etrafımdakilerde 16 hafta bitsin kesin olur diyorlar herkes kafamı karıştırdı :)Öğrenirsin ben 13 de ögrendim oğlumu
evet bende o yüzden erken gitmek istemiyorum o sağlıklı olsun önemli olan o :) tabi ilk olduğu için heyecanla bekliyoruz teşekkür ederim yardımcı oldugun için :) bir hafta beklicem16 haftayi beklemen daha iyi olur canim oncesinde yanilmalar olabiliyor kiz ve erkek cocugun cinsiyeti ilk haftalarda birbirine benziyir 16 haftada netlesiyor misal ben 15 haftamda cikinti var erkek olabilir dedi 16 haftada kiz oldugu kesinlesti tabi doktorun tecrubesine cihazin iyi olmasinada bagli
Ayyy maşallah ya :)bebişin pozisyonu görmeye yatkınsa kesin öğrenmelisin ben ilk bebeğimde 11 haftada öğrendim
Hayırlı olsun canmmAyy saglikli olsunlarda kiz erkek farketmez benim ucuncu kizim olacak nasil heyecanliyim sanki ilk gibi :) hazirliklara basladim bile
Tebrik ederim canım :)) ben de ultrason goruntusu varsa at diyecektim. Minik kuzucuk yormamis anneyi. Benim de sukurler olsun kızım olacak inşallah gün sayıyoruz. Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.kızlar kızım olacakmış yaaa :)
canım allah razı olsun ya :) seninde bebeğine az kalmış inşallah rahat doğumun olurTebrik ederim canım :)) ben de ultrason goruntusu varsa at diyecektim. Minik kuzucuk yormamis anneyi. Benim de sukurler olsun kızım olacak inşallah gün sayıyoruz. Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.
İki çocuğumu da 3 buçuk aylıkken öğrendim seninki de gösterir artık git bi kontrolekızlar ben 14+4 günlük hamileyim özele gidince öğrenebilir miyim bebeğimin cinsiyetini tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim ..şimdiden teşekkürler :)
Dün gittim canım anneyi üzme di kızım olacakmış çok başka birşey bu yaİki çocuğumu da 3 buçuk aylıkken öğrendim seninki de gösterir artık git bi kontrole
Amin canım darısı tüm evlat hasreti ile yanıp tutuşanlara inşallahHayirli olsun canim Allah bağışlasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?