- 6 Eylül 2012
- 550
- 137
- 103
Benim evet farkındayım .. kendime garezim var gibi yaptım herşeyiSenin adının cikmasinin sebebi sensin. Çünkü sucmus gibi anlatıyorsun. Ezilirsen ezerler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim evet farkındayım .. kendime garezim var gibi yaptım herşeyiSenin adının cikmasinin sebebi sensin. Çünkü sucmus gibi anlatıyorsun. Ezilirsen ezerler.
Güçlü durun lütfenUkala işte .. kendi de yapmış halbu ki . Anlattım artık herkes biliyor![]()
Şimdiye kadar yaşadıysam güçlüymüşüm zaten :)Güçlü durun lütfen![]()
Niyeti farklıysa ??Ya şu konuşma artık beni bayıltıyor,çamaşır suyuna bassın sizi...
Kaç yaşındasınız gözünüzü seveyim bir haftada ne ciddiyeti? Adam üstüne üstlük ayrı şehirde,hologram mı yollayacaksınız birbirinize tabii görüşeceksiniz
Görüşmeyeceğim zatenGörüşme kısa ve net !!!!
Biliyorum ablam kullanıp kullanıp temiz arıyorlar hep öyle oluyor .. olan biz kızlara oluyor iyi niyetle oynuyorlar çok ..5 Yıldır evliyim 1 yilda nisanliyim daha biz kari koca olarak bile biribirimiz dememisiz fazla sevmiyoruz anlamina gelmiyor tatli olsun diye soylemiyoruz. Ama hic soylemesigimiz anlamina da gelmiyor. Bir hafta da oyle erkekler varki tanim gonlumu eglendirim. Sonra hooooop ben temiz isterim de temiz. Kendi cok temiz ya töbe töbe..
Ablacim lutfen ya bu kadar inanmayin seven kiyamaz.
Bende dedim zaten ki .. kolay lokma sanıyor beni . O yüzden öyle diyor .1 haftada ne hızlı seviyorsun sen der kaçardım
Bende dedim zaten ki .. kolay lokma sanıyor beni . O yüzden öyle diyor .
Benim de .. en sonunda şunu yazdım . Güvenemem kusura bakma hiç kimseye güvenim kalmadı üzgünüm iyi birisine benziyorsun ama olmaz bizim işimiz sağol herşey için . Dedim çekildim ...Hiç gözüm tutmadı![]()
Benim de .. en sonunda şunu yazdım . Güvenemem kusura bakma hiç kimseye güvenim kalmadı üzgünüm iyi birisine benziyorsun ama olmaz bizim işimiz sağol herşey için . Dedim çekildim ...
Bence de ama geleceğim de ne olacak hiç bilmiyorum korkuyorum herşeyden :/En iyisini yaptın
Bence de ama geleceğim de ne olacak hiç bilmiyorum korkuyorum herşeyden :/
Eee herkes biliyor zatenHerşeyi herkese anlatmamakla başlayabilirsin
Adım çıktı
Adım çıktı
Siz konu açınca öyle yaparsınız ben böyle yazmak istedim hanımefendiciğim..Tek “m” yetmez miydi?
Çok acil gibi.
Gereksiz