Yardımmmm..Avrupa Yakası'nda Kadın Doğum doktoru arıyorum:((

minnakkkedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
88
0
26
İstanbul
Merhaba kızlar, 6 haftalık hamileyim. Daha önce Medipol'de Banu Hanıma gittim ancak hem randevu saatinin üzerine çok beklediğim için hem de kafamdaki soruları cevaplandırmadığı için memnun kalmadım. Sabahtan beri forumu okuyorum ama bulamadım. :43:

Yeni hamilelerden öğrenebilir miyim siz nereye gidiyorsunuz?
Memnun musunuz?
Fiyatları nasıl?

Son düzenleme:
Canim hayirli olsun... Bende doktor arastirmasi icerisindeyim bakirkoy acibadem ozlem pata'ya gidiyordum fakat bugun tam cevap alamadim kendisinden sogukluk geldi yani yeni prof. arastiriyorum konuyu ben acacaktim hizli cikmissin :))

Canim hayirli olsun... Bende doktor arastirmasi icerisindeyim bakirkoy acibadem ozlem pata'ya gidiyordum fakat bugun tam cevap alamadim kendisinden sogukluk geldi yani yeni prof. arastiriyorum konuyu ben acacaktim hizli cikmissin :))

Teşekkürler sana da hayırlı olsun :) İnşallah birileri görür de cevap yazar bize..

Teşekkürler sana da hayırlı olsun :) İnşallah birileri görür de cevap yazar bize..

Daha benim bebisim yok :((( olmasi icin ugrasiyorum ne oldugunu bilmiyorum bisey soylemiyor ki duphaston diye bi ilac verdi 7. Gunde kafam patlayacak gibi oldu aradim yn etki yapar diyor ama mutlaka ilac kullanmalisin ara ver dedi tamam dedim bitti niye kullanmaliyim tam anlayamadim korkudn soramadimda :))) ben dun tulin kocatepe buldum hemde bana yakin bakirkoyde bakalim onu arastiriyorum fikirleri olan yazsin lutfen ;))

Daha benim bebisim yok :((( olmasi icin ugrasiyorum ne oldugunu bilmiyorum bisey soylemiyor ki duphaston diye bi ilac verdi 7. Gunde kafam patlayacak gibi oldu aradim yn etki yapar diyor ama mutlaka ilac kullanmalisin ara ver dedi tamam dedim bitti niye kullanmaliyim tam anlayamadim korkudn soramadimda :))) ben dun tulin kocatepe buldum hemde bana yakin bakirkoyde bakalim onu arastiriyorum fikirleri olan yazsin lutfen ;))

Umarım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun tatlım. Doktorları anlamak gerçekten zor, uslupları, ki özellikle işin ucunda bebek varsa, biraz daha yapıcı ve anlaşılır olması gerekiyor. Dediğin doktoru ben de duydum hatta Tülin Kocatepe ya da eşine gitsem mi diye düşündüm, ama bütçemi aşar diye yanaşamadım sonra :( Muayene değil de doğum daha pahalı oluyor haliyle..

Yalnız anladığım kadarıyla kimse Avrupa yakasında doktora gitmiyor. Bir kişiden bile cevap yok :(((

Kızlar birşey danışmak istiyorum size 13 haftalık hamileyim ve ilk hamileliğim doktorum aslında iyi ama sanki çok fazla bilgi vermiyormuş gibi geliyor mesela sizin gittiğiniz doktorlar her gittiğinizde bebeğin boyu kilosu ne biliyim nekadarlık olduğu ile ilgili bilgi veriyormu benim doktorum sorsam söler ama ben sormadan hiç açıklama yapmıyor bebeğimin tahmini doğum tarihini bile bugüne kadar söylemedi çok soru soruncada sanki aman nekadar meraklısın der gibi bir havaya bürünüyor.Acaba sıkıntı bendemi doktordamı karar veremedim doktoru değiştirmek istiyorum şişli bölgesine yakın doktorda bulamıyorum bitürlü

Kızlar birşey danışmak istiyorum size 13 haftalık hamileyim ve ilk hamileliğim doktorum aslında iyi ama sanki çok fazla bilgi vermiyormuş gibi geliyor mesela sizin gittiğiniz doktorlar her gittiğinizde bebeğin boyu kilosu ne biliyim nekadarlık olduğu ile ilgili bilgi veriyormu benim doktorum sorsam söler ama ben sormadan hiç açıklama yapmıyor bebeğimin tahmini doğum tarihini bile bugüne kadar söylemedi çok soru soruncada sanki aman nekadar meraklısın der gibi bir havaya bürünüyor.Acaba sıkıntı bendemi doktordamı karar veremedim doktoru değiştirmek istiyorum şişli bölgesine yakın doktorda bulamıyorum bitürlü

Kesinlikle sana katılıyorum, benim doktorum bırak bebekle ilgili bilgi vermeyi, ağrılarımın kaynağı nedir, neden kanamam olur onun bile cevabını alamadım. Üstelik sırf beni umutlandırmamak için olumsuz konuştu, hala kendimi hamile gibi hissedemiyorum o yüzden :(( O yüzden değiştirmek istiyorum, ama yardım edecek kimse gelmedi henüz, cumartesi kalp atışları için randevu al demişti öbür doktor ama ben oraya gitmek istemiyorum :((

medipolde özlem seher yılmaz var bağcılar kompleksınde bende 20 gunluk hamıleyım.kuzenım 6 aylık o ve ben cok memnunuz

kızlar ben hamıle degılım olmaya calısıyorombu ay tedavıye basladım vs ben doktorumdan cok memnumun herseyı acıklayıcı anlatıyo konusuyo cok ıyı sıze yakınmıdır bılmem ama bılgı verım başakşehir cerrahı tıp merkezı buhara sultan adı muyane ssk 35 ozel 75 ama cok ıyı sagolsun

Kesinlikle sana katılıyorum, benim doktorum bırak bebekle ilgili bilgi vermeyi, ağrılarımın kaynağı nedir, neden kanamam olur onun bile cevabını alamadım. Üstelik sırf beni umutlandırmamak için olumsuz konuştu, hala kendimi hamile gibi hissedemiyorum o yüzden :(( O yüzden değiştirmek istiyorum, ama yardım edecek kimse gelmedi henüz, cumartesi kalp atışları için randevu al demişti öbür doktor ama ben oraya gitmek istemiyorum :((

SIkıntılı bir durum çok zaten devamlı düşünceler halindeyim birde karşımdaki insan amaaan herkes hamile kalıyor moduna girince çok rahatsız oluyorum.Aslında Herman İşçiye gitmek istiyorum ama oda benim doktorumla aynı hastanede sıkıntı olurmu diye düşünüyorum.Bakalım :(

O taraflarda çok doktor önerisi oluyor ama ben seyrantepe de oturuyorum çok uzak maalesef:(

Türkiye Hastanesi (okmeydanı) Dr. Figen Ezen İşler, daha bir defa gittim ama çok güzel karşıladı, çok samimi, güler yüzlü, ben sormadan herşeyi anlattı, öyle ki soracak hiç bişey bulamadım, :)) yarın tekrar kontrolüm var, istersen yarın ki görüşlerimi de yazabilirim ;)

Türkiye Hastanesi (okmeydanı) Dr. Figen Ezen İşler, daha bir defa gittim ama çok güzel karşıladı, çok samimi, güler yüzlü, ben sormadan herşeyi anlattı, öyle ki soracak hiç bişey bulamadım, :)) yarın tekrar kontrolüm var, istersen yarın ki görüşlerimi de yazabilirim ;)

Çoook memnun olurum tatlım ya sağol şimdiden :))

kızlar ben hamıle degılım olmaya calısıyorombu ay tedavıye basladım vs ben doktorumdan cok memnumun herseyı acıklayıcı anlatıyo konusuyo cok ıyı sıze yakınmıdır bılmem ama bılgı verım başakşehir cerrahı tıp merkezı buhara sultan adı muyane ssk 35 ozel 75 ama cok ıyı sagolsun

Teşekkür ederim bulutefe :) İstanbul'da yeni sayılırım GOP da oturuyorum, Sanırım o kadar ters değildir heralde eşime sorarım bi.

Çoook memnun olurum tatlım ya sağol şimdiden :))

Bugün ki muayenemizi de olduk ve görüşlerim aynı :)) yine aynı güler yüzle karşılandım yine aynı tatlı dille ben sormadan ultrasonda herşeyi gösterip anlattı. Stres halinde girdiğim dr odasından yüksek moralle çıktım. Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ama ben çok sevdim doktorumu ve bir daha ki kontrole hiç şüphe etmeden gideceğimi söyleyebilirim.

Benim doktorum Ethica İncirli Hastanesinden Ali Paşa Oskay'dı, kendisinden inanılmaz memnun kaldım, her şeyiyle mükemmel bir doktor, çok problemli bir hamilelik geçirdiğim halde kafamda hiçbir soru işareti bırakmadı, benim sormama bile gerek kalmadan her şeyi anlatır, bilgilendirir, kızım da ben de şu an yaşıyorsak, sağlıklıysak bunu ona borçluyuz, yine olsa yine gözü kapalı hayatımı teslim edebileceğim bir doktor.

Back
X