Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yiyorum onlari etki etmiyor yaa icimde asit hissediyorum resmenMuz yada elma ye canım özellikle elmayı tavsiye ediyorum ben öyle gecirirdim mide yanmasini
Ne demek canım yaa çok zordur bilirim ben doğurana kadar çektim valla yanmayı Allahtan hergün olmuyodu mesela süt içince çok yaniodu benim sende iciosan bi ara ver bi yudum süt iyi gelir yanmaya ama fazlası da yakiyo doktor sana ilaç vermedimi rennie flnYiyorum onlari etki etmiyor yaa icimde asit hissediyorum resmensağol canim yorumun icin
Evet cok zor valla duramiyorum.. Sade Soda içtim iyi gelmezse süt deneyim .. Su iciyorum yanma gecsin diye ama yokkkk :)Ne demek canım yaa çok zordur bilirim ben doğurana kadar çektim valla yanmayı Allahtan hergün olmuyodu mesela süt içince çok yaniodu benim sende iciosan bi ara ver bi yudum süt iyi gelir yanmaya ama fazlası da yakiyo doktor sana ilaç vermedimi rennie fln
Elma fayda etmedide ekmek deneyim hemen :) reflu falan böyle mi oluyo acabaeğer elma geçirmiyorsa kuru ekmek ye bir bardağa az şekerli su yap iç işallah geçer canım
Hamelelikte oluyor canım benim hele şu aralar çok fena resmen yanma sırtıma vuruyor reflüyü sanmamElma fayda etmedide ekmek deneyim hemen :) reflu falan böyle mi oluyo acaba
Elma fayda etmedide ekmek deneyim hemen :) reflu falan böyle mi oluyo acaba
Sen baya ilerlemissin canim masallahh masallah .. Senin de 22 haftada falan var miydi boyle bi sorununHamelelikte oluyor canım benim hele şu aralar çok fena resmen yanma sırtıma vuruyor reflüyü sanmam
Evet yaa yemek borumda da yanma var midemden yemek boruma dogru asit cikiyo sankiYemek borunda da yanma varsa eğer soguk sütü yudum yudum iç. Bir zaman fayda ediyor.
Benim hep vardı halan var birde derler kız bebek saçlı ondan miden yanıyor benim kızım kel saçı yok ama mide yanmam geçmedi birde ben hap kullanmadım doğal yollarla halletmeye çalıştım elma az şekerli su yada kuru ekmek sende öyle yap zor geçer ama işallah geçerSen baya ilerlemissin canim masallahh masallah .. Senin de 22 haftada falan var miydi boyle bi sorunun
Seninkide mi kizzz Allah bagislasin :) benimde kizim olacak insallah .. Insallah gecer deneyecemm herseyi Allah razi olsunBenim hep vardı halan var birde derler kız bebek saçlı ondan miden yanıyor benim kızım kel saçı yok ama mide yanmam geçmedi birde ben hap kullanmadım doğal yollarla halletmeye çalıştım elma az şekerli su yada kuru ekmek sende öyle yap zor geçer ama işallah geçer
Yarin kontrolum var söyleyim bakalim banada verirse kullancam .. Bide sadece gece oluyo neden ki 22.00den sonraRennie duo şurup kullanıyorum çok rahatlatıyor
Beni de bazen uykudan uyandırıyorYarin kontrolum var söyleyim bakalim banada verirse kullancam .. Bide sadece gece oluyo neden ki 22.00den sonra