yardımmmm yanlış ilaç

cigdem32

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
654
6
621
42
Diğer
ben bu ay aşılama olacaktım adetin 2.günü gonol f başladım 5.günü de klomen eczaneden eşim gidip aldı klomen yerine klimen vermişler eşim ısrarla sormuş bizim ilaç bu değil diye ama eczacı inatla kutu değişti içerik aynı demiş bende kullandım 3 gündür doktora gidiyorum hiç gelişme yok doktor bekliyelim bi kaç gün olmazsa bi daha bakalım gelecek aya kalsın dedi bende hocam klomen değişmiş dedim zaten ondan sonra olan oldu adeti düzene sokan bi ilaçmış gebelik engelleyici değilmiş ama büyültmezmişte yani tedavim iptal doktor ALLAHtan kirs yapmamış dedi günde 2 kullanmıştım 10 gün sonra adetin gelir gel bakalım dedi gonol f im gitti 450 ona mı acıyım kendi üzüntümemi tüp bebekten kalan bi ilaçtı şu aralar ilaç alacak durumdada değildik ama olan oldu hayırlısı

Çook geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda sağlıkla tedavini tamamlar bebişini kucağına alırsın canım.
aslında hemen druna sorman gerekirdi bu ilaç değişmiş kullanayımmı diye ?

evet olacak artık ya çok tedirgin oldum ama kullandım çok üzüldüm dünden bu yana bunda da vardır bi hayır ne yapalım bekliycez

ben bu ay aşılama olacaktım adetin 2.günü gonol f başladım 5.günü de klomen eczaneden eşim gidip aldı klomen yerine klimen vermişler eşim ısrarla sormuş bizim ilaç bu değil diye ama eczacı inatla kutu değişti içerik aynı demiş bende kullandım 3 gündür doktora gidiyorum hiç gelişme yok doktor bekliyelim bi kaç gün olmazsa bi daha bakalım gelecek aya kalsın dedi bende hocam klomen değişmiş dedim zaten ondan sonra olan oldu adeti düzene sokan bi ilaçmış gebelik engelleyici değilmiş ama büyültmezmişte yani tedavim iptal doktor ALLAHtan kirs yapmamış dedi günde 2 kullanmıştım 10 gün sonra adetin gelir gel bakalım dedi gonol f im gitti 450 ona mı acıyım kendi üzüntümemi tüp bebekten kalan bi ilaçtı şu aralar ilaç alacak durumdada değildik ama olan oldu hayırlısı

ay hayret bir sey!! cigdemcim boyle bir sey olmasi inan cok ilginc demekki gercekten bir hayr var bu iste. gercekten Rabbim bir bildigi vardir, gonlunu ferah tut uzulme, olcak is degil olmussa bir sey vardir ardinda.

ozlem80 bizde öğle dedik çok ağladım dün ama düşününce var bundada bi hayır dedik bacaklarım falan ağrıdı sinirimden eczacı önümde olsa boğardım herhalde çünkü çok emin konuşması beni daha çok sinirlendirdi ne yapalım kader gelecek aya bekliycez

Back
X