• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımmmm

yesilllll61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Arkadaşlar adetim bir gün gecikti Pcos var kaç aydır bebek deniyoruz bi türlü olmadı bugün yaptığım test böyle silik bir şey göründü sanki göğsüme de dokununca hafif açıyor yardım edinnn lütfen

Eklentiler

• IMG_6390.webp
    IMG_6390.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_6372.webp
    IMG_6372.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_6388.webp
    IMG_6388.webp
    14 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_16A3076E-B2AB-4971-A66E-09906D68D684.webp
    IMG_16A3076E-B2AB-4971-A66E-09906D68D684.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 45
Arkadaşlar adetim bir gün gecikti Pcos var kaç aydır bebek deniyoruz bi türlü olmadı bugün yaptığım test böyle silik bir şey göründü sanki göğsüme de dokununca hafif açıyor yardım edinnn lütfen
Silik çizgi gözüküyor. Fakat testte fazla kırmızılık var bence yarın sabah ilk idrarla tekrarlayın garanti olsun. Hayırlı olsun

Hemen cıktıysa pozıtıf olma ıhtımalı yuksek marka farketmeksızın

doğru zaman Allah katında elbette vardır ama bu süreç çok yorucu Allah hepimizin yardımcısı olsun. Her ay ümid edip beklemek çok zor

Canım yarın ilk idrarla tekrar yap birde çok damlatma kırmızılaşıyor inşallah gebesindir ♥️♥️ bende 4. Ayımın içindeyim gebe kalmak istiyorum 1 hafta var reglime umarım tez zamanda gebe kalırız

Kızlar şimdi yine test yaptım dayanamadım ilk yaptığımda ilk resim gib oldu, 5 dakika sonra ikinci resim gibi silikleşti :( kafam karıştı

Eklentiler

• IMG_6409.webp
    IMG_6409.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_6400.webp
    IMG_6400.webp
    12 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_6399.webp
    IMG_6399.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 29
Canım yarın ilk idrarla tekrar yap birde çok damlatma kırmızılaşıyor inşallah gebesindir ♥️♥️ bende 4. Ayımın içindeyim gebe kalmak istiyorum 1 hafta var reglime umarım tez zamanda gebe kalırız
İnşallah çok teşekkür ederim 🤍
2 hamileliğimi de artimed le öğrendim ben bence yarın testi tekrarla eğer yine silik görürsen hemen kan ver
2 hamileliğimi de artimed le öğrendim ben bence yarın testi tekrarla eğer yine silik görürsen hemen kan ve

2 hamileliğimi de artimed le öğrendim ben bence yarın testi tekrarla eğer yine silik görürsen hemen kan ver
İnşallah canım çok heyecanlıyım ❤️

Ay ben de böyle öğrendim çok silikti ikinci çizgi sonra doktora gittim meğersem 1 aylık hamileymişim🤗 bir de çok sıvı tükettikten sonra yapınca silik çıkıyor çizgi ondan tam net çıkmamış olabilir bence acile git kan ver, Rabbim hakeden herkese versin inşallah 💜

Ay ben de böyle öğrendim çok silikti ikinci çizgi sonra doktora gittim meğersem 1 aylık hamileymişim🤗 bir de çok sıvı tükettikten sonra yapınca silik çıkıyor çizgi ondan tam net çıkmamış olabilir bence acile git kan ver, Rabbim hakeden herkese versin inşallah 💜
Çok teşekkür ederim canım kan testi verip negatif sonuç görmekten korkuyorum :( adet günümden 2 gün öncesi gibi yumurtlama gibi şeffaf akıntı geldi bu ne acaba

Çok teşekkür ederim canım kan testi verip negatif sonuç görmekten korkuyorum :( adet günümden 2 gün öncesi gibi yumurtlama gibi şeffaf akıntı geldi bu ne acaba
Canım o regl öncesi de olabiliyor ama ben hamilelikten önce akıntı pek yaşamadım çok hafif şeffaf akıntı geldi ardından 1, 2 damla pembe leke sonra durdu. Daha önce testin pozitif çıkıp da kanda çıkmadığı oldu mu

Canım o regl öncesi de olabiliyor ama ben hamilelikten önce akıntı pek yaşamadım çok hafif şeffaf akıntı geldi ardından 1, 2 damla pembe leke sonra durdu. Daha önce testin pozitif çıkıp da kanda çıkmadığı olduyok

Canım o regl öncesi de olabiliyor ama ben hamilelikten önce akıntı pek yaşamadım çok hafif şeffaf akıntı geldi ardından 1, 2 damla pembe leke sonra durdu. Daha önce testin pozitif çıkıp da kanda çıkmadığı oldu mu
Yok canım dahaçnce hiç böyle çizgi çıkmadı bir de Duphaston adet düzenleyici vermiştim doktor Pcos için o yüzden adetim hep ilaç bitmeden oluyordu. Şimdi ila bitti regl yok

Back
X