YARDIMMMM...

Arkadaşlar mrb lütfen bana yardım edin :KK43: ben 38 günlük lohusayım ve bebeğimi spina bfidadan dolayı aldırmak zorunda kaldık :KK43:( allah kimseye yasatmasın. fakat şu anda da eşimi kaybetme korkusu yasıyorum. onu çok seviyorum ki o da beni öyle seviyor. Ona söylemedim ama onu kaybetme korkusu yaşıyorum onu da kaybedicem ölücekmiş gibi hissediyorum. ben çok neşeli eğlenceli bir insanım normalde ama şu an böyle hissediyorum. iki haftadır çok yoğun yaşıyorum. Ne bileyim fotoğraflarını görünce duygulanıyorum ölmüş gibi. Aslında çok sağlıklı çok şükür. ÇOK DUALAR EDİYORUM. Rabbim istemeseydi buraya da yazmazdım diye düşünüyorum. Eşime söylemek istemiyorum üzülmesin diye belli etmemeye çalışıyorum..psikoloğa da gitmek istemiyorum çünkü en yakın sürede gebelik düşünüyoruz Allah nasip ederse inşallah...o ilaçları kullananlar iki yıl falan gebe kalmıyormuş..bu durumda olanlar var mı ya da çevresinde yaşayan varsa yardımcı olun lütfen ne yapacağımı bilemiyorummm :KK43:(((((
Aceleniz ne?
Zaten yaşadığınız acı olay nedeniyle hemen çocuk sahibi olmanız doğru değil. Bir süre bekleyin, vücudunuz kendini toplasın. Yangından mal mı kaçırıyorsunuz?
Bir psikolojinizi toplayın, bebeğinizin kaybını hazmedin, evladınızla huzurla vedalaşın, kısmetse yeniden hamile kalırsınız zaten.
Bu psikolojiyle o bebeğe iyi bir anne olacağınızı mı sanıyorsunuz cidden?

Psikolojik yardım almalısınız,aksi takdirde sağlıklı bir anne olamazsınız,en başta kendiniz sonrasında eşiniz ve ilerde doğacak bebeğiniz için yapın bunu.

Ay hubaann Allah senden razı olsun yaaa. Evet tam da dediğin gibi kendimi ya da ailemden hiç birini değil sadece kocam için böyle düşünüyorum :KK43: ne bileyim kendi başıma halledeyim diyorum ama zorlanıyorum. ..en son buraya üye oldum ne diyecekler diye...kocam öksürse ölecek zannediyorum :KK43:((((((((((((((((
Bu dusunceler aklında yogunlasınca bır sure sonra beynıde ele gecırıyor ve takıntı oluşuyor. Bu dusunce sıddetlendımı hemen telkin ver .. Şuan godıp onun için bırsey yapamam şuan ölecek olsada engel olamayacagına gore bunun gıbı gerceklerle düşüncelerı gondr. Pskologa gıttıgındede soracaktr eger cok boş vaktın varsa ve yasadıgın durumu atlatamadıysan bu olumsuz cemberden cıkamıyorsun. Esını sevıyorsan ve bırgun herkesı kaybetme rıskımız varsa ah vah ederek gecrme zamanını canım. Esın için guzel seyler yap sevgını doyasıya goster bn oyle yapıyorum:) atlatıcaksın sevgıyle esıne sarılarak cnm .. Cocuk konusunuda takıntı haline getırme bekle bıraz kendını hazrla esını hazrla .. Kötu enerjı ve dusuncelerden arın oyle hamileliği düşün

Marilyn hayır tabiki şimdi dusunmuyorum ama bir sene sonra falan Allah nasip ederse düşünüyorum. Benim söylemek istediğim şu antidepresan ilaçları 2 3 yıl engelliyormus gebeliği. 29 yaşındayım ve çok ta geç olmasini istemiyorum ama yine de takdir Allahin...

Marilyn hayır tabiki şimdi dusunmuyorum ama bir sene sonra falan Allah nasip ederse düşünüyorum. Benim söylemek istediğim şu antidepresan ilaçları 2 3 yıl engelliyormus gebeliği. 29 yaşındayım ve çok ta geç olmasini istemiyorum ama yine de takdir Allahin...
Yok yahu soylefım sana kuzenım gebeliği boyunca kullandı uygun doz ve ilacı. Yapamadı. Ebelik öncesıde kullanıyordu. Sen dr gebelik dusundugunu soyle uygun ilac tavsıyesı al. 1-2 yıl gecıktırıyor gıbı net cumleler kurma bunu empoze edersen olmaz zaten. Hem dr gıttın mı hayır ilac vemedı neyın telası ? Psikologa gıdersen ilac vermez terapi yontemlerını uygular. Psikyatr ilac verır. Sende once psıkologa gıt . O kadar yazdım hala aynı seyden dertlenıyorsun

Yok yahu soylefım sana kuzenım gebeliği boyunca kullandı uygun doz ve ilacı. Yapamadı. Ebelik öncesıde kullanıyordu. Sen dr gebelik dusundugunu soyle uygun ilac tavsıyesı al. 1-2 yıl gecıktırıyor gıbı net cumleler kurma bunu empoze edersen olmaz zaten. Hem dr gıttın mı hayır ilac vemedı neyın telası ? Psikologa gıdersen ilac vermez terapi yontemlerını uygular. Psikyatr ilac verır. Sende once psıkologa gıt . O kadar yazdım hala aynı seyden dertlenıyorsun

Hmm peki tşk ederim...kızma gidicem :) ne bileyim ben durumumu o kadar kötü görüyorum ki direkt ilaçlık diyorum yani...

Hmm peki tşk ederim...kızma gidicem :) ne bileyim ben durumumu o kadar kötü görüyorum ki direkt ilaçlık diyorum yani...
Yok be canım .. Gebelikte agır depresyonlar goruluyor napıyorlar sanıyorsun.. Sen buyuttukce dahada buyuyecek ızın verme. Esınle konuş bu donemde bırlıkte gıdın hatta belki rahatlamanda etkılı olur. Kendını oyala bır mesgale edın

Arkadaşlar mrb lütfen bana yardım edin :KK43: ben 38 günlük lohusayım ve bebeğimi spina bfidadan dolayı aldırmak zorunda kaldık :KK43:( allah kimseye yasatmasın. fakat şu anda da eşimi kaybetme korkusu yasıyorum. onu çok seviyorum ki o da beni öyle seviyor. Ona söylemedim ama onu kaybetme korkusu yaşıyorum onu da kaybedicem ölücekmiş gibi hissediyorum. ben çok neşeli eğlenceli bir insanım normalde ama şu an böyle hissediyorum. iki haftadır çok yoğun yaşıyorum. Ne bileyim fotoğraflarını görünce duygulanıyorum ölmüş gibi. Aslında çok sağlıklı çok şükür. ÇOK DUALAR EDİYORUM. Rabbim istemeseydi buraya da yazmazdım diye düşünüyorum. Eşime söylemek istemiyorum üzülmesin diye belli etmemeye çalışıyorum..psikoloğa da gitmek istemiyorum çünkü en yakın sürede gebelik düşünüyoruz Allah nasip ederse inşallah...o ilaçları kullananlar iki yıl falan gebe kalmıyormuş..bu durumda olanlar var mı ya da çevresinde yaşayan varsa yardımcı olun lütfen ne yapacağımı bilemiyorummm :KK43:(((((
Suan zaten lohusa sndromundan dolayi bu sekilde dusunuyorsun ayrica cokta yorgunsun yasadiklarindan dolayi... o yuzden hemen cocuk düşünmek yerine once bir yardim alip sagligina kavus cunku bu yikimin ustune tekrar bir insaat cikmaya calisirsan emin ol daha buyuk bor enkazla karsilasacaksin... once saglikli olacsksinki yararli bir anne bir eş olabil... yardim almak demek illaki ilac tedavisi demek degil bunuda unutma.. allah kisa surede şifa nasip etsin ve guzel bebekler nasip etsin.

Ay çok tatlisiniz hepinizi çok seviyorum :(( Allah hepinizin dileğini gerceklestirsin inşallah... tamam gidicem ve size de burdan yazicam inşallah. ..

Gebeliğin psıkolog ile ılgısı yok. Destek almalısınız kendınızı yıpratıp stres yaparsanız en cok gebeliği bu engeller. Annemı kaybettıgımden bu yana sevdıklerımı kaybetme korkusunu yasıyorum. Bazen aglama nobetlerı oluyor esımı sureklı aryrm yavas kullan aracı gıttın mı vs.. Ama zamanla kendımıde esımıde cok yormuş oldugumu farkettım . İlac kullanmadım fakat psikoloğa gıttım terapilerın cok faydasını gordum . Agır bır travma sızın için cocugunuzun durumu bu acı ile tek basınıza mucadele etmeyın prof. Destek alın
Hubaann mrb...psikoloğa gittim o da travma anlatmıssin gayet normal dedi...ben de hocam karnı ağrısı kendimden şüpheleniyorum dedim...ona kötü enerji gonderiyorum o yüzden ağrıyo zannediyorum dedim ve güldü :) beynin seni hep ona yönlendiriyo dedi... baya konuştuk daha iyiyim ama hâlâ tam anlamıyla geçmedi

Arkadaşlar lütfen bana yardim edin yaaa düşündüğüm şeylerin de çok saçma olduğunu biliyorum...psikoloğa gittim daha iyiyim ama yinede gelecekle ilgili umutsuz düşünüyorum. Ya ölürse falan diyorum :((((

Arkadaşlar lütfen bana yardim edin yaaa düşündüğüm şeylerin de çok saçma olduğunu biliyorum...psikoloğa gittim daha iyiyim ama yinede gelecekle ilgili umutsuz düşünüyorum. Ya ölürse falan diyorum :KK43:(((
Mesela önceden ev alma falan hayalleri kuruyordim ama şimdi o günleri görürmuyuz ki diyorum kendi kendime :( :( :(

Psikolojisi bozuk bir hamile olmaya çalışıyorsunuz farkındamısınız? Tedavi ol arkadaşım toparlan yürümeyi öğrenmeden koşmaya çalışıyorsun senin ruhen ve bedenen toparlanman lazım gelecekteki evlatlarına sağlıklı bir anne gerekiyor her an kocası ölecek diye kaygılanan bir anne değil
Çok doğru söylüyorsun haklısın gerçekten.mussa:canım öncelikle basın sağolsun üzüldüm gerçekten ama önce tedavi olman gerek bir bebeğe herseyden önce sağlıklı bir anne gerekli.seni çok iyi anlıyorum bende 1,5yaşında bebeğimi kaybettim baktım büyüttüm ve sonuç ellerimle toprağa koydum ne kadar acı .önce kendini toparlamaya çalış esin seni gerçekten seviyor anladığım kadarıyla Rabbine dua et Rabbinin adını sürekli zikret düzelirsin Allah in izni ile

Back
X