kızlar adetım gecıkmeden evde gebelık testı yaptım ucundede pozıtıf sonucu aldım.. ve bu pazartesı hastaneye gıttım kan testı yaptırdım daha adetıme bır gun varken bata 144.5 cıktı doktor haftaya tekrar kan testı yapılması gerektıgını erken gebelık oldugunu soyledı sizce deger normalmı bu sekılde olan varmı hıçç ...
Bence gayet normal benim adet gunumde 28 cikmisti önemli olan 2 gunde 2 ye katlamasi 2 gun sonra yine kan tahlili yaptirin 2ye katlamissa sorun yok hayirli olsunn:))
Nasil beklenirki 1 hafta imkanin varsa 2 gun sonra yaptir baska yerde en azindan icin rajatlar.Ayrica hicte korkma seninle klamsi gerekirse kalicak o bebek umutlu ol
Nasil beklenirki 1 hafta imkanin varsa 2 gun sonra yaptir baska yerde en azindan icin rajatlar.Ayrica hicte korkma seninle klamsi gerekirse kalicak o bebek umutlu ol
Bence gayet normal, benim bata 3 gün varken 54 çıkmıştı yani senle yaklaşık ayni deger gibi oluyo. Artar degerlerin inşallah stres yapma. Bu arada hayırlı olsun
Bence gayet normal, benim bata 3 gün varken 54 çıkmıştı yani senle yaklaşık ayni deger gibi oluyo. Artar degerlerin inşallah stres yapma. Bu arada hayırlı olsun
canim sen ilk idrar testini adetinin gelmesne kac gün kala yaptin ve cizgi net koyumuydu silikmiydi? Birde kan testinin nezaman yapitrmistin adet günündemi?