Yardımmmmmmm!!!!!!

Devamlı bununla mı uyutuyorsunuz dedi bize. Hayır dedim, radyasyondan dolayı açmadım, çok çaresiz kaldığımda bir kac kez açtım dedim. Sallayarak uyutun o daha iyi dedi. Beyin üzerine sanıldığı gibi zararı yok dedi, onu da bilimsel açıkladı. Ağladım orda tuhsf oldum, zarar vermis miyimdir kulağına dedim. Yok dedi, geçti zaten testten dedi. Ama asla bu yöntemde ısrarcı olmayın dedi. Bence pedagoglarin önerdiği ninnileri de açmayın. Kendiniz kısık sesle söyleyin.
Peki cok tesekurller 😔⚘❤

Bilgin icin trsekkurler
Merhaba, ben bebegim kucukken cok ucak yolculugu yaptim.
1. Bir kanguru alin bebek arabasi yerine onunla goturun bebeginizi.
2. Bir de emzirme ortusu.
Kanguruda zaten hemen uyuyorlar. Ben ucakta ortu ortup kangurudan cikarmadan emziriyordum zaten hemen uyuyordu. Ucaktaki ugultudan hemen uykulari geliyor.
Aşı kartini yaniniza alin bir saglik ocaginda misafir olarak aşı yaptirirsiniz.
Bilgin icin tesekurller ❤⚘😊

Ben olsam kızmam. Çünkü bebeği kimse isteyerek ağlatmaz. Zaten 2 saatlik bir yolculuk herkes tolerans gösterecektir. Siz de stres olmayın. Bende kedimle seyahat etmiştim. Ve uyutmama, ilaç vermem rağmen uyanıp biraz mızmız yapmıştı.
Keşke herkes sizin gibi düşünüp hoş karşılasa oyle insanlar varki bakışlarıyla rahatsiz eder ama ben hiç kimseyi umursamayacağım bebeğim cok ağlarsa da o.dilemekten başka bir yolumun olmadığını açıklarım ki ınsallah ıyi geçecek diye umuyorum çünkü 1 ay sonra bi 6 ayı doldurmuş olucaz 😊⚘❤ bilgin icin teşekkürler 💚

Biz de yigenim icin kullaniyorduk beyaz gurultuyu. Doktor bize de yapmayin demisti. Yetiskin insan bile bir sure sonra o seste deliye donuyor cocugunuza aylarca saatlerce nasil dinletiyorsunuz bunu demisti. Ben o sebepten hic acmadim kendi cocuguma. Sadece pis pis demekten yoruldugum anlarda youtubedaki pis pis sesini aciyorum. Arkasinda cok hafif bir dinlendirici muzik caliyor. Kurtariyor beni 😁
Bir de doktor bir arkadasima toygar isiklinin muziklerini de onermisti. Sakinlestirir diye. Isterseniz bir sure onu deneyin.
Ucak icin de korkmayin. Ben en gazli oldugu donemde binmistim. 2 aylikti. Sadece kalkarken uyanikti. Yazma ortup arkami donup emzirdim. Cam kenarindan ve en onlerden yerinizi ayirin. Yol boyu uyudu. Sanirim ucaktaki sesten ve sallantidan. Iniste de uyudugu icin memeyi emmedi. Bir ara uyandiriip zorla agzina emzigi verdim. Onu emdi iki dk kadar.
Ben de cok korkmustum. Aglayacak susmayacak diye ama ucakta uyuyorlar genelde. Korkma 😊
Ciddi toygar ışıklı müziğini mi önerdi 😂 ay şaşırdım simdi peki hangi muziklerı
Ayrıca bebegim emzik almıyor 😔 bilgin icin teşekkürler ❤

Yolcular genel olarak inisiyatif gösteriyor ama bazılarına da hiç belli olmuyor. Eşimle yurt dışından dönüyorduk, 2 yolcu yemeğin yanına ayran istedi. Hostes arkadaş da yurt dışındaki yemek firmamız ayran sağlamıyor, sadece Türkiye sınırları içerisinde kalktığında bu sağlanıyor demişti. Yolcular da tersledi kadını işte, koskoca thy de nasıl ayran olmaz vb. deyip bozdular kadını.

Sorunlu çok. Umarım yaver gider şansınız.
Insallah cok tesekurelr 💚

Radyasyondan da çok koruyun dedi bize işitme testi yapan doktor. Zaten biliyorsunuzdur dedi zararını ama, ben işitme yönünden zararından bahsediyorum dedi. Radyasyon da küçük bebeklerde işitme kaybına sebep olur dedi. Bu dediğimi yüzde yüz işitme kaybı diye düşünmeyin, aman canım olur mu demeyin. Belli oranda kayıplar olsa bile Allah korusun.. yani aslında hiç haşır neşir olmamak lazım bebeğin yanında o seslerle vs.
Telefonu uzaginda tutmaya calisiyoruz ama tabiki aslinda ayni odada bile tutmamak lazim. Ama hayatimizdan tamamen soyutlayamiyoruz. Keske yapabilsek 😐 Bize beyaz gurultudeki seslerden oturu kullanmayin demisti. Bazen dilim kuruyor pis pis demekten. Yanimda su bulunduruyorum😁 Can dayanmiyor :)

Emzirme örtüsü al zaten cam kenarı veriyorlar rahat olursun. Ben kaç kere gttm her seferinde cam kenarıydı :) arkanı dönersin, ağlarsa da iki saat dayanacaklar yapacak bir şey yok çocuk bu.

Emzirme ortunuzu atin cantaya , ve surekli emzirin
Zaten ucak kalkarken ve inerken emzirmek zorundasiniz kulaklari icin

Ciddi toygar ışıklı müziğini mi önerdi 😂 ay şaşırdım simdi peki hangi muziklerı
Ayrıca bebegim emzik almıyor 😔 bilgin icin teşekkürler ❤
Sozsuz olan muzikleri var internette onlari dinletiyordu :) Emzige ben dogdugunda hemen alistirmistim. Cunku sehir disinda dogum yaptim ve iki aylikken ucakla yolculuk yapacaktik. Memeyi emmezse o zaman diye emzige alistirdim. Uyuturken de cok faydasi oldu bize. Gaz zamanlarinda sakinlestiriyordu onu emzik.
Kafana takma kimsenin 2 saat icin bebekli bir anneye kotu bakacagini sanmam. Agzini bantlayacak degiliz sonucta. Bebek bu onun isi aglamak 😊

Telefonu uzaginda tutmaya calisiyoruz ama tabiki aslinda ayni odada bile tutmamak lazim. Ama hayatimizdan tamamen soyutlayamiyoruz. Keske yapabilsek 😐 Bize beyaz gurultudeki seslerden oturu kullanmayin demisti. Bazen dilim kuruyor pis pis demekten. Yanimda su bulunduruyorum😁 Can dayanmiyor :)
Evet bize de sesten ötürü dedi. Radyasyonu sonra dedi

Cidden ben deneyimledim ve o sıradan koltuk vermediler bana? Kanat kısmından verin dedim orası da geniş oluyor çünkü bebekli kişilere vermiyoruz ne önden ne de kanattan dediler. Hangi firmaydı sizinki sunexpress benimki o firma vermiyor
Aci çıkıştan dolayı kanattan vermezler .
Ben online check in yaparken ücret ödeyip Pegasus’ta aldım

Merhaba bayanlar 5 aylık bir oglum var uzun zamandır ailemi görmüyorum ama sonunda gidicem cok heyecanlıyım ama kafamda bir sürü soru var ..
1 ay sonra ilk kez bir bebekle 2 saatlik bir uçak yolculuğuna çıkacağım bebeğim cok gazlı huysuz sallanarak beyaz gürültü ile uyuyan surekli kucak ilgi isteyen bir bebek onun icin çok teredutluyum nasil emziricem herkesin içinde ya cok ağlarsa huysuzlanırsa ucakdaki yolcular rahatsiz olur mu kızarlar mi bende cok panik yapan ve gerilen biriyim ayrıca il dışında olduğum tarih de bebegimin aşısı var farklı bir yerde de yapılabilir mi lütfen tecrübesi olan anneler yardim edin en kolay pratik fikirlerinize ihtiyacim var
Aşıyı bir kaç hafta otelemenizde bir sıkıntı olmuyor. Huysuz bebekler uçakta güzel uyuyor genelde.

Back
X