yardımmmm !cinsiyeti ne zaman öğrenirim?

Ygmrsu

I love my baby
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2015
78
50
88
kızlar ben 14+4 günlük hamileyim özele gidince öğrenebilir miyim bebeğimin cinsiyetini tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim ..şimdiden teşekkürler :)

bebişin pozisyonu görmeye yatkınsa kesin öğrenmelisin ben ilk bebeğimde 11 haftada öğrendim

16 haftayi beklemen daha iyi olur canim oncesinde yanilmalar olabiliyor kiz ve erkek cocugun cinsiyeti ilk haftalarda birbirine benziyir 16 haftada netlesiyor misal ben 15 haftamda cikinti var erkek olabilir dedi 16 haftada kiz oldugu kesinlesti tabi doktorun tecrubesine cihazin iyi olmasinada bagli

evet bende o yüzden erken gitmek istemiyorum o sağlıklı olsun önemli olan o :) tabi ilk olduğu için heyecanla bekliyoruz teşekkür ederim yardımcı oldugun için :) bir hafta beklicem

16 haftadan önce kesin olmuyor. Bana 12. Haftada büyük ihtimalle erkek demişti, 16 haftada kesinlesti erkek olduğu. Şimdi de doğmasıni bekliyoruz hayırlısı ile. Cinsiyetini öğrendikten sonra daha farklı oluyor insan, daha çok bağlanıyor. Alllah hayırlı evlat olmasını nasip etsin

Bende 12. Haftamda gidicem. Belli olsun istiyorumm.
Aceba 13 haftayı mı beklesem.
Ama ikili test falan yapılıyomuş. Onun vakti geçsin istemiyorum kararsızım bilmiyorum.

12.haftada kız olan bebeğim, 16 haftada erkek oldu.
İşin garibi ilk 3 ayki tüm belirtiler kız iken, 14.haftaya geldiğimizde erkek belirtilere kaymaya başladı.
Habercisi gibi oldu bebeğimin.
Kesin öğreneceğiniz tarih 20.haftadır, daha öncesi yüksek olasılıktır.

Ayy saglikli olsunlarda kiz erkek farketmez benim ucuncu kizim olacak nasil heyecanliyim sanki ilk gibi :) hazirliklara basladim bile

Allah gonlunuzden geceni nasib etsin hayirli evlatlarimiz olur insallah

Tebrik ederim canım :)) ben de ultrason goruntusu varsa at diyecektim. Minik kuzucuk yormamis anneyi. Benim de sukurler olsun kızım olacak inşallah gün sayıyoruz. Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.
canım allah razı olsun ya :) seninde bebeğine az kalmış inşallah rahat doğumun olur

kızlar ben 14+4 günlük hamileyim özele gidince öğrenebilir miyim bebeğimin cinsiyetini tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim ..şimdiden teşekkürler :)
İki çocuğumu da 3 buçuk aylıkken öğrendim seninki de gösterir artık git bi kontrole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…