağrılı olur Demişti.Kızlar sat a göre 7+5 gunluk hamileyim ama ultrasonda 6+4 yazıyo kalp atışlarıni duymadık hiç bi şekilde kanamam olmadı leke bile gelmedi. Doktor kürtaj olmamı söyledi ne yapmalıyım beklemelimiyim
Benimde 6 haftalik ken kürtaj dedi Dr kese var bebek yok fln dedi biz başka Dr a gittik beta değerlerimi felan takip etti 4 gün sonra gel dedi ve bebeğimin kalp atışlarini hem gördüm hemde duymuştum sana önerim tek Dr a Bağlı kalma acele etme
Bende aynı durum oldu. Hiç kanama olmadı. Hatta 15 gün ölü bebekle gezmişim. Sonra gittim kalp atışları yok dedi. Ölü gebelikmiş. Kürtaj ol dedi. Başka doktorla konuştum. Iki gün sonra gel dedi, gittim ve kürtaj oldum. Kendiside düşer ama çok Ağrılı olur Demişti.
Amin hepimizin hakkında hayırlısıGeç döllenme olmuş olabilirsin kan değerlerinde düzenli bi yükselme varmı
Başka doktora daha gorun acele etme
Rabbim hakkında hayırlı olanı versin
Kızlar sat a göre 7+5 gunluk hamileyim ama ultrasonda 6+4 yazıyo kalp atışlarıni duymadık hiç bi şekilde kanamam olmadı leke bile gelmedi. Doktor kürtaj olmamı söyledi ne yapmalıyım beklemelimiyim
Ben altı haftalıkken gitmiştim. Hersey normal dedi . Önümüzdeki hafta gel kalp atışlarını duyalım dedi. 7 inci haftada duyuluyormuş.,benim evliliğim sıkıntılıydı o aralar üzüntüler falan. Şehir değiştirdim. Yedide değilde sekizde gittim yanlış hatırlamıyorsam. O zaman ölü gebelik dedi. Ama zaten onbeşgündür ölmüş dedi. Bilemiyorum artık. Zehirleme olabilirmiydı diye sordum, bu aşamada olmaz o bir kesenin içinde . Kürtaj yapmazsak kendi kendine düşer. Ikinci doktorda aynı şeyi söyleyince kürtaj oldum . Bazen küçük olunca kalp atışı hemen duyulmuyormuş. Belki sizin durumunuz Öyledir. Yarın gidin bi daha doktora. Eğer ölü değilse bi ilaçla kurtarma ihtimalleri oluyormuş öyle duydum .Peki son gittiğin haftada bebegin gelişimi devam etmismiydi önceki haftaya göre? Suan bi gelişim söz konusu ama kalp atışı yok
İnşallah kurtarilabilirBen altı haftalıkken gitmiştim. Hersey normal dedi . Önümüzdeki hafta gel kalp atışlarını duyalım dedi. 7 inci haftada duyuluyormuş.,benim evliliğim sıkıntılıydı o aralar üzüntüler falan. Şehir değiştirdim. Yedide değilde sekizde gittim yanlış hatırlamıyorsam. O zaman ölü gebelik dedi. Ama zaten onbeşgündür ölmüş dedi. Bilemiyorum artık. Zehirleme olabilirmiydı diye sordum, bu aşamada olmaz o bir kesenin içinde . Kürtaj yapmazsak kendi kendine düşer. Ikinci doktorda aynı şeyi söyleyince kürtaj oldum . Bazen küçük olunca kalp atışı hemen duyulmuyormuş. Belki sizin durumunuz Öyledir. Yarın gidin bi daha doktora. Eğer ölü değilse bi ilaçla kurtarma ihtimalleri oluyormuş öyle duydum .