Yardimmm :(

Bernassss1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
21
3
1
32
Ben evlenmis bosanmis biriyle evlendim 6 ay oldu birde 4 yasinda kizi var 3 sene beraberdik ama o zaman bi sorun yoktu simdi cok kiskaniyorum cocugu bile kiskanmaya basladim. Cocuk ayrilsinlar evlenmesnler deyip duruyo. Napcam ben bu dusunceleri atmak icin lutfenyardimci olun kayinpederim de eski karisini felan savundu gecenlerdesinirim iyice bozulfu

Kayinpederin eski gelininimi savundu ?? Cok ayip etmis.. hadi o cocuk neysede kayinpederine ne oluyor anlamis degilim.. keske cocugu olan biriyle evlenmeseydin cnm olan olmus artik..

Çocuğu sevmediğimi kıskandıpını belli etmişsin ki çocuk istemiyor. Öncelikle ruhunu kötü düşüncelerden arındır ve çocuğu sevmeye odaklan. Sevgi'yle hallolur bu işler

Bu kıskançlıgın ilişkine çok zarar verir kendini dinle kıskançlık siniri geldiğinde, kayinpederininde eski eşini savunması cok sacma aklinca laf sokuyo buna inat gülümse mutlu ol catlasin:KK70:

Ben evlenmis bosanmis biriyle evlendim 6 ay oldu birde 4 yasinda kizi var 3 sene beraberdik ama o zaman bi sorun yoktu simdi cok kiskaniyorum cocugu bile kiskanmaya basladim. Cocuk ayrilsinlar evlenmesnler deyip duruyo. Napcam ben bu dusunceleri atmak icin lutfenyardimci olun kayinpederim de eski karisini felan savundu gecenlerdesinirim iyice bozulfu
Hastalıklı bu kıskanç düşüncelerinizi içinizde yaşayarak, el kadar sabiye hayatı zindan etmeyin de ne yaparsanız yapın.
Kendiniz baş edemiyorsanız ya terapi görün yada boşanın.

Vallahi ben burada ki boşanma, aldatma konularını okudukça boşanmış erkeklerin %80'ini pek düzgün bulmuyorum.

Ne yaptı da boşandı eşinden acaba ya da eşi neden bu herifi boşadı düşünceleri beynimi kaplıyor.

Boşanmış hem de çocuğu olan bir insanla daha doğrusu bir erkekle evlenmek cidden büyük risk.

Arkadaşın dediği gibi hem olgunluk ister hem sabır.

O çocuğu seveceksin, eski eşiyle görüşmesine katlanacaksın, kıskançlıklarından feragat edeceksin vs vs.

İşin zor vesselam.

Ama o minnak yavruyu sevmezseniz bu iş olmaz.

Sonuçta çocuk annesinde de kalsa olmaz.

kp gibi dengesizler arada çıkacaktır mesela buna da alışacaksın ya da alışmayıp sinir hastası olacaksın.

Kız çocukları babalarına daha düşkün olur sizi kıskanması normal.siz kendinizi sevdirin zamanla birlikte olmanıza alışacaktır.siz de kızını kıskanmayı bırakıp kabullenmeye çalışın bence..

Vallahi ben burada ki boşanma, aldatma konularını okudukça boşanmış erkeklerin %80'ini pek düzgün bulmuyorum.

Ne yaptı da boşandı eşinden acaba ya da eşi neden bu herifi boşadı düşünceleri beynimi kaplıyor.

Boşanmış hem de çocuğu olan bir insanla daha doğrusu bir erkekle evlenmek cidden büyük risk.

Arkadaşın dediği gibi hem olgunluk ister hem sabır.

O çocuğu seveceksin, eski eşiyle görüşmesine katlanacaksın, kıskançlıklarından feragat edeceksin vs vs.

İşin zor vesselam.

Ama o minnak yavruyu sevmezseniz bu iş olmaz.

Sonuçta çocuk annesinde de kalsa olmaz.

kp gibi dengesizler arada çıkacaktır mesela buna da alışacaksın ya da alışmayıp sinir hastası olacaksın.
Esimi bosanmasi konusunda suclamiyorum hic bi zaman o cocugun annesi insan olamaz bu kadar net konusuyorum

Bu kıskançlıgın ilişkine çok zarar verir kendini dinle kıskançlık siniri geldiğinde, kayinpederininde eski eşini savunması cok sacma aklinca laf sokuyo buna inat gülümse mutlu ol catlasin:KK70:
Tesekkur ederim akil verdiginiz icin burdaki insanlar basina gelemezmis gibi konusuyorlar cok tesekkur ederim

Adı üstünde o daha bi çocuk.tabiki babası ile annesi olmayam bir kadını paylaşmak istemez.nekadar iyi olursanız olun , sizi kabullenmeyecektir kolay kolay.siz bunu bilerek evlendiniz.çocuğu babadan ayıramayacağınıza göre , daha fazla çaba harcamanız gerek malesef.kıskançlık sadece size zarar verir.kayınpederi sallayın ,dış kapının dış mandalı şu aşamada.ama yapacağınız en yanlış şey ,kızı kendinize düşman etmek...Allah yardmcınız olsun

Şimdi savunmak, bir düşünceye karşı yapılır
Kadını kötülediysen, o da seviyorsa savunur tabi

Uvey annem babami benden kiskaniyordu. Babam gelmeden onu gormemem icin erken yatiriyordu. 25 yasindayim hic affetmedim. O cocuk 4 yasinda ve o adamin cocugu. En basta bunu biliyordunuz. Cocuktan kiskaniyorum falan hic normal degil.

Back
X