- 27 Ağustos 2014
- 60
- 6
- 13
- Konu Sahibi melike123321
Kızlar pazar günü nişanlımla birlikte olduk pazartesi adet oldum ben tam şüpheleniyodum acaba pazar zevk suyu kaçmış mıdır diye de ertesi gün adet oldum acaba bişey olmuş mudur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar pazar günü nişanlımla birlikte olduk pazartesi adet oldum ben tam şüpheleniyodum acaba pazar zevk suyu kaçmış mıdır diye de ertesi gün adet oldum acaba bişey olmuş mudur
Hamile değilsin canım rahat ol ✌cevap verecek yok mu ?
Yani 2 ay geçmiş üzerinden sürtünme ile hamile kalma olasılığı 0 dır yani merak etme kaç tane de test almışsın ki yapmana gerek yoktu üzerinden 2 kez adet olmuşsun sonucda için rahat olsun yani.cevap verecek yok mu ?
bugun test yaptım predictor ile tek çıkti yeniden çok şükür:) sağol cevabın için:))Yani 2 ay geçmiş üzerinden sürtünme ile hamile kalma olasılığı 0 dır yani merak etme kaç tane de test almışsın ki yapmana gerek yoktu üzerinden 2 kez adet olmuşsun sonucda için rahat olsun yani.
rica ederimbugun test yaptım predictor ile tek çıkti yeniden çok şükür:) sağol cevabın için:))
sağol ya cidden rahatladım:)Hamile değilsin canım rahat ol ✌