Yardımmmm

Minik Mina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2015
6
1
Bayanlar acil yardım
İlişkiden sonra gusül alamıyorum ev müsait değin cocuk emziriyorum hemen normal abdest alsam olur mı?????

Canim merhaba, illaki bilen arkadaslar dogrusunu paylasacaktir ama dedigin sekilde olmaz. Birde bebek emziriyormussun daha dikkat edip temiz olmak gerekir diye biliyorum o donemlerde. Allah kolaylik versin

Ev musait degil derken? Su bulunmazsa, su var ama kullanabilecek degilse ya da gusule yeterli kadar su yoksa teyemmum abdesti alinabilir.

Ev kalabalıktı misafir vardı

Herkes uyuduktan sonra alsaydin keske. Diyanetin bu konuda fetvasi var sitesindede bulabilirsin.
Bu arada cunupken emzirmenin bi kotulugu yok sadece emzirmeden once gögsunun ucunu yikaman iyi olur diye okumustum bi kac yerde.

Herkes uyuduktan sonra alsaydin keske. Diyanetin bu konuda fetvasi var sitesindede bulabilirsin.
Bu arada cunupken emzirmenin bi kotulugu yok sadece emzirmeden once gögsunun ucunu yikaman iyi olur diye okumustum bi kac yerde.
Dediğim gibi bu konuda cok dikkat ederim hele ki cocuk varken ama ev baya kalabalıktı sabahlayan bile olmuş o yüzden çıkıp alamadım o göğsü yıkayıp emzirmeyi bende duydum fakat nekadar doğru bilemiyorum

canım dediğin şekilde lmaz mutlaka alman lazım emzirmde ise mutlaka göğüs ucunu yıka
bu arada cünüp gezmek uygun olmaz yinede sen bilirisin

X