yardimmmmm

calikusu24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2015
4
2
51
Kızlar 5 hafta önce meme protezi ve diklestirme operasyonu geçirdim ama çok mutsuzum çünkü büyük duruyor ben kuculecek diye beklerken 250 cc lik bir gogusle dolaşıyor um psikolojim bozuldu fikirlerinize ihtiyacım varr

1 70 boy 57 kiloyum ama spor yaptığım için omuz ve sırtım geniş goguslerim de büyük duruyor kendimi çok iri hissediyorum hergün aynaya bakıp saatlerce Ağlıyorum küçük göğüs beklerken eski göğsümu n içi doldurulmuş haldeyim sizce küçülme ihtimali varmi hala şimdiden teşekkür ederim

1 70 boy 57 kiloyum ama spor yaptığım için omuz ve sırtım geniş goguslerim de büyük duruyor kendimi çok iri hissediyorum hergün aynaya bakıp saatlerce Ağlıyorum küçük göğüs beklerken eski göğsümu n içi doldurulmuş haldeyim sizce küçülme ihtimali varmi hala şimdiden teşekkür ederim
6 aydan önce tam şeklini almaz meme, o yüzden bekleyin, şimdiki şekli tamamen değişecek.

Ilgine Çok teşekkür ederim Tikkabilba sancılı bir süreçte olsa bekleyeceğim Kasım gibi nihai şekline göre tekrar bir operasyon olacakmi karar vereceğim.

250 cc cok küçük bir protez üzülmeyin boşuna . sadece vücudundaki değişiklige hazır degildin belkide.
benim 365 cc ilk günler benim de canım sıkıldı büyük oldu dedim 50 gün oluyor ben olalı ve baya küçüldü.cok normal bir boyutta daha kimse anlamadı kızkardeşim bile farketmedi henüz üstelik kilom 52 boyum 1.68 omuzlarım geniş değil bütün kıyafetlerimi giyebiliyorum hiçbir kıyafetim dar gelmedi..
o ölçülerinize göre az bir cc 250 . belki foto atsanız bakardık gercekten büyükmü diye .

Teşekkür ederim whiteSwan kuculecegini söylemen bir nebze de olsa içimi rahatlattı çünkü hiç beklemediğim bir sonuç suan goguslerim en komigide 250 cc telaffuz bile edilmedi küçük göğüs istediğim için yoksa asla kabul etmez tepki gösterirdim suan yapabileceğim birsey yok bekliyorum umarım sizlerin dediği gibi olur ve tekrar aynı şeyleri yasamam

canim 250 ufacik birsey,odemin cok belki,hic dert etme.
Ya kizlar ne kadar kuculuyor bunlar,benim o kadar buyuk protezim benim gozume yinede kucuk geliyorlar giyiniken hic birsey anlaislmiyor,basik duruyorlar.Acaba bende mi anormalik var,ameliyat sonrasi depresyonuna mi girdim.
Galiba herkezz oyle bir depresyona giriyor ameliyatan sonra.
Agrim yok diyede cok konustum ama iste geldi agri gunduz iyide gece agriyor uyuyamiyorum.:KK43:

Teşekkür ederim whiteSwan kuculecegini söylemen bir nebze de olsa içimi rahatlattı çünkü hiç beklemediğim bir sonuç suan goguslerim en komigide 250 cc telaffuz bile edilmedi küçük göğüs istediğim için yoksa asla kabul etmez tepki gösterirdim suan yapabileceğim birsey yok bekliyorum umarım sizlerin dediği gibi olur ve tekrar aynı şeyleri yasamam
benimkiler küçüldü canım dert etme zamanla güzellesir. hem dediğim gibi zaten küçük bir cc.

Ya kizlar ne kadar kuculuyor bunlar,benim o kadar buyuk protezim benim gozume yinede kucuk geliyorlar giyiniken hic birsey anlaislmiyor,basik duruyorlar.Acaba bende mi anormalik var,ameliyat sonrasi depresyonuna mi girdim.
Agrim yok diyede cok konustum ama iste geldi agri gunduz iyide gece agriyor uyuyamiyorum.:KK43:
canım evet küçülüyorlar ödem indikce dahada küçülür. benimde kıyafetle hiç belli olmuyor yapıldıgı.anormallik yok yani bendeki durumda öyle..bak ben ameliyat sonrası depresyona girdim hala çıkamadım :rolleyes:
agrılar cok tetikliyor insanın sıtkı sıyrılıyor vallahi. tam aha geçti diyoruz başka bi yerinden vuruyor :KK42:

Beni de izler misin canım? Çok merak ettim, albüm yaptın mı?

Canim album yapmadim,bi suru kisiyi izlemisim,kimin kim oldugnu bilmiyorum onlari ayiklamak lazim :KK70:.
Ben sana ozelden gonderirim,ama su anki goruntu hos degil :KK43:.Cok odem var
Canım bir kaç yeni ameliyatlı arkadaş hariç, arkadaşların hemen hemen hepsininki yukarıda duruyordu. Ama zamanla o kadar güzelleştiler ki inanamadım.... Seninkiler de öyle olacak :KK66: içini ferah tut :KK66:

Canım senin kaçıncı günün? Korse kullanıyor musun, o süreci atlattın mı?

Benim 9
Canim ameliyat sutyeni var bende ilk gunden beri,oyle sargilar icine koymadilar,direk sutyen(o cirkinlerden),3 hafta dedi doktorum,sonra istedigni giyebilirsin,yeterki altinda teli olmasin dedi.

Benim 9

Canim ameliyat sutyeni var bende ilk gunden beri,oyle sargilar icine koymadilar,direk sutyen(o cirkinlerden),3 hafta dedi doktorum,sonra istedigni giyebilirsin,yeterki altinda teli olmasin dedi.
Canım aramızda 5 gün varmış. Bende de ameliyat sutyeni var. 4 hafta takacaksın dedi benim doktor da.

Ama yazını ilk okuduğumda bana da 250 cc küçük geldi. Fotoğraf paylaştıysan bir bakmak isterim ben de. İzlemeye alabilir misin beni?

Canım aramızda 5 gün varmış. Bende de ameliyat sutyeni var. 4 hafta takacaksın dedi benim doktor da.

Ama yazını ilk okuduğumda bana da 250 cc küçük geldi. Fotoğraf paylaştıysan bir bakmak isterim ben de. İzlemeye alabilir misin beni?
Canim albumum yok,ozelden atim ben sana ama mesaj gonderemiyorum sana neden bilmiyorum.Sen bana gondermeyi dene,bende cvp veririm
Biz seninle daha once konusmuyormuyduk,yoksa karistiriyorum mu?

Canim albumum yok,ozelden atim ben sana ama mesaj gonderemiyorum sana neden bilmiyorum.Sen bana gondermeyi dene,bende cvp veririm
Biz seninle daha once konusmuyormuyduk,yoksa karistiriyorum mu?
Canım senin yazılarını okuduğumu anımsıyorum ben de, ama birebir sanırım hiç konuşmadık :) Ama ne güzel, ikimiz de aklımızda yer etmişiz birbirimizin. Bu güzel bir şey :)

X