S semm_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2014 11 0 1 Trabzon 6 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi semm_ #1 merhabalarr ameliyat olalı 4 gün oldu acaba yüzdeki morluklar ne zamana geçiyo birde dışarı çıktığımızda şişliğimiz artarmı acabaaa ? Son düzenleme: 6 Temmuz 2014
merhabalarr ameliyat olalı 4 gün oldu acaba yüzdeki morluklar ne zamana geçiyo birde dışarı çıktığımızda şişliğimiz artarmı acabaaa ?
moskov Guru Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2012 410 36 318 6 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi semm_ #2 semm_ .!.: merhabalarr ameliyat olalı 4 gün oldu acaba yüzdeki morluklar ne zamana geçiyo birde dışarı çıktığımızda şişliğimiz artarmı acabaaa ? Genişletmek için tıkla... geçmiş olsun :) bünyeye göre değişiyor benim bir hafta sürdü ama sıcağa ve güneşe çıkınca baya ağrıdığı nefes alamadığım zamanlar oldu daha çok yeni en az bir ay kendini korumalısın sıcaktan ve güneşten
semm_ .!.: merhabalarr ameliyat olalı 4 gün oldu acaba yüzdeki morluklar ne zamana geçiyo birde dışarı çıktığımızda şişliğimiz artarmı acabaaa ? Genişletmek için tıkla... geçmiş olsun :) bünyeye göre değişiyor benim bir hafta sürdü ama sıcağa ve güneşe çıkınca baya ağrıdığı nefes alamadığım zamanlar oldu daha çok yeni en az bir ay kendini korumalısın sıcaktan ve güneşten
S semm_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2014 11 0 1 Trabzon 6 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi semm_ #3 çok teşekkür ederim :) yaa şu göz altı şişliklerim geçsin şuanda bişi istemiyorum korkuyorumda dışarı çıkınca göz altı şişlerim artar diye ..
çok teşekkür ederim :) yaa şu göz altı şişliklerim geçsin şuanda bişi istemiyorum korkuyorumda dışarı çıkınca göz altı şişlerim artar diye ..