Yardımmmm🥹

htce45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
28
Gebelik testim yok diye gündüz 1 tane ve
23:20 de bir tane ovulasyon testi yaptım
günüm bugundü ama olmadım ovulasyon testleri boyle cıkıp hamile olduğunu ogrenen var mı ??
1000147296.webp
1000147287.webp

Eklentiler

• 1000147824.webp
    1000147824.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 30
Hamile olunca pik çıkıyor canım. Ama pik çıkmaması hamile değilsin demek değil. Gebelik testi yapman gerekiyor.

Hamile olunca pik çıkıyor canım. Ama pik çıkmaması hamile değilsin demek değil. Gebelik testi yapman gerekiyor.
Aldım nöbetci eczaneden ama hic sevmiyorum bu markayı Certain vardı tek erken gebelik testi aldım sabah deniycemmm

Aldım nöbetci eczaneden ama hic sevmiyorum bu markayı Certain vardı tek erken gebelik testi aldım sabah deniycemmm
Merhaba denedinizmi sonuç ne çıktı bende de ovülasyon testi var denesemmi

Merhaba denedinizmi sonuç ne çıktı bende de ovülasyon testi var denesemmi
Mwrhaba gebe degildim şuan uzun süre geri cekilme ile korunduk yumirtlama döneminde filanda ama adete 11 gun kala goguslerim acımaya agrımaua basladı şisti şuan 6 gunum var bugun ovulasuon testi yaptım yarın sabah bi erken gebelik testi yapıcam hamile oldugumu sanmam ama geri cekilme ile hamile kalanlar oluyomus
1000169307.webp

Son düzenleme:
Evet bende bu şekilde öğrendimm🧿🧿🤲🤲♥️ inşallah Rabbim gönlünüze göre versin burada bir çok şey okudum böyle öğrenen cok kişi var
Şuan adetime 3 gün var gebelik testim yoktu ovulasyon yaptım 5 dk da boyle oldu
1000169535.webp

Hicde imkan vermiyodum ya yumurtlama döneminde filan geri çekilmeyle korunmuştuk🤣2 gun daha beklim bari
Bence beklemeyin lh testleri yanıltıcı olabiliyor , boşalma yoksa olmasına imkan vermem ama beta hcg testiyle içiniz rahat eder ben adetime 6 gün kala baya pik görmüştüm.

Bence beklemeyin lh testleri yanıltıcı olabiliyor , boşalma yoksa olmasına imkan vermem ama beta hcg testiyle içiniz rahat eder ben adetime 6 gün kala baya pik görmüştüm.
Kan vereyim bari eger kaçak olduysa kazayla gebelik nası olunur ogrenmis olurum🤣🤣

Kan vereyim bari eger kaçak olduysa kazayla gebelik nası olunur ogrenmis olurum🤣🤣
Bence de en net sonucu bu şekilde alırsınız ben şuan yumurtlama sonrası 5. Günümdeyim bugün ovülasyon yaptm benimde baya kırmızı çıktı halbu ki bebek varsa daha yerleşme hcg salgılanması bile olmadı bazı testler çok hassas oluyor yanıltabiliyor

Bence de en net sonucu bu şekilde alırsınız ben şuan yumurtlama sonrası 5. Günümdeyim bugün ovülasyon yaptm benimde baya kırmızı çıktı halbu ki bebek varsa daha yerleşme hcg salgılanması bile olmadı bazı testler çok hassas oluyor yanıltabiliyor
Bilmiyorum bakalım sonucu haber edersin sende canım

Benim bundan da koyu çıktı adetimde baya geçmişti ama kan da çıkmadı negatif ti hâlâ adet olmadım orası ayrı ama yoktu yarın tekrar rest yapıcam bende
Regl oldum ben dün

Back
X