• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardimmmm

Canim o zaman madem ayri sehirdesin ozledim seni bu aksam bize gel cok moralim bozuk seninle yuzyuze gorusmek istiyorum de hem bu sıkıntıni anlatirsin hem o gitmemis olur hem birlikte vakit gecirmis olursunuz
Canim bir gün snra gelecek zaten bize ve ayrı şehirlerde olduğumuz icin aks.gelemiyo.burada kalmayada cekiniyo

Canim bir gün snra gelecek zaten bize ve ayrı şehirlerde olduğumuz icin aks.gelemiyo.burada kalmayada cekiniyo
Hiim canim cekinecek ne var bizde esimle ayri sehirlerdeydik esim geldiginde bizde kaliyodu mecburen uzak oldugu icin siz nisanlisiniz sonucta ailendeevde oldugu surece kimsede yanlis anlamaz egersorun buysa bence sabahtan cagir onu sen ha bi gun once ha bi gun sonra gelsin iste

Hiim canim cekinecek ne var bizde esimle ayri sehirlerdeydik esim geldiginde bizde kaliyodu mecburen uzak oldugu icin siz nisanlisiniz sonucta ailendeevde oldugu surece kimsede yanlis anlamaz egersorun buysa bence sabahtan cagir onu sen ha bi gun once ha bi gun sonra gelsin iste
Zaten işten geç çıkıyor o yüzden gündüz gelemez cuma.tatil olduğu için gelecek .

Arkdslar evet onun.gitmesini istemiyirum nasıl diyeyim bi laf bi söz bi hareket ile ona.anlatayım derdimi yada yaptgim.birşey ile yine aynı şekilde anlasin hatasını ayrılmak su an için en son secenje bile olamaz benim için ama onunda hatasını bilmesini istiyorum

Zaten işten geç çıkıyor o yüzden gündüz gelemez cuma.tatil olduğu için gelecek .
Himm o zaman yapcak bisey yok canim ya bagirip gitmiceksin lann die bagircan tavrini koyacan yada ses cikarmican erkek erkege neysede kizlar olunca is degisir yani sonucta bisey olmasada insan yediremez kendine

Çok saçmaca yaptığın hareket
gitsin adama ammada baskı yapıyorsun ve huzur bozuyorsun

Aynen su an.hislerime. tercüman oldunuz :KK43:
Canim ara deki ben seni seviyorum sevmesem zaten evlilk yoluna girmezdim guveniyorum guvenmesem zaten sole olmazdi bole olmazdi damardan gir bulundugun ortamdaki kizlaraeminim yanlisgozlebakmazsin de ama ben bu tur ortamlarakarsiyim sonucta seytan die bi mahlukat var de sen bakmasan bu seytan seni kandiramasa bi kadini kandirir die diedamardan gir iste baktin bu yine kem kum ediyo ne halin varsa gor de teli tamamen kapat ertesi gunde size gelcekmis ya geldiginde yuzune bile bakma onunla diolog kurma geldigi gibi gitsin eger gercekten seviyosa zaten hatasini anlar bunlari senin yazdigin durumlara gore soluyorum ben olsam cok farkli seyler yaapardim

Canim ara deki ben seni seviyorum sevmesem zaten evlilk yoluna girmezdim guveniyorum guvenmesem zaten sole olmazdi bole olmazdi damardan gir bulundugun ortamdaki kizlaraeminim yanlisgozlebakmazsin de ama ben bu tur ortamlarakarsiyim sonucta seytan die bi mahlukat var de sen bakmasan bu seytan seni kandiramasa bi kadini kandirir die diedamardan gir iste baktin bu yine kem kum ediyo ne halin varsa gor de teli tamamen kapat ertesi gunde size gelcekmis ya geldiginde yuzune bile bakma onunla diolog kurma geldigi gibi gitsin eger gercekten seviyosa zaten hatasini anlar bunlari senin yazdigin durumlara gore soluyorum ben olsam cok farkli seyler yaapardim
Buyurun siz ne yapmak.isterdiniz ne yapardiniz

Canim konuyu nie bana cevirdin anlamadim sen hem ayri sehirdesin hem disari cikamiyosun sana gore anca telde trip atmak kaliyor
Yanlış anlamayin lutfen ozur dilerim trip olarak demedim kesinlikle veya bi imada bulunmak istemedim siz ne yapardiniz bunu öğrenmek istedim sizin yapmak istedikleriniz belki bana fikir verir anlamında söyledim gerçekten yanlış anlasildugm için üzgünüm :(

Yanlış anlamayin lutfen ozur dilerim trip olarak demedim kesinlikle veya bi imada bulunmak istemedim siz ne yapardiniz bunu öğrenmek istedim sizin yapmak istedikleriniz belki bana fikir verir anlamında söyledim gerçekten yanlış anlasildugm için üzgünüm :KK43:
Yok yanlis falan anlamadim dedigim gibi sartlarin bunlar ilk yorumdada solemistim alirim yanimabi erkek kardesimi yada kuzenimi bizde gelioz birlikte eglenelim hem benimde canim sıkılıyodu degisiklik olur bizim icin bakarsin evlenicede ailece gorusuruz o kadinlarla derdim zaten bi puruz varsa kabul etmezdi bende ondaki yerimibilirdim ona gore adim atardim bunu solemistim zaten sana

Yok yanlis falan anlamadim dedigim gibi sartlarin bunlar ilk yorumdada solemistim alirim yanimabi erkek kardesimi yada kuzenimi bizde gelioz birlikte eglenelim hem benimde canim sıkılıyodu degisiklik olur bizim icin bakarsin evlenicede ailece gorusuruz o kadinlarla derdim zaten bi puruz varsa kabul etmezdi bende ondaki yerimibilirdim ona gore adim atardim bunu solemistim zaten sana
Yanlış anlamadgniza sevindim .yanı aynı şehirde olsak bile öyle imkân yok :( bu gece uyuyup cuma sabahı uyanmak istiyorum ya :'(

Baskıcı bir ailede büyümüşsünüz..
Nişanlısınız ama hala tek başınıza dışarı cıkmanıza izin verilmiyor..
İleride evleneceksiniz çocuklarınız olacak onlarda baskı ile büyüyecek...içim karardı valla.
Nişanlı olduğunuz kişiyide siz baskı altına alıyorsunuz..
Baskı baskı nereye kadar..
İnsanlar en sonunda özüne döner..Kimseyi zorlamak bir işe yaramaz..
Bu kafa yapısını anlamak gerçekten zor..

Back
X