Vazgeçirme ayrıl, şimdi senin dediğini yapmayan adam nikahı basınca evde dizinin dibinde mi oturacak sanıyorsun at kafasına yüzüğü.Arkdslar merhaba ben nişanlı birisyim daha önce konu açmıştım kıskançlık uzerine .nisanlimin.bankadaki ortamı vs .ve yarın yılbaşı gecesi bankadakilerle orada çalışan.birinin köyüne gidecekler kızlı erkekli bi ortam yılbaşı kutlaması nedir ya buna anlam vermezken korktuğum basıma geldi nişanlmda kutluyacak veya onun deyimine gore maksat oturmak nedense 31 aralıkta olacak bu oturma(
O kadar çok ağladım ki.dil döktüm ama yok yâni onu kisitladigimi düşünüyor ne yaptıysm gideceğim diyor lutfen yardım edim nasıl vazgeçirebilirimve biliyorum ki bankadakiler o gece sarhoş olma derecesinde icecek (cuma günü aksamada bize gelecek) lutfen fikir verin bana çıldırmak uzeryimmm
4 yilim o ...o kadar kolay olmuyor malesef be canımVazgeçirme ayrıl, şimdi senin dediğini yapmayan adam nikahı basınca evde dizinin dibinde mi oturacak sanıyorsun at kafasına yüzüğü.
Kıskanç mısınız?
Güvenmiyor musunuz?
Ayrılık ..
O zaman bir 40 yılını daha bununla harcamaya devam et canım, 40 yıl evliler boşanıyor ne işi varmış oralarda aile babası olur mu sence bu adam daha şimdiden seni dinlemiyor insan sevdiğini dinler.4 yilim o ...o kadar kolay olmuyor malesef be canım
O zaman bir 40 yılını daha bununla harcamaya devam et canım, 40 yıl evliler boşanıyor ne işi varmış oralarda aile babası olur mu sence bu adam daha şimdiden seni dinlemiyor insan sevdiğini dinler.
Disri çıkma gbi şansım yokBenim esim sevgiliyken bana boyle birsey yapicak .
Bende o gun disariya cikarim hemde kizli erkekli .
Yada ayrilirim.
Ağladım yazmışsın senin tek bir damla gözyasına nasıl kıyar, seven insan bunu yapar mı arkadasım, 4 yılını da vermiş olsan adam değer vermiyor sana, boşuna uğraşma evlenince daha kötü olur, ayrıl.(, offfd çok ktuyum
Onu daralttigimi düşünüyor ona öyle bisey yapayım ki istiyorum oda cildirsinAğladım yazmışsın senin tek bir damla gözyasına nasıl kıyar, seven insan bunu yapar mı arkadasım, 4 yılını da vermiş olsan adam değer vermiyor sana, boşuna uğraşma evlenince daha kötü olur, ayrıl.
Ayrı şehirlerde oturuyoruz ve benim tek basıma.dışarı çıkma.gbi sansim yok malesefCanim kardesin yadabi erkek kuzenin varsa sole bizde gelcez senle de tamam derse sende git hayir olmaz derse bilki bi haltlar karistircak ne demek kizli erkekli oturmaca bide yilbasi yani
Nasil yok anlamadim .Disri çıkma gbi şansım yok
Boşuna uğraşma bu seninkisinden adam olmayacak arkadasım nereye kadar böyle karşılıklı birbirinizi kıskandıracaksınız, huylu huyundan vazgecmez, benim sözlüm böyle bir şeyi yapsa yol verirdim gerçekten.Onu daralttigimi düşünüyor ona öyle bisey yapayım ki istiyorum oda cildirsin
Himm ayri sehirse durum biraz vahim ama sana bunu solemeyedebilirdi en azindan bole biseyin olacagini haber vermis daha oncede bole solermiydi gidecegi yeri hemen ayrilmayi dusunmek olmaz o en son cagre tabi seni sevmediginden suphen yoksaAyrı şehirlerde oturuyoruz ve benim tek basıma.dışarı çıkma.gbi sansim yok malesef
Yanı tek basıma.dışarı cikamam ailem izin vermiyorNasil yok anlamadim .
Hapis misin evde ?
Yok seviyor eminimHimm ayri sehirse durum biraz vahim ama sana bunu solemeyedebilirdi en azindan bole biseyin olacagini haber vermis daha oncede bole solermiydi gidecegi yeri hemen ayrilmayi dusunmek olmaz o en son cagre tabi seni sevmediginden suphen yoksa
Ha yol canim farklı yerledeyizE ayrı şehirdeymişsiniz istesende çıkamıyorsun oda arkadaşlarıyla çıkıyor bende sen gitmek istiyorsun ama o arkadaşlarla çıkıcam falan dedi sanıyorum oysa aynı şehirde bile değilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?