yardımmmm edınnn klomen kullanan arkadaslarrrrrrrrrrrrrr

papatyaaamm

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2013
46
2
16
İzmir
ben klomen kullandım bu ayy ılk kez yumurtam büyümüş bi tane 20 mm olmuş ama doktor çatlatma iğnesi vermedı kendı çatlar dedi çatlarmı gerçekten ne yapmam lazımm benım

ben klomen kullandım bu ayy ılk kez yumurtam büyümüş bi tane 20 mm olmuş ama doktor çatlatma iğnesi vermedı kendı çatlar dedi çatlarmı gerçekten ne yapmam lazımm benım

bende bugün başladım klomene dr çatlatma iğnesi yapmıcam dedi kendiliğinden çatlarmış eğer polikistik overli değilsen iğneye gerek yok dedi sen bugünleri değerlendir bence

canım doktorlar ult.bakıyorlar zaten yumurtan 20mm büyümüş demek çatlamak üzeredr yani ult.gösteriyor yoksa 20mm ise çatlamamışsa doktorun neden vermesinki çatlatma iğnesiini

aynı şekilde bende klomen kullandım yumurtam 20mm olmuş banada iğne fln demedi gün sayıyorum işte merak etme inşallah hayırlısı olur

canım doktorlar ult.bakıyorlar zaten yumurtan 20mm büyümüş demek çatlamak üzeredr yani ult.gösteriyor yoksa 20mm ise çatlamamışsa doktorun neden vermesinki çatlatma iğnesiini

ilk ay olduğu için daha tedavının vermedı iğne büyüklüğüde iyi dedi çatlar dıye düşünüyorum dedi ama insan endişeleniyor işte hakkımızda hayırlısı artık

Back
X