slm 25 günlük bebeğim var doğduğundan beri sancıdan kıvranıyo gaz sancısı oluyor cok fena doktora götürdüm iki çeşit damla verdi ama yine de etki etmedi bende yediklerime cok dikkat ediyorum karpuzu bol yiyordum süt olsun diye onu da yemedim denemek için ama yine oldu gaz için ne yapabilirim belki bu konuda bi fikri olan vardır
slm 25 günlük bebeğim var doğduğundan beri sancıdan kıvranıyo gaz sancısı oluyor cok fena doktora götürdüm iki çeşit damla verdi ama yine de etki etmedi bende yediklerime cok dikkat ediyorum karpuzu bol yiyordum süt olsun diye onu da yemedim denemek için ama yine oldu gaz için ne yapabilirim belki bu konuda bi fikri olan vardır
aklına geldikçe bir çay kaşığı kimyon ye gazı için iyi gelir deneyimli anneler söylemişti bebeğimle hastanede kaldığımız sırada kendileride yiyordu ama sen yiyeceksin
Canim malesef her turlu yontemler denensede bebekler 1-2 ay gaz sancisi yasiyor minik vucutlari henuz yeni. Yeni gelistigi icin. Sabirli ol. Bol bol masaj yap karnini ov yumusak hareketlerle . Bacaklarini kaldir indir dikkatlice zorlamadan. Ve emzirdikten hemen sonra diklestirip gazini cikarmaya basla ara verip beklersen 15 dk sonra gaz bagirsaga iniyor ve gazini cikarman zorlasiyormus. Bebegin burnunun acik oldugundan ve dogru pozisyonda hava aldirmadan emzirmeye ozen goster bebekler emerken cok hava yuttuklari icin de gaz olusur. Kolay gelsin umarim cabuk atlatirsiniz bu durumu.
kıvranmaktan doğru dürüst meme ememiyok i zayıflamasından korkuyorum cok kısa sürüyo emmesi habire sancı oluyo kıvranıyo sırtına vuruyorum sıvazlıyorum ama cıkaramıyo ne üstten ne alttan allah yardımcımız olsun