- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
Aceleniz ne?Arkadaşlar mrb lütfen bana yardım edinben 38 günlük lohusayım ve bebeğimi spina bfidadan dolayı aldırmak zorunda kaldık
( allah kimseye yasatmasın. fakat şu anda da eşimi kaybetme korkusu yasıyorum. onu çok seviyorum ki o da beni öyle seviyor. Ona söylemedim ama onu kaybetme korkusu yaşıyorum onu da kaybedicem ölücekmiş gibi hissediyorum. ben çok neşeli eğlenceli bir insanım normalde ama şu an böyle hissediyorum. iki haftadır çok yoğun yaşıyorum. Ne bileyim fotoğraflarını görünce duygulanıyorum ölmüş gibi. Aslında çok sağlıklı çok şükür. ÇOK DUALAR EDİYORUM. Rabbim istemeseydi buraya da yazmazdım diye düşünüyorum. Eşime söylemek istemiyorum üzülmesin diye belli etmemeye çalışıyorum..psikoloğa da gitmek istemiyorum çünkü en yakın sürede gebelik düşünüyoruz Allah nasip ederse inşallah...o ilaçları kullananlar iki yıl falan gebe kalmıyormuş..bu durumda olanlar var mı ya da çevresinde yaşayan varsa yardımcı olun lütfen ne yapacağımı bilemiyorummm
(((((
Zaten yaşadığınız acı olay nedeniyle hemen çocuk sahibi olmanız doğru değil. Bir süre bekleyin, vücudunuz kendini toplasın. Yangından mal mı kaçırıyorsunuz?
Bir psikolojinizi toplayın, bebeğinizin kaybını hazmedin, evladınızla huzurla vedalaşın, kısmetse yeniden hamile kalırsınız zaten.
Bu psikolojiyle o bebeğe iyi bir anne olacağınızı mı sanıyorsunuz cidden?